Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFA ASKF BAŞKANLIĞI

Şanlıurfa’nın Amatör Spor Kulüpler Federasyonu 14. Genel kurulunu Cumartesi günü Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Şair Nabi Kültür Salonunda yaptı. Şanlıurfa’nın ve geçen dönemin efsanevi Başkanı ve tüm spor camasının gönlüne taht kurmuş Bahattin Canbeyli’nin ekibi onun çizgisinde ilerlemeye devam edecektir. Efsane Başkan (ŞANLIURFA ASKF) sen yerinde rahat uyu Şanlıurfa ASKF emin ve ehil ellerde ilerlemeye devam edecektir. Gelelim cumartesi günü yapılan Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu 14. Genel kuruluna. Örnek sayılabilecek genel kurullardan birini yaşadık. Şanlıurfa spor camiası gerçekten çalışanı taktir etmektedir. Efsane başkan Bahattin Canbeyli’nin bırakmış olduğu mirası ve bayrağı daha yukarılara taşıyacak olması Şanlıurfa için büyük kazançtır. Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanlığına Mehmet Aktaşoğlu geldi. Çiçeği burnunda Dinamik ve Tecrübeli Başkanımıza ve ekibine başarılar. Spor Camiası ve Gazetem adına Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanlığına seçilen Mehmet Aktaşoğlu’nun Şahsında tüm ekibine başarılar ve Rabim Güç kuvvet versin. Bu hafta sonu Şanlıurfa’mızdan sporumuzun Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı konuk ettik. Bakan bey bir dizi temaslarda bulunarak, sporumuza ve Şanlıurfa’mıza büyük katkılar sağlayacaktır. Spor Bakan Akif Çağatay Kılıç Balıklı göl Platosunu gezerek etkilendiğini yanındaki insanlara aktardı. Zaman buldukça bu güzellikleri tekrar gelerek gezmek istediğini söyledi. Bizde sporumuzun başında buluna bu değerli büyüğümüzü ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Spor Organizesin de büyük çabaları olan, Şanlıurfamızın tanıtımında elinden geleni yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ve ekibini kutlarım.
Ekleme Tarihi: 08 Mayıs 2017 - Pazartesi

ŞANLIURFA ASKF BAŞKANLIĞI

Şanlıurfa’nın Amatör Spor Kulüpler Federasyonu 14. Genel kurulunu Cumartesi günü Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Şair Nabi Kültür Salonunda yaptı.

Şanlıurfa’nın ve geçen dönemin efsanevi Başkanı ve tüm spor camasının gönlüne taht kurmuş Bahattin Canbeyli’nin ekibi onun çizgisinde ilerlemeye devam edecektir.

Efsane Başkan (ŞANLIURFA ASKF) sen yerinde rahat uyu Şanlıurfa ASKF emin ve ehil ellerde ilerlemeye devam edecektir.

Gelelim cumartesi günü yapılan Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu 14. Genel kuruluna. Örnek sayılabilecek genel kurullardan birini yaşadık. Şanlıurfa spor camiası gerçekten çalışanı taktir etmektedir. Efsane başkan Bahattin Canbeyli’nin bırakmış olduğu mirası ve bayrağı daha yukarılara taşıyacak olması Şanlıurfa için büyük kazançtır.

Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanlığına Mehmet Aktaşoğlu geldi. Çiçeği burnunda Dinamik ve Tecrübeli Başkanımıza ve ekibine başarılar.

Spor Camiası ve Gazetem adına Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanlığına seçilen Mehmet Aktaşoğlu’nun Şahsında tüm ekibine başarılar ve Rabim Güç kuvvet versin.

Bu hafta sonu Şanlıurfa’mızdan sporumuzun Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı konuk ettik. Bakan bey bir dizi temaslarda bulunarak, sporumuza ve Şanlıurfa’mıza büyük katkılar sağlayacaktır. Spor Bakan Akif Çağatay Kılıç Balıklı göl Platosunu gezerek etkilendiğini yanındaki insanlara aktardı. Zaman buldukça bu güzellikleri tekrar gelerek gezmek istediğini söyledi.

Bizde sporumuzun başında buluna bu değerli büyüğümüzü ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Spor Organizesin de büyük çabaları olan, Şanlıurfamızın tanıtımında elinden geleni yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ve ekibini kutlarım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.