Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

PEYGAMBERLER ŞEHRİNDEN, DUALAR ÖNEMLİDİR

Şanlıurfa'da spor anlamında güzelliklerin yaşanmasının yanında bazı aksaklıklarında olması normaldir diyeceğim.Ama..!Hiçte normal olmayanlarda yaşanmaktadır. Şanlıurfa da sporun iyi tarafından bakarak, gelişen güzellikleri aktarmayla başlayalım. Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu kendi çapında bazı kararlar alarak, 2015-2016 Futbol sezonunu merhum Efsanevi Başkanlarından Bahattin Canbeyli ligi olarak adlandırdı. Ardından, yine Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu yönetiminin büyük çabalarıyla şuanda faal olarak futbol oynadıkları tesisin adını merhum ağabeyleri Bahattin Canbeyli'nin ismini yaşatmak için verdiler. Bu güzel birkaç olaydır. Vefa örneği göstererek, hizmet edenlere bu gibi örnekleri gösteren, herkese teşekkür ederim. Şanlıurfalılarımız der ki! azıcıkta olsa Şanlıurfa sporumuzda da bahsedin. Şanlıurfa sporumuz bu hafta kendi evinde grubun yükselmek için çıkış arayan Ege bölgemizin güçlü ekiplerinden Denizlispor konuk etti. Ceylanlar kötü saha koşullarına rağmen, 1-0'lık üstünlük sağlayarak sahadan 3 altın değirin de puanla ayırmasını bildi. Bu hafta ki karşılaşmaya (Denizlispor) gelindiğinde Şanlıurfa spor Sahadaki Kaptanını da değişikliğe giderek, Ekrem Dağ'ın yerine Kıvanç Karakaş getirildi. Şanlıurfa sporumuzda kan değişikliği şarttı. Bu karşılaşmadan sonra Şanlıurfa spor ve Hocası Hüseyin Dağ için çok güzel, Milli Maç'tan dolayı verilen arayı iyi değerlendirmiş olur. Ayrıca saha şartları (Zemin) kötü bu ara ve deplasmandan dolayı takriben 30 gün (1 Ay) olmakta bu zamanı iyi kullanarak düzeltilmesin bekliyoruz.Amatör camiası DUA beklemekte.Bu konuyu yazmak istemezdim, zamana bıraktım, bir türlü düzelmemesi beni yazı yazmaya sevk etti. İstemeye, istemeye kalemi yazıya dökmek zorunda kaldım. Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet Aktaşoğlu'nun ciğer paresi oğlu takriben, 45 gündür bir Özel Hastanede bilinci kapalı olarak yoğun bakımda yatmaktadır. Tüm Müslüman aleminden, Türkiye'den ve Şanlıurfalılardan Dua yapmalarını bekliyor. Dualarınızı bu güzel insandan esirgemeyin.Dualarınız bekliyor.Bizde YENİURFA GAZETESİ ve Spor Servisi Olarak hastaya ALLAH' tan acil şifalar dileriz. Bu gece Cuma Gecesi Duanıza bununa da ekleyin.Mevlam bu Gecenizi tüm Gecelerinizi bereketli kılsın.
Ekleme Tarihi: 07 Ekim 2015 - Çarşamba

PEYGAMBERLER ŞEHRİNDEN, DUALAR ÖNEMLİDİR

Şanlıurfa'da spor anlamında güzelliklerin yaşanmasının yanında bazı aksaklıklarında olması normaldir diyeceğim.
Ama..!
Hiçte normal olmayanlarda yaşanmaktadır.
Şanlıurfa da sporun iyi tarafından bakarak, gelişen güzellikleri aktarmayla başlayalım. Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu kendi çapında bazı kararlar alarak, 2015-2016 Futbol sezonunu merhum Efsanevi Başkanlarından Bahattin Canbeyli ligi olarak adlandırdı.
Ardından, yine Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu yönetiminin büyük çabalarıyla şuanda faal olarak futbol oynadıkları tesisin adını merhum ağabeyleri Bahattin Canbeyli'nin ismini yaşatmak için verdiler.
Bu güzel birkaç olaydır. Vefa örneği göstererek, hizmet edenlere bu gibi örnekleri gösteren, herkese teşekkür ederim.
Şanlıurfalılarımız der ki! azıcıkta olsa Şanlıurfa sporumuzda da bahsedin.
Şanlıurfa sporumuz bu hafta kendi evinde grubun yükselmek için çıkış arayan Ege bölgemizin güçlü ekiplerinden Denizlispor konuk etti. Ceylanlar kötü saha koşullarına rağmen, 1-0'lık üstünlük sağlayarak sahadan 3 altın değirin de puanla ayırmasını bildi.
Bu hafta ki karşılaşmaya (Denizlispor) gelindiğinde Şanlıurfa spor Sahadaki Kaptanını da değişikliğe giderek, Ekrem Dağ'ın yerine Kıvanç Karakaş getirildi. Şanlıurfa sporumuzda kan değişikliği şarttı.
Bu karşılaşmadan sonra Şanlıurfa spor ve Hocası Hüseyin Dağ için çok güzel, Milli Maç'tan dolayı verilen arayı iyi değerlendirmiş olur.
Ayrıca saha şartları (Zemin) kötü bu ara ve deplasmandan dolayı takriben 30 gün (1 Ay) olmakta bu zamanı iyi kullanarak düzeltilmesin bekliyoruz.
Amatör camiası DUA beklemekte.
Bu konuyu yazmak istemezdim, zamana bıraktım, bir türlü düzelmemesi beni yazı yazmaya sevk etti. İstemeye, istemeye kalemi yazıya dökmek zorunda kaldım.
Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet Aktaşoğlu'nun ciğer paresi oğlu takriben, 45 gündür bir Özel Hastanede bilinci kapalı olarak yoğun bakımda yatmaktadır.
Tüm Müslüman aleminden, Türkiye'den ve Şanlıurfalılardan Dua yapmalarını bekliyor. Dualarınızı bu güzel insandan esirgemeyin.
Dualarınız bekliyor.
Bizde YENİURFA GAZETESİ ve Spor Servisi Olarak hastaya ALLAH' tan acil şifalar dileriz.
Bu gece Cuma Gecesi Duanıza bununa da ekleyin.
Mevlam bu Gecenizi tüm Gecelerinizi bereketli kılsın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.