Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

KARAKÖPRÜ İLK MAÇ, İLK GALİBİYET

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı bu gün başlamanın mutluluğunu gençlerimiz ile birlikte ailelerde yaşamaktadır. Yeniurfa Gazetesi olarak, Eğitim Öğretim yılının Ülkemize ve Şanlıurfa’mıza hayırlı uğurlu olmasını Allah’tan dileriz. Şanlıurfa’nın 3 Lig temsilcisi Karaköprü Belediye spor fikstür dez avantajını iyi kullanarak çıkmış olduğu Karadeniz seferinde Fatsa Belediye sporu tek golle adeta sahadan silerek 3 altın puanın sahibi oldu.   Şanlıurfa’nın TFF 3. Lig temsilcisi Karaköprü Belediye Spor’da geçtiğimiz günlerde Olağanüstü Genel Kurul Kongresi gerçekleşti. Kongre Divan Kurulunu Başkanlığını Ahmet Kaytan’nın Kongrede, Karaköprü Belediye spor yeni bir oluşuma giderek, Tek liste olan Başkanlığa Osman Uludağ’ın listesi seçildi.    Şanlıurfa Futboluna veya sporuna Ahmet Bahçivan’dan büyük katkı sağlayarak Şanlıurfa Büyük şehir Belediye sporu 2.Lige kadar çıkarma başarısı gösterdi. Ahmet Bahçivan’dan sonra en büyük katkıyı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sağlamıştır. Çiçeği burnunda Yeni Başkan Osman Uludağ, Eski Başkan Mustafa Aslan kulübü devir alarak yeni şu şekilde yenilendi.   Şıhmüslüm Korkmaz   Metin Kürkçüoğlu   Mehmet Mevlüt Keklik   Yaşar Aksoy   Sait Toprak   Fehmi Öncel   Ferit Çakmaklı   Mehmet Nimetoğlu   Abdullah Erik   Necdet Demir   Ramazan Şerif Uma   Zeynel Uzundal   Oktay Doğan ve    Bahyettin Bereket olarak on beş kişilik yönetim teşkil oldu.    Eski başkan Mustafa Aslan 2017 yılında beri bu görevi yürütmektedirler. Büyük yol kaydettikleri aşikardır. Şanlıurfalı sporseverler bu yıl büyük umutlar bağlamışlardır. Yeniurfa Gazetesi spor servisi olarak yeni yönetime ve takıma başarılar dileriz.    Karaköprü Belediye spor fikstür dezavantajını ilk maçtan itibaren lehine çevirerek Fatsa Belediye spor deplasmanında Hocası Besim Durmuş yönetiminde Kalede Muhammed Özkan, Berkcan Aytaç, Sefa Ali Memnun, Mücahit Çakır, Emre Fırtına, Muhammed Raşid Şahingöz, Fatih Dalgıç, Yavuz Koç, Sabit Hakan Yılmaz, Umut Dilek, Ali Sinan Gayla ilk on biri ile başladı.    Karaköprü Belediye sporumuz karşılaşmanın ilk devresini rakibini tartarak geçirdi. Oyunu orta oynamayı kabul etti. İlk devre karşılıklı atakların ardından 0-0’lık sonuçla soyunma odalarına gittiler. Kırmızı şimşekler karşılamanın ikinci devresine fırtına gibi girerek, karşılaşmanın 56. dakikasında Ali Sinan Gayla ile 1-0’lık üstünlüğü yakalayarak adeta ev sahibi ekibi sahasında ismini sahadan sildi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında da ataklarında sonuç değişmeyince Kırmızı Şimşekler sahadan 1-0’lık üstün ve 3 Kıymetli Altın Puanla evine dönmesini bildi.    Büyüklerimiz derdi iyi bir başlangıç her zaman güzeldir. Dilerim yıl sonuna kadar Kırmızı Şimşeklerimiz bu şekilde devam eder.  Karaköprü Belediye spor kendi evinde Bornova 1877Sportif Yatırımlar A.Ş.’yı konuk edecek.    Bu karşılaşmaya ve bundan sonraki tüm iç saha karşılaşmalarına vefalı cefalı Şanlıurfalı taraftarları bekliyoruz.       Milli Maç dolaysıyla Şanlıurfa sporumuzun maçı yoktu.          
Ekleme Tarihi: 13 Eylül 2023 - Çarşamba

