Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

KARADENİZ DAĞLARINDA, BİR YARALI CEYLAN

Şanlıurfa spor haftalardır dış sahada (Deplasmanda) istediği puanları getiremedi. PTT 1.Ligde yer alan tüm takımlar adeta Şanlıurfa spor altın tepside imkânlar sunarken, ceylanlar bundan yararlanamamaktadır. Sarı Yeşilli ceylanlara bakın iki haftadır sunulan imkânları değerlendirmiş olsa şuanda Lig ikinci durumda yerini sağlamlaştırmış olacaktı. Ama...! Gelin görün ki...! Hem Ege seferinde İzmir'den, istenmedik bir şekilde Altınorduspor’a tek golle mağlup olarak evine döndü. Şanlıurfaspor bu müsabakanın ardından kendi evinde Ligin son sıralarından kurtulma mücadelesi veren, Denizli sporu farklı mağlup ederek, kendine geldi. Yine...! Şanlıurfa spora bu grupta yer alan rakipleri mağlup olduklarından dolayı kendine geldi. Ceylanlar çıkmış oldukları Karadeniz seferine ve dağlarda efsane olması gerekirken, yaralı şekilde Giresun’dan evine döndü. Şanlıurfa spor bu haftalarda yaşamış olduğu fikstür avantajı iyi kullanmamasına rağmen, yinede iyi durumdadır. Şanlıurfa spora doğan bu imkânları inanıyorum ki! İyi kullanacaktır. Deyim yerinde ise Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üç sıçrar ama Şanlıurfa sporum mutlaka ilk altıda yer alarak süper lige göz kırpacaktır.  Şanlıurfa spor ceylanları her ne kadar Giresun dağları ve Canik dağları arasında yara aldıysa da yine toparlanarak, kendine gelecektir. Ceylanlarımız bu hafta kendi evinde kendisi gibi ilk altı mücadelesi veren, Albino Alanya sporu konuk edecektir. Şanlıurfaspor taraftarları inanıyorum ki! Bu hafta oynanacak olan, bu karşılaşmaya yoğun ilgi göstereceklerdir. Gap Arena Stadını hınca hınç doldurarak, desteklerin sonuna kadar sürdürecektir. Ceylanlarımıza bundan sonra Şampiyonluk yakışır. Neden olmasın? Şanlıurfaspor Başkanı ve Yönetimi, Taraftarı, Basını ve özellikle Halkı ile bütünleşerek, gelecek olan bu imkânları ŞANLIURFAMIZA kazandırmak zorunda hissediyoruz kendimizi. Karadeniz de Giresun ve Canik Dağlarında yaralı dönenen Ceylanlarımızı Albino Alanya spor karşılaşmasında var gücümüzle desteğimizi verelim. Şanlıurfalı her zaman kendine sahip çıkmış. Yine istiklal harbinde olduğu gibi kendi kendine sahip çıkarak, şansızlıklarını yenerek, dimdik yaralarından kurtularak ayağa kalkacaktır.  Her zaman olduğu gibi Formamızı giyerek, bayraklarımız elimize alarak maça gidelim. Haydi maça. Haydi maça. Haydi maça.  
Ekleme Tarihi: 03 Mayıs 2015 - Pazar

KARADENİZ DAĞLARINDA, BİR YARALI CEYLAN

Şanlıurfa spor haftalardır dış sahada (Deplasmanda) istediği puanları getiremedi. PTT 1.Ligde yer alan tüm takımlar adeta Şanlıurfa spor altın tepside imkânlar sunarken, ceylanlar bundan yararlanamamaktadır.

Sarı Yeşilli ceylanlara bakın iki haftadır sunulan imkânları değerlendirmiş olsa şuanda Lig ikinci durumda yerini sağlamlaştırmış olacaktı.

Ama...!

Gelin görün ki...!

Hem Ege seferinde İzmir'den, istenmedik bir şekilde Altınorduspor’a tek golle mağlup olarak evine döndü. Şanlıurfaspor bu müsabakanın ardından kendi evinde Ligin son sıralarından kurtulma mücadelesi veren, Denizli sporu farklı mağlup ederek, kendine geldi.

Yine...!

Şanlıurfa spora bu grupta yer alan rakipleri mağlup olduklarından dolayı kendine geldi.

Ceylanlar çıkmış oldukları Karadeniz seferine ve dağlarda efsane olması gerekirken, yaralı şekilde Giresun’dan evine döndü.

Şanlıurfa spor bu haftalarda yaşamış olduğu fikstür avantajı iyi kullanmamasına rağmen, yinede iyi durumdadır.

Şanlıurfa spora doğan bu imkânları inanıyorum ki! İyi kullanacaktır.

Deyim yerinde ise Çekirge bir sıçrar iki sıçrar üç sıçrar ama Şanlıurfa sporum mutlaka ilk altıda yer alarak süper lige göz kırpacaktır. 

Şanlıurfa spor ceylanları her ne kadar Giresun dağları ve Canik dağları arasında yara aldıysa da yine toparlanarak, kendine gelecektir.

Ceylanlarımız bu hafta kendi evinde kendisi gibi ilk altı mücadelesi veren, Albino Alanya sporu konuk edecektir.

Şanlıurfaspor taraftarları inanıyorum ki! Bu hafta oynanacak olan, bu karşılaşmaya yoğun ilgi göstereceklerdir. Gap Arena Stadını hınca hınç doldurarak, desteklerin sonuna kadar sürdürecektir. Ceylanlarımıza bundan sonra Şampiyonluk yakışır.

Neden olmasın?

Şanlıurfaspor Başkanı ve Yönetimi, Taraftarı, Basını ve özellikle Halkı ile bütünleşerek, gelecek olan bu imkânları ŞANLIURFAMIZA kazandırmak zorunda hissediyoruz kendimizi.

Karadeniz de Giresun ve Canik Dağlarında yaralı dönenen Ceylanlarımızı Albino Alanya spor karşılaşmasında var gücümüzle desteğimizi verelim.

Şanlıurfalı her zaman kendine sahip çıkmış. Yine istiklal harbinde olduğu gibi kendi kendine sahip çıkarak, şansızlıklarını yenerek, dimdik yaralarından kurtularak ayağa kalkacaktır. 

Her zaman olduğu gibi Formamızı giyerek, bayraklarımız elimize alarak maça gidelim.

Haydi maça.

Haydi maça.

Haydi maça.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.