Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

Hayaller sonraki sezona

PTT 1.Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor oynadığı 36 maç sonunda 45 puan toplayarak ligi 11. sırada tamamladı.1.800 bin nüfusa sahip olan Şanlıurfa'da süper lig özlemi gün geçtikçe daha da büyüyor. Her sezon öncesi şampiyonluk parolası ile transferler yaparak lige başlayan sarı yeşilli takım lig başladıktan sonra alınan neticeler ile şampiyonluk hayalleri her gecen hafta sönüyor.Yönetim Şampiyonluk Vadileri verince, Taraftar hayal ediyor.Şanlıurfaspor taraftarları her sezon öncesi bu vaatlerle şampiyonluk hayalleri kurarak stadyumlara, deplasmanlara koşuyor. Ses telleri koparcasına, Şanlıurfa'nın kızgın güneşinden kararırcasına, buz gibi soğuktan titrercesine hayallerin peşinde koşuyor. Önüne çıkan her engelle mücadele ediyor, karşılığında bir başarı bekliyor, oda gelmeyince maçlara ilgi göstermemeye başlıyorlar, neredeyse yapılan o kadar harcamaya karşı bu sezon Şanlıurfaspor'un kümede kalması bile bir başarı olarak taraftarın önüne sunulmakta, ama biz toplum olarak balık hafızalıyız, şimdi transfer dönemi başlasın yine aynı senaryo tekrar edecek, biraz isim yapmış bir veya iki oyuncuya imzalar attırılacak yine "Biz iddalı bir ekibiz, bizim hedefimiz süper lig şampiyon olamazsak da guruptan çıkmak için mücadele edeceğiz" diye açıklamalar yapılır sonrası ise "insan hayal ettiği müddetçe yaşar" ben şunu belirtmek isterim şampiyonluk bizim için önümüzdeki yıl da hayal gibi görünüyor, çünkü! Düşen takımlara bakıyorsunuz, yıllardır süper lig de başarılı olmuş takımlar, Antalyaspor ve Kayserispor 3. takımda Elazığ, Gaziantep ve Kayseri Erciyes arasında tabi sunuda belirtmeden geçemeyeceğim önümüzde birde kongre süreci var bu ayın içinde yapılacak olan kongrede aday olacaklar Kulübün borcu nedeni ile adaylığa sıcak bakmıyor, bakalım iddia edilen bu kadar borca rağmen başarı gelecekmi.Bekleyip göreceğiz…Ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim Şanlıurfaspor sezon başından beri teknik direktör bazında bir türlü istediği başarıyı yakalayamadı, sezona Raşit Çetiner ile başlayan sarı yeşilli ekip sonra Raşit hocanın yardımcısı Ömer Can Göksü ve Reha Kapsal'la yoluna devam etti, ama Şanlıurfaspor Başkanı ve yönetimin bu sezon en büyük başarılarından birisi kendi öz evladı olan Hüseyin Dağ hocanın kazancı oldu, biz yıllardır söylediğimiz bir şey vardı, oda gerçek oldu. Şanlıurfa'nın öz evladı takımın başına geçti ve küme düşme tehlikesinden takımı uzaklaştırdı. Dilerim ki!Hüseyin hoca inşallah bu takımın başında önümüzdeki yılda kalır ve Şanlıurfa'lı birçok futbolcunun yetişmesine vesile olur.
Ekleme Tarihi: 05 Mayıs 2014 - Pazartesi

Hayaller sonraki sezona

PTT 1.Ligde mücadele eden Şanlıurfaspor oynadığı 36 maç sonunda 45 puan toplayarak ligi 11. sırada tamamladı.
1.800 bin nüfusa sahip olan Şanlıurfa'da süper lig özlemi gün geçtikçe daha da büyüyor.
Her sezon öncesi şampiyonluk parolası ile transferler yaparak lige başlayan sarı yeşilli takım lig başladıktan sonra alınan neticeler ile şampiyonluk hayalleri her gecen hafta sönüyor.
Yönetim Şampiyonluk Vadileri verince, Taraftar hayal ediyor.
Şanlıurfaspor taraftarları her sezon öncesi bu vaatlerle şampiyonluk hayalleri kurarak stadyumlara, deplasmanlara koşuyor. Ses telleri koparcasına, Şanlıurfa'nın kızgın güneşinden kararırcasına, buz gibi soğuktan titrercesine hayallerin peşinde koşuyor.
Önüne çıkan her engelle mücadele ediyor, karşılığında bir başarı bekliyor, oda gelmeyince maçlara ilgi göstermemeye başlıyorlar, neredeyse yapılan o kadar harcamaya karşı bu sezon Şanlıurfaspor'un kümede kalması bile bir başarı olarak taraftarın önüne sunulmakta, ama biz toplum olarak balık hafızalıyız, şimdi transfer dönemi başlasın yine aynı senaryo tekrar edecek, biraz isim yapmış bir veya iki oyuncuya imzalar attırılacak yine "Biz iddalı bir ekibiz, bizim hedefimiz süper lig şampiyon olamazsak da guruptan çıkmak için mücadele edeceğiz" diye açıklamalar yapılır sonrası ise "insan hayal ettiği müddetçe yaşar" ben şunu belirtmek isterim şampiyonluk bizim için önümüzdeki yıl da hayal gibi görünüyor, çünkü! Düşen takımlara bakıyorsunuz, yıllardır süper lig de başarılı olmuş takımlar, Antalyaspor ve Kayserispor 3. takımda Elazığ, Gaziantep ve Kayseri Erciyes arasında tabi sunuda belirtmeden geçemeyeceğim önümüzde birde kongre süreci var bu ayın içinde yapılacak olan kongrede aday olacaklar Kulübün borcu nedeni ile adaylığa sıcak bakmıyor, bakalım iddia edilen bu kadar borca rağmen başarı gelecekmi.
Bekleyip göreceğiz…
Ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim Şanlıurfaspor sezon başından beri teknik direktör bazında bir türlü istediği başarıyı yakalayamadı, sezona Raşit Çetiner ile başlayan sarı yeşilli ekip sonra Raşit hocanın yardımcısı Ömer Can Göksü ve Reha Kapsal'la yoluna devam etti, ama Şanlıurfaspor Başkanı ve yönetimin bu sezon en büyük başarılarından birisi kendi öz evladı olan Hüseyin Dağ hocanın kazancı oldu, biz yıllardır söylediğimiz bir şey vardı, oda gerçek oldu.
Şanlıurfa'nın öz evladı takımın başına geçti ve küme düşme tehlikesinden takımı uzaklaştırdı.
Dilerim ki!
Hüseyin hoca inşallah bu takımın başında önümüzdeki yılda kalır ve Şanlıurfa'lı birçok futbolcunun yetişmesine vesile olur.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.