Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

İNEGÖL SPOR’DAN 3 TAKIM MOBİLYA ALDI

                        Şanlıurfa spor sezona kendi evinde konuk ettiği Çorum spor ile karşılaşmasında iyi bir başlangıç yapmamasına rağmen, sahadan beraberlikle ayrılmasını bildi.                         Bu karşılaşmadan sonra çıktığı sekiz karşılaşmadan 4 galibiyet 4’te beraberlik alarak toplamda 16 puana yükselerek lider ile aynı puana sahip olarak 2. sıraya yükseldi.                         Sarı –Yeşilli takımımız hafta içi İnegöl spor deplasmanına çıktı. Şanlıurfa spor ilk devrenin ilk dakikalarında kalesinde bir gol gördü. Şanlıurfa spor ilk devreyi vasat bir oyun sergiledi. Şanlıurfa spor ikinci devrenin hemen başında 53.dakikada Mert ile eşitliği yakaladı. Şanlıurfa spor dengeyi iyi yakalamış iken oyun üstünlüğünü de ele aldı. Sarı – Yeşili ekip 83. dakikada Mustafa Durak ile skoru 2-1 taşıdı. Şanlıurfa spor bir önemli deplasmandan da firesiz dönmeyi başardı.                         İnegöl spor 1 Şanlıurfa spor 2 maç sonucu.                         Gizli lider Şanlıurfa spor uzun maratonun ardından gerçek Şampiyon olarak sezonu kapatır.                         Karaköprü Belediye spor ise hafta içi karşılaşması olmadığından hafta sonunu Türk Futbolunun köklü kulüplerinden İzmir Karşıyaka spora konuk olacak.                         Şanlıurfa Karaköprü Belediye spor geçen hafta yine Türk futbolunun köklü kulüplerinden Eskişehir spor 3-0’lık net skorla mağlup etti.                         Şanlıurfa Karaköprü Belediye spora da yine Şanlıurfa sporumuz gibi sahiplenmemiz gerekir. Bu takım da yani Karaköprü Belediye Sporumuz 5 haftada 2 galibiyet 3 beraberlik ile 9 puanla 5. sırada yer yeri almaktadır.                         Karaköprü Belediye spor ligin 6.haftasında İzmir Karşıyaka spora konuk olacak.                         Her iki kulübümüzde şimdiye kadar oynadığı tüm karşılaşmalarda mağlup olmadan tamamladılar.                         Gelelim Ziraat Türkiye kupası 4. Tur eşleşmelerinde Şanlıurfa spor seri başı olduğu için 1.Torbada yer aldı. Şanlıurfa spor – Karaman F.K. ile eşleşti. Şanlıurfa’nın bir diğer takımı ise Karaköprü Belediye spor deplasmanda yine Türk Futbolunun bir diğer güçlü ekibi Göztepe spora konuk olacak. Ziraat Türkiye kupasında yer alan her iki takımımıza başarılar dileriz.                           Karaköprü Belediye spor Karşıyaka spor deplasmanda iken, Şanlıurfa spor kendi evinde Pazar günü 11 Nisan stadında saat 19.00’da 24 Erzincan sporu konuk edecektir. 24 Erzincan spor karşılaşmasında Şanlıurfa sporumuzu yalnız bırakmayarak 11 Nisan stadını tıklım tıklım dolduralım.                                          
Ekleme Tarihi: 10 Ekim 2022 - Pazartesi

İNEGÖL SPOR’DAN 3 TAKIM MOBİLYA ALDI

                        Şanlıurfa spor sezona kendi evinde konuk ettiği Çorum spor ile karşılaşmasında iyi bir başlangıç yapmamasına rağmen, sahadan beraberlikle ayrılmasını bildi.

                        Bu karşılaşmadan sonra çıktığı sekiz karşılaşmadan 4 galibiyet 4’te beraberlik alarak toplamda 16 puana yükselerek lider ile aynı puana sahip olarak 2. sıraya yükseldi.

                        Sarı –Yeşilli takımımız hafta içi İnegöl spor deplasmanına çıktı. Şanlıurfa spor ilk devrenin ilk dakikalarında kalesinde bir gol gördü. Şanlıurfa spor ilk devreyi vasat bir oyun sergiledi. Şanlıurfa spor ikinci devrenin hemen başında 53.dakikada Mert ile eşitliği yakaladı. Şanlıurfa spor dengeyi iyi yakalamış iken oyun üstünlüğünü de ele aldı. Sarı – Yeşili ekip 83. dakikada Mustafa Durak ile skoru 2-1 taşıdı. Şanlıurfa spor bir önemli deplasmandan da firesiz dönmeyi başardı.

                        İnegöl spor 1 Şanlıurfa spor 2 maç sonucu.

                        Gizli lider Şanlıurfa spor uzun maratonun ardından gerçek Şampiyon olarak sezonu kapatır.

                        Karaköprü Belediye spor ise hafta içi karşılaşması olmadığından hafta sonunu Türk Futbolunun köklü kulüplerinden İzmir Karşıyaka spora konuk olacak.

                        Şanlıurfa Karaköprü Belediye spor geçen hafta yine Türk futbolunun köklü kulüplerinden Eskişehir spor 3-0’lık net skorla mağlup etti.

                        Şanlıurfa Karaköprü Belediye spora da yine Şanlıurfa sporumuz gibi sahiplenmemiz gerekir. Bu takım da yani Karaköprü Belediye Sporumuz 5 haftada 2 galibiyet 3 beraberlik ile 9 puanla 5. sırada yer yeri almaktadır.

                        Karaköprü Belediye spor ligin 6.haftasında İzmir Karşıyaka spora konuk olacak.

                        Her iki kulübümüzde şimdiye kadar oynadığı tüm karşılaşmalarda mağlup olmadan tamamladılar.

                        Gelelim Ziraat Türkiye kupası 4. Tur eşleşmelerinde Şanlıurfa spor seri başı olduğu için 1.Torbada yer aldı. Şanlıurfa spor – Karaman F.K. ile eşleşti. Şanlıurfa’nın bir diğer takımı ise Karaköprü Belediye spor deplasmanda yine Türk Futbolunun bir diğer güçlü ekibi Göztepe spora konuk olacak. Ziraat Türkiye kupasında yer alan her iki takımımıza başarılar dileriz.  

                        Karaköprü Belediye spor Karşıyaka spor deplasmanda iken, Şanlıurfa spor kendi evinde Pazar günü 11 Nisan stadında saat 19.00’da 24 Erzincan sporu konuk edecektir. 24 Erzincan spor karşılaşmasında Şanlıurfa sporumuzu yalnız bırakmayarak 11 Nisan stadını tıklım tıklım dolduralım.            

 

 

                         

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.