KARAKÖPRÜ İLK MAÇ, İLK GALİBİYET

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı bu gün başlamanın mutluluğunu gençlerimiz ile birlikte ailelerde yaşamaktadır. Yeniurfa Gazetesi olarak, Eğitim Öğretim yılının Ülkemize ve Şanlıurfa’mıza hayırlı uğurlu olmasını Allah’tan dileriz.
Şanlıurfa’nın 3 Lig temsilcisi Karaköprü Belediye spor fikstür dez avantajını iyi kullanarak çıkmış olduğu Karadeniz seferinde Fatsa Belediye sporu tek golle adeta sahadan silerek 3 altın puanın sahibi oldu.
  Şanlıurfa’nın TFF 3. Lig temsilcisi Karaköprü Belediye Spor’da geçtiğimiz günlerde Olağanüstü Genel Kurul Kongresi gerçekleşti. Kongre Divan Kurulunu Başkanlığını Ahmet Kaytan’nın Kongrede, Karaköprü Belediye spor yeni bir oluşuma giderek, Tek liste olan Başkanlığa Osman Uludağ’ın listesi seçildi. 
  Şanlıurfa Futboluna veya sporuna Ahmet Bahçivan’dan büyük katkı sağlayarak Şanlıurfa Büyük şehir Belediye sporu 2.Lige kadar çıkarma başarısı gösterdi. Ahmet Bahçivan’dan sonra en büyük katkıyı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sağlamıştır.
Çiçeği burnunda Yeni Başkan Osman Uludağ, Eski Başkan Mustafa Aslan kulübü devir alarak yeni şu şekilde yenilendi.
  Şıhmüslüm Korkmaz
  Metin Kürkçüoğlu
  Mehmet Mevlüt Keklik
  Yaşar Aksoy
  Sait Toprak
  Fehmi Öncel
  Ferit Çakmaklı
  Mehmet Nimetoğlu
  Abdullah Erik
  Necdet Demir
  Ramazan Şerif Uma
  Zeynel Uzundal
  Oktay Doğan ve 
  Bahyettin Bereket olarak on beş kişilik yönetim teşkil oldu. 
  Eski başkan Mustafa Aslan 2017 yılında beri bu görevi yürütmektedirler. Büyük yol kaydettikleri aşikardır. Şanlıurfalı sporseverler bu yıl büyük umutlar bağlamışlardır. Yeniurfa Gazetesi spor servisi olarak yeni yönetime ve takıma başarılar dileriz. 
  Karaköprü Belediye spor fikstür dezavantajını ilk maçtan itibaren lehine çevirerek Fatsa Belediye spor deplasmanında Hocası Besim Durmuş yönetiminde Kalede Muhammed Özkan, Berkcan Aytaç, Sefa Ali Memnun, Mücahit Çakır, Emre Fırtına, Muhammed Raşid Şahingöz, Fatih Dalgıç, Yavuz Koç, Sabit Hakan Yılmaz, Umut Dilek, Ali Sinan Gayla ilk on biri ile başladı. 
  Karaköprü Belediye sporumuz karşılaşmanın ilk devresini rakibini tartarak geçirdi. Oyunu orta oynamayı kabul etti. İlk devre karşılıklı atakların ardından 0-0’lık sonuçla soyunma odalarına gittiler. Kırmızı şimşekler karşılamanın ikinci devresine fırtına gibi girerek, karşılaşmanın 56. dakikasında Ali Sinan Gayla ile 1-0’lık üstünlüğü yakalayarak adeta ev sahibi ekibi sahasında ismini sahadan sildi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında da ataklarında sonuç değişmeyince Kırmızı Şimşekler sahadan 1-0’lık üstün ve 3 Kıymetli Altın Puanla evine dönmesini bildi. 
  Büyüklerimiz derdi iyi bir başlangıç her zaman güzeldir. Dilerim yıl sonuna kadar Kırmızı Şimşeklerimiz bu şekilde devam eder. 
Karaköprü Belediye spor kendi evinde Bornova 1877Sportif Yatırımlar A.Ş.’yı konuk edecek. 
  Bu karşılaşmaya ve bundan sonraki tüm iç saha karşılaşmalarına vefalı cefalı Şanlıurfalı taraftarları bekliyoruz.    
  Milli Maç dolaysıyla Şanlıurfa sporumuzun maçı yoktu.          
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.