Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

PORTAKALARI 3’ER 3’ER DİZDİ

   Şanlıurfaspor bu sezonun yani Trendyol 1.Lig 2.karşılaşmasına Akdeniz bölgesinin ve bu sezonun ekiplerinden olan Adanaspor’a konuk oldu.    Bu karşılaşmanın saati ile Trendyol Süper Ligin güçlü ekiplerinde Galatasaray & Trabzonspor derbisi maçının saatine denk gelmesi bizi yıldırmadı. Çift televizyon kullanarak, hem Adanaspor & Astor Enerji Şanlıurfaspor ve hem de Galatasaray & Trabzonspor derbi karşılaşmasını izleme şansı yakaladım.  Her iki karşılaşmayı izlemek bizim için güzel bir başlangıç oldu.    Ceylanlar Trendyol 1.Lig ikinci haftaya lider başlayan Portakallar “Adanaspor” kaşısın da iyi futbolunu sergiledi. Şanlıurfaspor oynadığı iyi futbolun karılığını 3 güzel altın puanla liderliği Turunculardan devraldı.    Şanlıurfaspor, Adanaspor karşılaşmasına kalede Aydın, N’Diaye, Barış Gök, Mehmet, Semih, Cumali, Mert, Thill, Abdullah, Toure, Ardaiz ile başladı. Şanlıurfaspor ataklarını sıklaştırırken, ev sahibi ekibin 31. dakikada yapmış olduğu kontratağında ceza sahasında topu önünde bulan Metehan’ın şutunu ceylanlardan Barış Gök’un ters vuruşuyla top ağlarımıza gitti Adanaspor 1-0 üstünlüğü yakaladı. İlk devre bu şekilde sonuçlandı.    Sarı-Yeşilli Ceylanlar ikinci devreye seri değişiklikler yaptı. Semih’in yerine dakika 46 Seyit’i, Abdullah’ın yerine ise dakika 58 Adem’i, Toure’in yerine ise dakika 60 Barış Ekincier’i, Cumali Bişi’in yerine ise dakika 83’e Donsah’ı ve son olark oyuna Ardaiz’ın yerine ise dakika 89 Muhammed’i alarak oyun şeklini daha da atağa yönelik uyguladı.  Şanlıufaspor ikinci devreye adeta ev sahibini kalesine hapsederek oynadı. Dakikalar 65’i gösterdiğinde ceylanların atağında topla ilerleyen Thill’in ceza sahası dışından sert şutu Adanaspor savunmadan döndü. Döneden topu önünde bulan Seyit pasını Barış’a aktardı. Daha yeni oyuna dahil olan Barış Ekincier, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu Adanaspor 1 Şanlıurfaspor 1 oldu.  Ceylanlar ataklarını sıklaştırdıkça şıklaştırdı. Ev sahibi Turuncular maç bu şeklide sonuçlanmasını beklerken, Sarı-Yeşilli Ceylanlar uzatmanın 6.dakikasında ablukasını artırdı. 90+6. dakikada kazandığı köşe vuruşunda Barış Ekincier'in yaptığı ortaya iyi yükselen Thill, topu ağlarla buluşturdu. Bu sonuçla Adanaspor 1 Şanlıurfaspor 2 şeklinde sonuçlandı.  Sarı-Yeşilli Ceylanlar bu karşılaşmada tüm golleri atmasına rağmen, kazanmasını bildi. Şanlıurfaspor çıkmış olduğu Adanaspor deplasmanından Lider olarak evine değil de Bolu’ya seyahatte çıktı.  27 Ağustos 2023 Pazar günü saatler 19.15’i gösterdiği zaman Boluspor, Şanlıurfaspor karşılaşması TRTSPOR’dan canlı yayında, izleme imkanı vardır. Haydı hayırlısı diyerek yeni haftaya da merhaba diyelim.   Anlaşılacağı üzere Lider Şanlıurfa sporumuz 3 haftayı deplasmanda Bolu beyine konuk olacak.   Ceylanlarım Liderlik her zaman sana yakışıyor.    Şanlıurfaspor kendi evinde 3 Eylül Pazar günü kendi evinde Saat 21.45’e Erzurumspor’u ağırlayacak. Bu karşılaşmada Ceylanlarımızı yalnız bırakmayalım.        
Ekleme Tarihi: 20 Ağustos 2023 - Pazar

