Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

İKİ TAKIM BİR GÖNÜL

Bizim bölgemizde spor denilince akla ilk gelen, Şanlıurfaspor’dur. Yıllardır Şanlıurfaspor olarak bazı başarılar yakalamamıza rağmen istenilen düzeyde değiliz. Şanlıurfaspora halk arasında yani taraftarlar sarı ceylanlar olarak da bilinmektedir. Sarı ceylanların durumuna baktığımız zaman açıklama gereksinimini hissetmekteyim. Şanlıurfaspor için son iki sezona baktığımız zaman inişli çıkışlı bir grafik görmekteyiz. Sarı ceylanlar geçen sezon Türkiye 1.Liginde istenmedik bir şekilde lige ve da etmek zorunda kaldı. Ben sonuca ve şekle bakmam önemli olan lige veda etmiş olmamızdır. Netice itibariyle 1.Lige veda etmemizdir. Şanlıurfaspor (Sarı Ceylanlar) bu sezon ilk yedi maça gelindiğinde Liderliğe yükselerek bu ligde misafir olduğunu göstermeye gayret sarf etiğini görmekteyiz. Bu yazımı kaleme aldığım zaman Şanlıurfaspor kendi evinde Ligin güçlü takımlarından Sakaryasporu konuk etmekteydi. Bir dönem Türk spor tarihine damga vuran yeşil siyahlı takım karşısında iyi bir mücadele vermektedir. Şanlıurfaspor iyi futbol oynamaktaydı netice itibariyle puanlar alarak hanesini ve liderliğini sürdürmesiydi. Şanlıurfaspor, Sakaryaspor maçı sonrası Silivrispora konuk olcak. Şanlıurfasporumuza başarılar dileriz. Lider Şanlıurfasporun ardında üçüncü Ligde mücadele veren, Kırmızı siyahlı takımımız Karaköprü Belediyespora bir göz atmak isteriz. Yine yazımı kaleme aldığım zaman Karaköprü Belediyespor, Cizrespor deplasmanında puan mücadelesi vermekteydi. Tüm Şanlıurfalıların gözü kulağı bu karşılaşmadan gol sesinin gelmesiydi. Karaköprü Belediyespor, Cizre deplasmanının ardından kendi evinde Baysal İnşaat Düzyurtsporu konuk edecektir. Karaköprü Belediyespor cizre maçı öncesi 10 Puanla 8.Sırada yer almaktaydı. Şanlıurfasporumuz gibi Karaköprü Belediye sporumuza da başarılar dileyerek, bir başka konuda buluşmak dileğiyle diyelim. Bu günün önemi ! DÜNYA GIDA GÜNÜ (16 Ekim) Beslenme ve Besin Savurganlığını önleme Haftası ( 09-16 Ekim )
Ekleme Tarihi: 16 Ekim 2017 - Pazartesi

İKİ TAKIM BİR GÖNÜL

Bizim bölgemizde spor denilince akla ilk gelen, Şanlıurfaspor’dur. Yıllardır Şanlıurfaspor olarak bazı başarılar yakalamamıza rağmen istenilen düzeyde değiliz. Şanlıurfaspora halk arasında yani taraftarlar sarı ceylanlar olarak da bilinmektedir. Sarı ceylanların durumuna baktığımız zaman açıklama gereksinimini hissetmekteyim. Şanlıurfaspor için son iki sezona baktığımız zaman inişli çıkışlı bir grafik görmekteyiz.

Sarı ceylanlar geçen sezon Türkiye 1.Liginde istenmedik bir şekilde lige ve da etmek zorunda kaldı. Ben sonuca ve şekle bakmam önemli olan lige veda etmiş olmamızdır. Netice itibariyle 1.Lige veda etmemizdir. Şanlıurfaspor (Sarı Ceylanlar) bu sezon ilk yedi maça gelindiğinde Liderliğe yükselerek bu ligde misafir olduğunu göstermeye gayret sarf etiğini görmekteyiz. Bu yazımı kaleme aldığım zaman Şanlıurfaspor kendi evinde Ligin güçlü takımlarından Sakaryasporu konuk etmekteydi. Bir dönem Türk spor tarihine damga vuran yeşil siyahlı takım karşısında iyi bir mücadele vermektedir.

Şanlıurfaspor iyi futbol oynamaktaydı netice itibariyle puanlar alarak hanesini ve liderliğini sürdürmesiydi. Şanlıurfaspor, Sakaryaspor maçı sonrası Silivrispora konuk olcak. Şanlıurfasporumuza başarılar dileriz. Lider Şanlıurfasporun ardında üçüncü Ligde mücadele veren, Kırmızı siyahlı takımımız Karaköprü Belediyespora bir göz atmak isteriz. Yine yazımı kaleme aldığım zaman Karaköprü Belediyespor, Cizrespor deplasmanında puan mücadelesi vermekteydi.

Tüm Şanlıurfalıların gözü kulağı bu karşılaşmadan gol sesinin gelmesiydi. Karaköprü Belediyespor, Cizre deplasmanının ardından kendi evinde Baysal İnşaat Düzyurtsporu konuk edecektir. Karaköprü Belediyespor cizre maçı öncesi 10 Puanla 8.Sırada yer almaktaydı. Şanlıurfasporumuz gibi Karaköprü Belediye sporumuza da başarılar dileyerek, bir başka konuda buluşmak dileğiyle diyelim. Bu günün önemi ! DÜNYA GIDA GÜNÜ (16 Ekim) Beslenme ve Besin Savurganlığını önleme Haftası ( 09-16 Ekim )

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.