Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

GÜZEL VE TAZE ŞAMPİYONLUK

Şanlıurfanın Genç ve yeni ilçelerinden olan, Karaköprü yeniliklerle beraber, kendini de spora yenileyerek, ilçe (2012) oluşunun daha 5.Yıllında profesyonel olarak 3.Lige Merhaba dedi. Geçen günkü yazımda da belirtiğim gibi Şanlıurfa futbol camiası dördüncü kez üçüncülük Lig kapısını Karaköprü ile araladı. Küçük bir dip not iletmek gereksinimini spor camiasına duyurmak istedim. Şanlıurfanın en eski köklü ilçemiz olan Viranşehir ilçemizden çok değerli bir dostum ilk yazımı okumuş bir hayli sitemli şekilde Viranşehirspor’u atladınız dedi. Bu vesileyle tüm spor camiasından ve özellikle Viranşehir ilçemizden spora gönül veren herkesten özür diliyorum. Viranşehir Spor (1988-1989 Futbol sezonu Türkiye Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta) Şanlıurfa sporunda bulunduğu 2.grupta yer aldı. Bu takımada sahip çıkılmadı. Viranşehir spor Şanlıurfa Amatör camiasında hizmet etmeye devam ediyor. Bir kez daha Viranşehir spor camiasını kutlayarak, asıl konumuz olan bu günün Şampiyonu Şanlıurfa Karaköprü Belediye Spora bakalım. Şampiyon Karaköprü Belediyespor, Şanlıurfa Süper Amatör Şampiyonluğunun ardından, Bölgesel Amatör Ligde iki sezon tecrübe yaşadı. Şampiyon üçüncü sezonunda ya istiklal ya Şampiyonluk diyerek, kolları üçüncü sezonda sıvayarak, Bölgesel Ligde Şampiyonluk yaşattı. Yine bir kez daha bu takıma büyük emekleri olan, Karaköprü İlçe Belediye Başkanımız Metin Baydilli’nin şahsında Karaköprü Belediyespor Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kudat ve Yönetim Kurulu Üyelerini. Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu, Teknik ekipte yer alan özellikle Asından, yedeğine Futbolcuların, Malzemecisinde ve Tüm Taraftarını kutluyorum. Bu başarı top yekûn Şanlıurfalılarındır. Gazetemin Spor servisi olarak 2017-2018 Futbol sezonunda 3.Ligde yer bulan Çiçeği burnunda ŞAMPİYON KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR’a Başarılar dilerim. Yüce Rabim Şampiyonumuzu yolunu açık eylesin.
Ekleme Tarihi: 28 Nisan 2017 - Cuma

GÜZEL VE TAZE ŞAMPİYONLUK

Şanlıurfanın Genç ve yeni ilçelerinden olan, Karaköprü yeniliklerle beraber, kendini de spora yenileyerek, ilçe (2012) oluşunun daha 5.Yıllında profesyonel olarak 3.Lige Merhaba dedi.

Geçen günkü yazımda da belirtiğim gibi Şanlıurfa futbol camiası dördüncü kez üçüncülük Lig kapısını Karaköprü ile araladı.

Küçük bir dip not iletmek gereksinimini spor camiasına duyurmak istedim. Şanlıurfanın en eski köklü ilçemiz olan Viranşehir ilçemizden çok değerli bir dostum ilk yazımı okumuş bir hayli sitemli şekilde Viranşehirspor’u atladınız dedi. Bu vesileyle tüm spor camiasından ve özellikle Viranşehir ilçemizden spora gönül veren herkesten özür diliyorum.

Viranşehir Spor (1988-1989 Futbol sezonu Türkiye Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta) Şanlıurfa sporunda bulunduğu 2.grupta yer aldı.

Bu takımada sahip çıkılmadı. Viranşehir spor Şanlıurfa Amatör camiasında hizmet etmeye devam ediyor.

Bir kez daha Viranşehir spor camiasını kutlayarak, asıl konumuz olan bu günün Şampiyonu Şanlıurfa Karaköprü Belediye Spora bakalım.

Şampiyon Karaköprü Belediyespor, Şanlıurfa Süper Amatör Şampiyonluğunun ardından, Bölgesel Amatör Ligde iki sezon tecrübe yaşadı. Şampiyon üçüncü sezonunda ya istiklal ya Şampiyonluk diyerek, kolları üçüncü sezonda sıvayarak, Bölgesel Ligde Şampiyonluk yaşattı.

Yine bir kez daha bu takıma büyük emekleri olan, Karaköprü İlçe Belediye Başkanımız Metin Baydilli’nin şahsında Karaköprü Belediyespor Kulüp Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kudat ve Yönetim Kurulu Üyelerini. Teknik Direktör Bedih Şahapoğlu, Teknik ekipte yer alan özellikle Asından, yedeğine Futbolcuların, Malzemecisinde ve Tüm Taraftarını kutluyorum. Bu başarı top yekûn Şanlıurfalılarındır.

Gazetemin Spor servisi olarak 2017-2018 Futbol sezonunda 3.Ligde yer bulan Çiçeği burnunda ŞAMPİYON KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR’a Başarılar dilerim.

Yüce Rabim Şampiyonumuzu yolunu açık eylesin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.