Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR HAFİF SENDELEDİ.

Sevgili sporseverler Milli takımımızın UEFA EURO Futbol Şampiyonasının grup eleme maçları dolaysıyla bu hafta Trendyol Süper lig de ve Trendyol 1.Ligde maçların olmaması nedeniyle tüm Şanlıurfalı futbol severler Milli maçlara ve Karaköprü Belediyesporun maçına odaklandılar.    Astor Enerji Şanlıurfaspor Milli ara dolaysıyla bu haftayı Antalya’da kampa girerek geçirdi.   Şanlıurfa’da Astor Enerji Şanlıurfa sporumuz ile birlikte profesyonel lige bir diğer takımız Karbel Karaköprü Belediye Sporumuzda olduğunu unutmadık. Geçen hafta ki köşemde dediğim gibi Karaköprü Belediyesporumuzuda unutmadık.      Karaköprü Belediye spor bu hafta kendi evinde gurubun kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren Kuşadası sporu konuk etti. Bu karşılaşmaya gelene kadar Karbel Karaköprü Belediye spor 5 maçta 15 puan alarak liderlik koltuğuna oturdu. Kendisi gibi aynı puana sahip Kuşadası spor’da 2.durumda Şanlıurfa ya geldi.        Karbel Karaköprü Belediye spor kendi evinde Kuşadası spor karşısında 24.dakikada 1-0’lık üstünlüğü yakalamasına rağmen, maçın 43.dakikasın da konuk ekip eşitliği yakaladı. Karbel Karaköprü Belediye spor 1 Kuşadası spor 1 şeklinde soyunma odalarına gittiler. Karaköprü Belediye spor ikinci devreye oyun üstünlüğünü yakalamasına rağmen gol yolarında başarılı olmadı. Yüzde yüzlük pozisyonlarından yararlanamadı. Konuk ekip Kuşadası sporun mağlubiyetini direkler önledi.  Karbel Karaköprü Belediye spor 1 puanla yetindi. Bu sonuçla Karabel Karaköprü Belediye spor puanını 16 yükselterek liderliğini korudu. Konuk ekip Kuşadası spor da puanını 16 ya yükselterek aynı puanla ikinciliği paylaştı.  Bu sonuç Karbel karaköprü Belediyespor’un nazarı olsun. Azda olsa sendelemesine rağmen yeniden toparlanarak gücüne güç katarak taraftarını mutlu edecektir.     Karaköprü Belediye Sporun, bu hafta 22 Ekim 2023 Pazar günü Saat 14.30’da ONVA Ağrı 1970 Spor Kulübünün konuğu olacak. Astor Enerji Şanlıurfaspor bu hafta deplasmanda 21 Ekim 2023 Cumartesi günü Saat 19.00’da Göztepe sporun konuğu olacak.   Her iki takımımıza liglerinde başarılar dileriz.         T  A  K  I  M  L  A  R              :      1. Karaköprü Belediye Spor     16  2. Kuşadası Spor     16  3. Merkür Jet Erbaa Spor     15  4. Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş 12  5. Silivri Spor                    10   6. Fatsa Belediye Spor                   9   7. Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş.     8                      8. Belediye Kütahya Spor      7    9. Osmaniye Spor Futbol Kulübü        7  10. ONVO Ağrı 1970 Spor Kulübü       6 11. Darıca Gençlerbirliği A.Ş.            5 12. Akhisar Spor                         4   13. 1922 Konya Spor                     1 14. Bayburt Özel İdare Spor              1 15. Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş          -2
Ekleme Tarihi: 16 Ekim 2023 - Pazartesi

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR HAFİF SENDELEDİ.

Sevgili sporseverler Milli takımımızın UEFA EURO Futbol Şampiyonasının grup eleme maçları dolaysıyla bu hafta Trendyol Süper lig de ve Trendyol 1.Ligde maçların olmaması nedeniyle tüm Şanlıurfalı futbol severler Milli maçlara ve Karaköprü Belediyesporun maçına odaklandılar. 
  Astor Enerji Şanlıurfaspor Milli ara dolaysıyla bu haftayı Antalya’da kampa girerek geçirdi.
  Şanlıurfa’da Astor Enerji Şanlıurfa sporumuz ile birlikte profesyonel lige bir diğer takımız Karbel Karaköprü Belediye Sporumuzda olduğunu unutmadık. Geçen hafta ki köşemde dediğim gibi Karaköprü Belediyesporumuzuda unutmadık.   
  Karaköprü Belediye spor bu hafta kendi evinde gurubun kendisi gibi şampiyonluk mücadelesi veren Kuşadası sporu konuk etti. Bu karşılaşmaya gelene kadar Karbel Karaköprü Belediye spor 5 maçta 15 puan alarak liderlik koltuğuna oturdu. Kendisi gibi aynı puana sahip Kuşadası spor’da 2.durumda Şanlıurfa ya geldi.     
  Karbel Karaköprü Belediye spor kendi evinde Kuşadası spor karşısında 24.dakikada 1-0’lık üstünlüğü yakalamasına rağmen, maçın 43.dakikasın da konuk ekip eşitliği yakaladı. Karbel Karaköprü Belediye spor 1 Kuşadası spor 1 şeklinde soyunma odalarına gittiler. Karaköprü Belediye spor ikinci devreye oyun üstünlüğünü yakalamasına rağmen gol yolarında başarılı olmadı. Yüzde yüzlük pozisyonlarından yararlanamadı. Konuk ekip Kuşadası sporun mağlubiyetini direkler önledi. 
Karbel Karaköprü Belediye spor 1 puanla yetindi. Bu sonuçla Karabel Karaköprü Belediye spor puanını 16 yükselterek liderliğini korudu. Konuk ekip Kuşadası spor da puanını 16 ya yükselterek aynı puanla ikinciliği paylaştı. 
Bu sonuç Karbel karaköprü Belediyespor’un nazarı olsun. Azda olsa sendelemesine rağmen yeniden toparlanarak gücüne güç katarak taraftarını mutlu edecektir.  
  Karaköprü Belediye Sporun, bu hafta 22 Ekim 2023 Pazar günü Saat 14.30’da ONVA Ağrı 1970 Spor Kulübünün konuğu olacak. Astor Enerji Şanlıurfaspor bu hafta deplasmanda 21 Ekim 2023 Cumartesi günü Saat 19.00’da Göztepe sporun konuğu olacak.
  Her iki takımımıza liglerinde başarılar dileriz.   
 
   T  A  K  I  M  L  A  R              :    
 1. Karaköprü Belediye Spor     16
 2. Kuşadası Spor     16
 3. Merkür Jet Erbaa Spor     15
 4. Bornova 1877 Sportif Yatırımlar A.Ş 12
 5. Silivri Spor                    10 
 6. Fatsa Belediye Spor                   9 
 7. Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş.     8                    
 8. Belediye Kütahya Spor      7  
 9. Osmaniye Spor Futbol Kulübü        7 
10. ONVO Ağrı 1970 Spor Kulübü       6
11. Darıca Gençlerbirliği A.Ş.            5
12. Akhisar Spor                         4  
13. 1922 Konya Spor                     1
14. Bayburt Özel İdare Spor              1
15. Sivas Dört Eylül Futbol A.Ş          -2
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.