Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFA SPOR ES ES’LERE ACIMADI

Şanlurfa spor sezonun (2016 & 2017 TFF 1.Ligin) ilk karşılaşmasına kendi evinde bir alt ligden yeni yükselmiş Ligin güçlü ekiplerinden İstanbul Ümraniye sporu konuk ederek, elli yolladı. Şanlıurfa spor ilk Maçın vermiş olduğu güzel bir sevinçle sezonun ikinci karşılaşması olan, Es Es’lere yani Eskişehirspor’a misafirliğe hazırlandı. Şanlıurfa spor bu karşılaşmaya hazırlanırken, mütevazi kadrosunu güçlendirme çalışmasına da son hızla ayak uydurmaya çalıştı. Sarı yeşilli takım ilk karşılaşmasına yetişmemesine rağmen Batuhan Karadeniz’i İsviçre’den getirerek ilk karşılaşmada tribünde taraftarları ile buluşturdu. Ümraniye Maçı galibiyeti sonrası Şanlıurfa spor tesislerinde imzalar atıldı. Ünlü Futbolcu İmza sonrası gazetecilere kısa bir açıklamada bulundu. Batuhan Karadeniz, Ülkeme ve Şanlıurfa’ya dönmekten mutlu olduğunu söyledi. Ülkemden Şanlıurfa sporun teklifi beni sevindirdi. Yeni Takımım Şanlıurfa spor'un şampiyonluk hedefinin olduğunu bilerek, katkı sunmak için geldim. Tüm çabam ve performansımı Şanlıurfa spor için harcayacağım. Hem benim için hem de Takımım için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Batuhan’ın yanında Trabzon spordan adaşı Batuhan Artarslan ve Muhammet Beşir’i bir yıllığına kiraladılar. Bu transferlerde Şanlıurfa sporumuza hayırlı uğurlu dileğinde bulunduktan sonra  Bu güzel transferler yapıldıktan sonra Ünal Karaman ilk karşılamaya Lisanslarımızın yetişmemesi sorun olmayarak sahadan hasar almadan kazanmasını bildi. Bu hafta Ligimizin güçlü ve köklü ekiplerinden Eskişehir spora konuk olacağız dedi. Ünal Hoca temkinli konuşarak Şanlıurfa spor ve biz yakışan sonuç ile dönmek istiyoruz dedi? Ünlü Teknik Direktör Ünal hoca en iyi şekilde hazırlanarak, Eskişehir deplasmanına çıktı.  Ünal hoca mazeret üretmeden sahadan anlının akıyla iyi bir mücadele örneği sergileyerek, sahadan bir puanla dönmesini bildi. Eskişehirspor 1-1 Şanlıurfaspor Eskişehirspor Atatürk stadına son kez çıktı. Şanlıurfaspor maçından sonra yeni stadına geçecek. Bu karşılaşmadan tabii ki son kez de olsa Galip ayrılmak istemesi normaldi. Ama…! Şanlıurfa sporum buna geçit vermedi. Sarı yeşilli takımımız şu on bir ile son kez Eskişehir Atatürk Stadında yerini aldı. Kalede Sinan, İsmail, Ramazan, Batuhan Artarslan, Abdulaziz, (Dk.46 Artun), Askar, Fortes, İzzet, Kağan(Dk.53 Mertcan), Alican, Fevzi(Dk. 87 Halil) Şanlıurfa sporum bu şekilde yoluna devam etti. Ev sahibi eki Eskişehirspor ise Türkiye Süper Ligden düşen kadrosuna birçok takviye daha yaparak, mücadeleyle başladı. Es Es’ler Kalede Boffin yeni transferler Semih Şentürk, Uğur İnceman, Ofoedu ve Bilal Aziz daha aklıma gelen olmadı. Hemen hemen tüm Eskişehir kadrosu Spor Toto Süper ligde mücadele etmişler. Şanlıurfa sporumuz bu hafta Karadeniz ekiplerinden yeşil ve Fındık diyarı Giresun spor’u konuk edeceğiz. Şanlıurfa sporum bu karşılaşmayı da firesiz geçirecektir.
Ekleme Tarihi: 31 Ağustos 2016 - Çarşamba

ŞANLIURFA SPOR ES ES’LERE ACIMADI

Şanlurfa spor sezonun (2016 & 2017 TFF 1.Ligin) ilk karşılaşmasına kendi evinde bir alt ligden yeni yükselmiş Ligin güçlü ekiplerinden İstanbul Ümraniye sporu konuk ederek, elli yolladı.