PORTAKALARI 3’ER 3’ER DİZDİ

   Şanlıurfaspor bu sezonun yani Trendyol 1.Lig 2.karşılaşmasına Akdeniz bölgesinin ve bu sezonun ekiplerinden olan Adanaspor’a konuk oldu. 
  Bu karşılaşmanın saati ile Trendyol Süper Ligin güçlü ekiplerinde Galatasaray & Trabzonspor derbisi maçının saatine denk gelmesi bizi yıldırmadı. Çift televizyon kullanarak, hem Adanaspor & Astor Enerji Şanlıurfaspor ve hem de Galatasaray & Trabzonspor derbi karşılaşmasını izleme şansı yakaladım. 
Her iki karşılaşmayı izlemek bizim için güzel bir başlangıç oldu. 
  Ceylanlar Trendyol 1.Lig ikinci haftaya lider başlayan Portakallar “Adanaspor” kaşısın da iyi futbolunu sergiledi. Şanlıurfaspor oynadığı iyi futbolun karılığını 3 güzel altın puanla liderliği Turunculardan devraldı. 
  Şanlıurfaspor, Adanaspor karşılaşmasına kalede Aydın, N’Diaye, Barış Gök, Mehmet, Semih, Cumali, Mert, Thill, Abdullah, Toure, Ardaiz ile başladı. Şanlıurfaspor ataklarını sıklaştırırken, ev sahibi ekibin 31. dakikada yapmış olduğu kontratağında ceza sahasında topu önünde bulan Metehan’ın şutunu ceylanlardan Barış Gök’un ters vuruşuyla top ağlarımıza gitti Adanaspor 1-0 üstünlüğü yakaladı. İlk devre bu şekilde sonuçlandı. 
  Sarı-Yeşilli Ceylanlar ikinci devreye seri değişiklikler yaptı. Semih’in yerine dakika 46 Seyit’i, Abdullah’ın yerine ise dakika 58 Adem’i, Toure’in yerine ise dakika 60 Barış Ekincier’i, Cumali Bişi’in yerine ise dakika 83’e Donsah’ı ve son olark oyuna Ardaiz’ın yerine ise dakika 89 Muhammed’i alarak oyun şeklini daha da atağa yönelik uyguladı. 
Şanlıufaspor ikinci devreye adeta ev sahibini kalesine hapsederek oynadı. Dakikalar 65’i gösterdiğinde ceylanların atağında topla ilerleyen Thill’in ceza sahası dışından sert şutu Adanaspor savunmadan döndü. Döneden topu önünde bulan Seyit pasını Barış’a aktardı. Daha yeni oyuna dahil olan Barış Ekincier, düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu Adanaspor 1 Şanlıurfaspor 1 oldu. 
Ceylanlar ataklarını sıklaştırdıkça şıklaştırdı. Ev sahibi Turuncular maç bu şeklide sonuçlanmasını beklerken, Sarı-Yeşilli Ceylanlar uzatmanın 6.dakikasında ablukasını artırdı. 90+6. dakikada kazandığı köşe vuruşunda Barış Ekincier'in yaptığı ortaya iyi yükselen Thill, topu ağlarla buluşturdu. Bu sonuçla Adanaspor 1 Şanlıurfaspor 2 şeklinde sonuçlandı. 
Sarı-Yeşilli Ceylanlar bu karşılaşmada tüm golleri atmasına rağmen, kazanmasını bildi. Şanlıurfaspor çıkmış olduğu Adanaspor deplasmanından Lider olarak evine değil de Bolu’ya seyahatte çıktı. 
27 Ağustos 2023 Pazar günü saatler 19.15’i gösterdiği zaman Boluspor, Şanlıurfaspor karşılaşması TRTSPOR’dan canlı yayında, izleme imkanı vardır. Haydı hayırlısı diyerek yeni haftaya da merhaba diyelim.
  Anlaşılacağı üzere Lider Şanlıurfa sporumuz 3 haftayı deplasmanda Bolu beyine konuk olacak.
  Ceylanlarım Liderlik her zaman sana yakışıyor. 
  Şanlıurfaspor kendi evinde 3 Eylül Pazar günü kendi evinde Saat 21.45’e Erzurumspor’u ağırlayacak. Bu karşılaşmada Ceylanlarımızı yalnız bırakmayalım.        
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.