Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

KAZANAN HEP NEDEN ŞANLIURFASPOR OLMASIN

Şanlıurfaspor sezona iyi başlamasına karşın, her nedense bu güzel futbol yan yana gelerek, sonuçlara tam teşekkül yansımamaktadır. Şanlıurfasporumuz için ilk karşılaşmayı kendi evinde gurubun bu liğe yeni yükselmiş takımlarından İstanbul Ümraniyesporu konuk ederek elli boş yolculadı. Şanlıurfaspor ekibimiz ikinci karşılaşmaya Türk Futbolunun köklü ve efsanevi takımlarından Es Es'lere yani Eskişehirspor'a konuk oldu. Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan da puan çıkarmasını bildi. Bu sonuçlarla iyi ve olumlu yolda olduğunun sinyallerini verirken, kendi evinde Karadeniz'in Fındıkçılarına puan kaptırdı. Şanlıurfaspor bu karşılaşmanın ardında Ege seferine çıktı. Ege sefirinde İzmir lodosuna kapılarak, tüm puanları Göztepespor'a hediye ederek, TFF Ziraat Türkiye Kupası maçı için, yine Karadenizin bir diğer tarafı olan Zonguldak Kömürsporu mağlup ederek kupanın dışına itti. Şanlıurfaspor Ziraat Türkiye Kupa maçının kazanımıyla evine döndü. Dönerken, Şanlıurfaspor kulüp başkanı İsmail Bağıban bu karşılaşmayla birlikte galibiyetler serisine devam edeceklerini deklare etti. Bu açıklamada hem takım ve hem şehirde olumlu etki yarattı. Şanlıurfaspor bu güzel açıklamadan sonra sahasında oynayacağı Bandırmaspor maçını da kazanarak galibiyet serisini oluşturmaya çalıştı. Bu karşılaşmanın ardından Akdeniz seferine yani Adana'ya giderek, Demirspor'un konuğu olacak. Ev sahibi ekip Adana Demir Spor haftayı yararlı olarak geçirdi. Şanlıurfaspor Teknik patronu Ünal Karaman'da kazandıklarına memnun olmasına rağmen, sahasını azizliğini vurguladı. Ünal hoca Sahamızın (GAP Arena) zemininin bozuk olduğuna dikkatlice vurguladı. Futbolcularım bu kötü zemine rağmen göstermiş olduğu oyun takdirin şayandır. Bu karşılaşma sona ermiştir. Bizim için önemli olan Adana deplasmanında puan ve puanlarla dönmektir. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı ve Teknik Patron hocamızın söylediği gibi artık galibiyetler serisine ve hazır olmayan futbolcularımızın hazır olarak takıma katılmalarıdır.Şanlıurfaspor her hafta değişik kadrolarla ve hazır olmayan futbolcularla sahada görünmezler. Bu güzelim kaliteli kadronun da hazır olmasını bekliyoruz. Üst üste neden galibiyetler gelmesin.Haydi Şanlıurfasporum.Hep kazanan Şanlıurfaspor olsun. Şeytanın bacağını da gözünü de neden çıkarmayalım.Haydi Şanlıurfasporum.
Ekleme Tarihi: 28 Eylül 2016 - Çarşamba

KAZANAN HEP NEDEN ŞANLIURFASPOR OLMASIN

Şanlıurfaspor sezona iyi başlamasına karşın, her nedense bu güzel futbol yan yana gelerek, sonuçlara tam teşekkül yansımamaktadır. Şanlıurfasporumuz için ilk karşılaşmayı kendi evinde gurubun bu liğe yeni yükselmiş takımlarından İstanbul Ümraniyesporu konuk ederek elli boş yolculadı.
Şanlıurfaspor ekibimiz ikinci karşılaşmaya Türk Futbolunun köklü ve efsanevi takımlarından Es Es'lere yani Eskişehirspor'a konuk oldu. Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan da puan çıkarmasını bildi. Bu sonuçlarla iyi ve olumlu yolda olduğunun sinyallerini verirken, kendi evinde Karadeniz'in Fındıkçılarına puan kaptırdı.
Şanlıurfaspor bu karşılaşmanın ardında Ege seferine çıktı. Ege sefirinde İzmir lodosuna kapılarak, tüm puanları Göztepespor'a hediye ederek, TFF Ziraat Türkiye Kupası maçı için, yine Karadenizin bir diğer tarafı olan Zonguldak Kömürsporu mağlup ederek kupanın dışına itti.
Şanlıurfaspor Ziraat Türkiye Kupa maçının kazanımıyla evine döndü. Dönerken, Şanlıurfaspor kulüp başkanı İsmail Bağıban bu karşılaşmayla birlikte galibiyetler serisine devam edeceklerini deklare etti. Bu açıklamada hem takım ve hem şehirde olumlu etki yarattı.
Şanlıurfaspor bu güzel açıklamadan sonra sahasında oynayacağı Bandırmaspor maçını da kazanarak galibiyet serisini oluşturmaya çalıştı. Bu karşılaşmanın ardından Akdeniz seferine yani Adana'ya giderek, Demirspor'un konuğu olacak. Ev sahibi ekip Adana Demir Spor haftayı yararlı olarak geçirdi.
Şanlıurfaspor Teknik patronu Ünal Karaman'da kazandıklarına memnun olmasına rağmen, sahasını azizliğini vurguladı. Ünal hoca Sahamızın (GAP Arena) zemininin bozuk olduğuna dikkatlice vurguladı. Futbolcularım bu kötü zemine rağmen göstermiş olduğu oyun takdirin şayandır.
Bu karşılaşma sona ermiştir. Bizim için önemli olan Adana deplasmanında puan ve puanlarla dönmektir. Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı ve Teknik Patron hocamızın söylediği gibi artık galibiyetler serisine ve hazır olmayan futbolcularımızın hazır olarak takıma katılmalarıdır.
Şanlıurfaspor her hafta değişik kadrolarla ve hazır olmayan futbolcularla sahada görünmezler. Bu güzelim kaliteli kadronun da hazır olmasını bekliyoruz.
Üst üste neden galibiyetler gelmesin.
Haydi Şanlıurfasporum.
Hep kazanan Şanlıurfaspor olsun. Şeytanın bacağını da gözünü de neden çıkarmayalım.
Haydi Şanlıurfasporum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.