Şanlıurfa spor ilk Maçın vermiş olduğu güzel bir sevinçle sezonun ikinci karşılaşması olan, Es Es’lere yani Eskişehirspor’a misafirliğe hazırlandı.

Şanlıurfa spor bu karşılaşmaya hazırlanırken, mütevazi kadrosunu güçlendirme çalışmasına da son hızla ayak uydurmaya çalıştı.

Sarı yeşilli takım ilk karşılaşmasına yetişmemesine rağmen Batuhan Karadeniz’i İsviçre’den getirerek ilk karşılaşmada tribünde taraftarları ile buluşturdu. Ümraniye Maçı galibiyeti sonrası Şanlıurfa spor tesislerinde imzalar atıldı.

Ünlü Futbolcu İmza sonrası gazetecilere kısa bir açıklamada bulundu.

Batuhan Karadeniz, Ülkeme ve Şanlıurfa’ya dönmekten mutlu olduğunu söyledi. Ülkemden Şanlıurfa sporun teklifi beni sevindirdi. Yeni Takımım Şanlıurfa spor'un şampiyonluk hedefinin olduğunu bilerek, katkı sunmak için geldim. Tüm çabam ve performansımı Şanlıurfa spor için harcayacağım. Hem benim için hem de Takımım için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

Batuhan’ın yanında Trabzon spordan adaşı Batuhan Artarslan ve Muhammet Beşir’i bir yıllığına kiraladılar. Bu transferlerde Şanlıurfa sporumuza hayırlı uğurlu dileğinde bulunduktan sonra 

Bu güzel transferler yapıldıktan sonra Ünal Karaman ilk karşılamaya Lisanslarımızın yetişmemesi sorun olmayarak sahadan hasar almadan kazanmasını bildi.

Bu hafta Ligimizin güçlü ve köklü ekiplerinden Eskişehir spora konuk olacağız dedi. Ünal Hoca temkinli konuşarak Şanlıurfa spor ve biz yakışan sonuç ile dönmek istiyoruz dedi?

Ünlü Teknik Direktör Ünal hoca en iyi şekilde hazırlanarak, Eskişehir deplasmanına çıktı. 

Ünal hoca mazeret üretmeden sahadan anlının akıyla iyi bir mücadele örneği sergileyerek, sahadan bir puanla dönmesini bildi.

Eskişehirspor 1-1 Şanlıurfaspor

Eskişehirspor Atatürk stadına son kez çıktı. Şanlıurfaspor maçından sonra yeni stadına geçecek. Bu karşılaşmadan tabii ki son kez de olsa Galip ayrılmak istemesi normaldi.

Ama…!

Şanlıurfa sporum buna geçit vermedi.

Sarı yeşilli takımımız şu on bir ile son kez Eskişehir Atatürk Stadında yerini aldı. Kalede Sinan, İsmail, Ramazan, Batuhan Artarslan, Abdulaziz, (Dk.46 Artun), Askar, Fortes, İzzet, Kağan(Dk.53 Mertcan), Alican, Fevzi(Dk. 87 Halil) Şanlıurfa sporum bu şekilde yoluna devam etti.

Ev sahibi eki Eskişehirspor ise Türkiye Süper Ligden düşen kadrosuna birçok takviye daha yaparak, mücadeleyle başladı.

Es Es’ler Kalede Boffin yeni transferler Semih Şentürk, Uğur İnceman, Ofoedu ve Bilal Aziz daha aklıma gelen olmadı. Hemen hemen tüm Eskişehir kadrosu Spor Toto Süper ligde mücadele etmişler.

Şanlıurfa sporumuz bu hafta Karadeniz ekiplerinden yeşil ve Fındık diyarı Giresun spor’u konuk edeceğiz. Şanlıurfa sporum bu karşılaşmayı da firesiz geçirecektir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.