Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYE SPOR

                        Bugün ki yazıma Şanlıurfa sporun yanı sıra Profesyonel ligde yaralan   Şanlıurfa’nın kulüplerini Futbolun üvey evlatlarından olan, Karaköprü Belediye Spora yer vermeye gayret edeceğim. Naçizane elimden geldiğince dilimin döndüğünce anlatmaya gayret edeceğim.                           Şanlıurfa’nın profesyonel liglerinde mücadele veren iki kulübünden biri olan Karbel Karaköprü Belediye spor bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig Birinci grupta mücadele vermektedir.                         Karbel Karaköprü Belediye spor bu sezon  Belediye Derence Spor, 52 Ordu Spor F.K. Belediye Kütahya Spor, 1922 Konya Spor, Entegre Solar Elazığ spor, Çatalca Spor, Karşıyaka spor, Nevşehir Belediye spor, Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. BC Group Ağrı 1970 Spor, Edirne Spor, GEMA Polimer Şile Yıldız Spor, Hacattepe 1945 Spor Kulübü, 1954 Kelkit Belediye Spor, Yomra Spor, Eskişehir spor, Amasya Futbol Kulübü ve Takımımız Karbel Karaköprü Belediye spor yer almaktadır. On sekiz (18) takımın yer aldığı bu ligde özellikle köklü kulüpler yer almaktadır.             Karaköprümüzün yer aldığı bu ligde göze çarpan İzmir Karşıyaka spor, Konya Spor, Mersin İdman Yurdu spor, Elazığ spor, Hacettepe spor, Ordu spor, Edirne spor ve Eskişehir spor bize izleteceği için ne kadar teşekkür etsek azdır.                         Bu hafta deplasmanda Ankara’nın bir diğer takımı olan Hacettepe ye konuk oldu. Şanlıurfa temsilcimiz Karbel Karaköprü Belediye spor çok iyi mücadele etmesine rağmen, gol ve gollerle buluşamadı. Bu nedenle karabel Karaköprü Belediye sporumuz sahadan tek puanla döndü.                         Temsilcimiz Karabel Karaköprü Belediye Sporumuz son ü karşılaşmanın ikisini deplasmanda birini de kendi evinde berabere kalarak, 3 puan aldı. Temsilcimiz bu haftadan sonra kendi evinde oynayacağı Edirne spor maçını kazanarak, şeytanın bacağını kırmış olur.                         Böylece tüm Şanlıurfalı sporseverlerin gönlüne su serperek ferahlatmasını sağlar. Haydi Karaköprü Belediye sporum sen kazanacak güç ve kuvvette sahipsin.             Her iki takımımıza bu hafta ve her hafta başarılar nice galibiyetler getirmelerini ve bizi mutluluğa ermesini dilerim.                                  
Ekleme Tarihi: 20 Eylül 2022 - Salı

KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYE SPOR

                        Bugün ki yazıma Şanlıurfa sporun yanı sıra Profesyonel ligde yaralan   Şanlıurfa’nın kulüplerini Futbolun üvey evlatlarından olan, Karaköprü Belediye Spora yer vermeye gayret edeceğim. Naçizane elimden geldiğince dilimin döndüğünce anlatmaya gayret edeceğim.  

                        Şanlıurfa’nın profesyonel liglerinde mücadele veren iki kulübünden biri olan Karbel Karaköprü Belediye spor bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig Birinci grupta mücadele vermektedir.

                        Karbel Karaköprü Belediye spor bu sezon  Belediye Derence Spor, 52 Ordu Spor F.K. Belediye Kütahya Spor, 1922 Konya Spor, Entegre Solar Elazığ spor, Çatalca Spor, Karşıyaka spor, Nevşehir Belediye spor, Yeni Mersin İdman Yurdu A.Ş. BC Group Ağrı 1970 Spor, Edirne Spor, GEMA Polimer Şile Yıldız Spor, Hacattepe 1945 Spor Kulübü, 1954 Kelkit Belediye Spor, Yomra Spor, Eskişehir spor, Amasya Futbol Kulübü ve Takımımız Karbel Karaköprü Belediye spor yer almaktadır. On sekiz (18) takımın yer aldığı bu ligde özellikle köklü kulüpler yer almaktadır.

            Karaköprümüzün yer aldığı bu ligde göze çarpan İzmir Karşıyaka spor, Konya Spor, Mersin İdman Yurdu spor, Elazığ spor, Hacettepe spor, Ordu spor, Edirne spor ve Eskişehir spor bize izleteceği için ne kadar teşekkür etsek azdır.

                        Bu hafta deplasmanda Ankara’nın bir diğer takımı olan Hacettepe ye konuk oldu. Şanlıurfa temsilcimiz Karbel Karaköprü Belediye spor çok iyi mücadele etmesine rağmen, gol ve gollerle buluşamadı. Bu nedenle karabel Karaköprü Belediye sporumuz sahadan tek puanla döndü.

                        Temsilcimiz Karabel Karaköprü Belediye Sporumuz son ü karşılaşmanın ikisini deplasmanda birini de kendi evinde berabere kalarak, 3 puan aldı. Temsilcimiz bu haftadan sonra kendi evinde oynayacağı Edirne spor maçını kazanarak, şeytanın bacağını kırmış olur.

                        Böylece tüm Şanlıurfalı sporseverlerin gönlüne su serperek ferahlatmasını sağlar. Haydi Karaköprü Belediye sporum sen kazanacak güç ve kuvvette sahipsin.

            Her iki takımımıza bu hafta ve her hafta başarılar nice galibiyetler getirmelerini ve bizi mutluluğa ermesini dilerim.            

 

 

 

 

 

           

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.