Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

NEDEN KAZANILARAK KARNAVAL OMASIN, ŞANLIURFASPORUM

Şanlıurfa spor Türkiye Futbol Federasyonu 1. Liginin 2016 & 2017 Futbol sezonun ikinci devresinin ilk karşılaşması olan, 17. haftasında Elazığ spor’un (Atatürk Stadında) sahasında Şanlıurfa spor iyi oynamasına rağmen sahadan gol sesi çıkmadan 0-0 sonuçla ayrıldı. Şanlıurfa sporlu futbolcular, İzmir’de terör saldırısında şehit olan polis kardeşim Fethi Sekin'in fotoğrafının da üzerinde yer aldığı ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ pankartı ile Ev sahibi ekip Elazığ spora eşlik ederek sahadaki yerini aldı. Şanlıurfa spor sezonu ilk devresindeki kadrosunun koruyarak Kalede Sinan, Batuhan Artarslan, Abdulaziz, Marc, İzzet, Kağan, Halil, Batuhan Karadeniz, Cemil, Fevzi ve Şaban ilk obiri ile sahada varlığını gösterdi.  Şanlıurfa spor zaman zaman oyun üstünlüğünü eline almasına karşılık istediği golü ve golleri bulamayınca yine gol kısırlı nüksetmeye başladı. Dileğim Mustafa Kemal Kılıç Hoca gol ve golleri seslerini yükseltmesidir.  Cumartesi günü Elazığ deplasmanında 0-0 beraber kalan, Şanlıurfa spor Teknik Direktörü Patronu Mustafa Kemal Kılıç, deplasmanda alınan 1 puanın iyi olduğunu söyledi.  Hocama katılmamam mümkün mü?  Ceylanların dış sahada kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin düsturu ile puansızda olmasa dönmesini bileceksin.               Şanlıurfa spor kurt (Çok Tecrübeli) hocası Elazığ spor maçını değerlendirdi? Mustafa Kemal Kılıç, takım olarak karşılaşmaya temkinli çıktıklarını belirtti? Kılıç çok az gol pozisyonu ürettikleri bir karşılaşma oynadıklarını aktardı. Oyunu kuramadığımız zamanlarda da mücadele gücümüzü üst seviyede tuttuk. Bu konumda 1 puana seviniyor değilim. Takım olarak kazanabilseydik, üst sıralara doğru bir adım daha atma şansımız yüksek olacaktı. Bu kadar kısır pozisyon üretiyorsanız? Dış sahada (Deplasman) önemli bir takıma karşı alınan bir puan iyidir dedi.  Bu sonuçla her iki takımdan gol sesi çıkmayınca sahadan puanları paylaşarak ayrıldılar. Elazığ spor puanını 14 yaparken, Şanlıurfa sporumuzda haftayı 21 puanda kapatarak tamamladı. Şanlıurfa sporumuzun ayın 18’inde saat 16.00’da Türkiye Kupası Grup Maçı olan Kırklareli spor karşılaşmasına çıkıyor. Bu kupa karşılaşması A2 TV’den naklen izleme imkanı vardır. Bu karşılaşmayı kazanması halinde yüzde yüz olmasa da Grupdan çıkmayı garantileyen takım olacaktır. Yeniurfa Gazetesi Spor Servisi olar Başarılar dileriz. Şanlıurfa spor hafta sonu ise Lig karşılaşması için İstanbul’a sefer devam edecek. İstanbul’da Ümraniye sporun konuğu olacaktır. Bu güzel karşılaşmalardan puanlarla dönmesi halinde şehirde karnaval havası esecektir. Neden olmasın? HAYDİ ŞANLIURFASPORUM.
Ekleme Tarihi: 15 Ocak 2017 - Pazar

NEDEN KAZANILARAK KARNAVAL OMASIN, ŞANLIURFASPORUM

Şanlıurfa spor Türkiye Futbol Federasyonu 1. Liginin 2016 & 2017 Futbol sezonun ikinci devresinin ilk karşılaşması olan, 17. haftasında Elazığ spor’un (Atatürk Stadında) sahasında Şanlıurfa spor iyi oynamasına rağmen sahadan gol sesi çıkmadan 0-0 sonuçla ayrıldı.

Şanlıurfa sporlu futbolcular, İzmir’de terör saldırısında şehit olan polis kardeşim Fethi Sekin'in fotoğrafının da üzerinde yer aldığı ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ pankartı ile Ev sahibi ekip Elazığ spora eşlik ederek sahadaki yerini aldı.

Şanlıurfa spor sezonu ilk devresindeki kadrosunun koruyarak Kalede Sinan, Batuhan Artarslan, Abdulaziz, Marc, İzzet, Kağan, Halil, Batuhan Karadeniz, Cemil, Fevzi ve Şaban ilk obiri ile sahada varlığını gösterdi.

 Şanlıurfa spor zaman zaman oyun üstünlüğünü eline almasına karşılık istediği golü ve golleri bulamayınca yine gol kısırlı nüksetmeye başladı. Dileğim Mustafa Kemal Kılıç Hoca gol ve golleri seslerini yükseltmesidir.

 Cumartesi günü Elazığ deplasmanında 0-0 beraber kalan, Şanlıurfa spor Teknik Direktörü Patronu Mustafa Kemal Kılıç, deplasmanda alınan 1 puanın iyi olduğunu söyledi.

 Hocama katılmamam mümkün mü?

 Ceylanların dış sahada kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin düsturu ile puansızda olmasa dönmesini bileceksin.

              Şanlıurfa spor kurt (Çok Tecrübeli) hocası Elazığ spor maçını değerlendirdi? Mustafa Kemal Kılıç, takım olarak karşılaşmaya temkinli çıktıklarını belirtti?

Kılıç çok az gol pozisyonu ürettikleri bir karşılaşma oynadıklarını aktardı. Oyunu kuramadığımız zamanlarda da mücadele gücümüzü üst seviyede tuttuk. Bu konumda 1 puana seviniyor değilim. Takım olarak kazanabilseydik, üst sıralara doğru bir adım daha atma şansımız yüksek olacaktı.

Bu kadar kısır pozisyon üretiyorsanız?

Dış sahada (Deplasman) önemli bir takıma karşı alınan bir puan iyidir dedi. 

Bu sonuçla her iki takımdan gol sesi çıkmayınca sahadan puanları paylaşarak ayrıldılar. Elazığ spor puanını 14 yaparken, Şanlıurfa sporumuzda haftayı 21 puanda kapatarak tamamladı.

Şanlıurfa sporumuzun ayın 18’inde saat 16.00’da Türkiye Kupası Grup Maçı olan Kırklareli spor karşılaşmasına çıkıyor. Bu kupa karşılaşması A2 TV’den naklen izleme imkanı vardır. Bu karşılaşmayı kazanması halinde yüzde yüz olmasa da Grupdan çıkmayı garantileyen takım olacaktır. Yeniurfa Gazetesi Spor Servisi olar Başarılar dileriz.

Şanlıurfa spor hafta sonu ise Lig karşılaşması için İstanbul’a sefer devam edecek. İstanbul’da Ümraniye sporun konuğu olacaktır. Bu güzel karşılaşmalardan puanlarla dönmesi halinde şehirde karnaval havası esecektir.

Neden olmasın?

HAYDİ ŞANLIURFASPORUM.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.