Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

HAYDİ URFASPOR

Şanlıurfaspor yarın kendi sahasında konuk edeceği Denizlispor karşılaşmasını kazanırsa ben umut ediyorum ki bu alınacak galibiyetten sonra sarı yeşilli takımımız PTT 1. ligde üst sıralara tırmanacaktır.Geçen hafta Boluspor karşısında maçın ilk 10 dakikasında 2-0 mağlup duruma düşen temsilcimiz yaşanan konsantre eksikliğinden sonra kendisini toparlayarak karşılaşmayı 2-2 ye getirmesine rağmen karşılaşmayı 4-2 kayıp ederek şanssız bir mağlubiyet almış oldu.Denizlispor ilerde cabuk çoğalan genç bir takım, Şanlıurfaspor ileriye çıkarken defansta açıklık bırakmaması ve defans güvenliğini ihmal etmemesi lazım.Sarı yeşilli takım defansı ve ileride oynayan forvetlerimiz yakaladıkları pozisyonları değerlendirirse sarı yeşilli ekip bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılma ihtimali yüksek olacaktır.
Ekleme Tarihi: 02 Ekim 2015 - Cuma

HAYDİ URFASPOR

Şanlıurfaspor yarın kendi sahasında konuk edeceği Denizlispor karşılaşmasını kazanırsa ben umut ediyorum ki bu alınacak galibiyetten sonra sarı yeşilli takımımız PTT 1. ligde üst sıralara tırmanacaktır.
Geçen hafta Boluspor karşısında maçın ilk 10 dakikasında 2-0 mağlup duruma düşen temsilcimiz yaşanan konsantre eksikliğinden sonra kendisini toparlayarak karşılaşmayı 2-2 ye getirmesine rağmen karşılaşmayı 4-2 kayıp ederek şanssız bir mağlubiyet almış oldu.
Denizlispor ilerde cabuk çoğalan genç bir takım, Şanlıurfaspor ileriye çıkarken defansta açıklık bırakmaması ve defans güvenliğini ihmal etmemesi lazım.
Sarı yeşilli takım defansı ve ileride oynayan forvetlerimiz yakaladıkları pozisyonları değerlendirirse sarı yeşilli ekip bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılma ihtimali yüksek olacaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.