Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

KAZANAN KİM OLACAK..!

   Şanlıurfa spor bu sezon son birkaç maçtır, kötü kötü kâbuslar görmektedir. Sezon başlarına baktığımız zaman her gelen Yönetimler Şampiyonluk parolası ile ligde yola çıkarız.                  Şanlıurfa sezona Şampiyonlukla başlamasına rağmen, sezon ortasına ve sezon sonunu zorlanarak geçirmeye başlarız.  Tabir yerinde ise ölüp ölüp diriliriz?                  PTT 1.Ligden düştük, düşeceğiz hep istim üzerinde maçlara çıkıyoruz?                  Bu haftada bu önemli dönemeçte Karadeniz ekiplerinden, Kardemir Karabük sporu konuk edeceğiz?  Şanlıurfa spor bir önceki hafta kendi evinde istemeden de olsa Alanya spor mağlup oldu. O haftanın telafisini en büyük rakiplerinden olan ve deplasmanda misafir olduğu Kayseri Erciyes sporu net skorla mağlup ederek, altınlar buldu.                  Ayrıca..!                  Şanlıurfa sporun en yakın takipçileri 1461 Trabzon’un mağlup olması ve Denizli sporunda kendi evinde ligin son sırasına demir atan Türk futbol tarihinde önemli yer edinen Karşıyaka spor ile yenişememesi ve horozlarda önemli üç puan kaybetmiş oldu.                  Yani kısacası Şanlıurfa spor süper önemli bir avantajla bu haftaya başlamış oldu.                  Bu güzel haftadan sonra kendi evinde Kardemir Karabük spor karşısında adeta kara elmas madenini bulmak istiyor.  Bunun içinde haftaya çok sıkı bir şekilde hazırlanmaktadır?                  Şanlıurfa spor iki hafta önce yol verdiği Tuğay Kerimoğlu’ndan sonra bu göreve layık gördüğü ve bu ligi iyi bilen usta biri olan, Erhan Altın’a teslim etti.                  Yani…!                  Şanlıurfa’nın çiçeği burnunda ve deneyimli teknik patronu Erhan Altın geldiği gibi birçok güzelliklere adım atarak, soyadı gibi kalbide Altın olan bir olduğunu gösterdi. Halefi gibi Basınla polemik yaşamadan, rüştünü gösterdi.  Bir kez daha büyüklüğünü göstermiş oldu.  İnanın üç haftadır Şanlıurfa sporun hocasın takip etmekteyim. Birebir kendisi ile tanışlığımız yoktur?                  Önemli olan tanışmak değildir?                  Önemli olan Şanlıurfa’mıza ve Şanlıurfa sporumuza yapacağı katkılardır.                  Şanlıurfa spor hocası ile tanışmışız veya tanışmamışız benim için pek önem arz etmemektedir. Yine söylüyorum Şanlıurfa ve Şanlıurfa sporun kazanımları benim için önem arz etmektedir.                  Bu hafta kendi evimizde kara elmasları toplayalım.                  BAŞARILAR ŞANLIURFA SPORUM.
Ekleme Tarihi: 22 Nisan 2016 - Cuma

KAZANAN KİM OLACAK..!

   Şanlıurfa spor bu sezon son birkaç maçtır, kötü kötü kâbuslar görmektedir. Sezon başlarına baktığımız zaman her gelen Yönetimler Şampiyonluk parolası ile ligde yola çıkarız.

                 Şanlıurfa sezona Şampiyonlukla başlamasına rağmen, sezon ortasına ve sezon sonunu zorlanarak geçirmeye başlarız.

 Tabir yerinde ise ölüp ölüp diriliriz?

                 PTT 1.Ligden düştük, düşeceğiz hep istim üzerinde maçlara çıkıyoruz?

                 Bu haftada bu önemli dönemeçte Karadeniz ekiplerinden, Kardemir Karabük sporu konuk edeceğiz?

 Şanlıurfa spor bir önceki hafta kendi evinde istemeden de olsa Alanya spor mağlup oldu. O haftanın telafisini en büyük rakiplerinden olan ve deplasmanda misafir olduğu Kayseri Erciyes sporu net skorla mağlup ederek, altınlar buldu.

                 Ayrıca..!

                 Şanlıurfa sporun en yakın takipçileri 1461 Trabzon’un mağlup olması ve Denizli sporunda kendi evinde ligin son sırasına demir atan Türk futbol tarihinde önemli yer edinen Karşıyaka spor ile yenişememesi ve horozlarda önemli üç puan kaybetmiş oldu.

                 Yani kısacası Şanlıurfa spor süper önemli bir avantajla bu haftaya başlamış oldu.

                 Bu güzel haftadan sonra kendi evinde Kardemir Karabük spor karşısında adeta kara elmas madenini bulmak istiyor.

 Bunun içinde haftaya çok sıkı bir şekilde hazırlanmaktadır?

                 Şanlıurfa spor iki hafta önce yol verdiği Tuğay Kerimoğlu’ndan sonra bu göreve layık gördüğü ve bu ligi iyi bilen usta biri olan, Erhan Altın’a teslim etti.

                 Yani…!

                 Şanlıurfa’nın çiçeği burnunda ve deneyimli teknik patronu Erhan Altın geldiği gibi birçok güzelliklere adım atarak, soyadı gibi kalbide Altın olan bir olduğunu gösterdi. Halefi gibi Basınla polemik yaşamadan, rüştünü gösterdi.

 Bir kez daha büyüklüğünü göstermiş oldu.

 İnanın üç haftadır Şanlıurfa sporun hocasın takip etmekteyim. Birebir kendisi ile tanışlığımız yoktur?

                 Önemli olan tanışmak değildir?

                 Önemli olan Şanlıurfa’mıza ve Şanlıurfa sporumuza yapacağı katkılardır.

                 Şanlıurfa spor hocası ile tanışmışız veya tanışmamışız benim için pek önem arz etmemektedir. Yine söylüyorum Şanlıurfa ve Şanlıurfa sporun kazanımları benim için önem arz etmektedir.

                 Bu hafta kendi evimizde kara elmasları toplayalım.

                 BAŞARILAR ŞANLIURFA SPORUM.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.