Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

GENÇLİĞİMİZ VE SARI YEŞİLLİ RENKLER

Şanlıurfa da spor yapılan hizmetleri zaman zaman görmekteyim. Geçen hafta Şanlıurfa da spor alanında bazı adımlar atılmıştır.             Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Şanlıurfa’ya spor alanında neler yapılacağının çabalarını vermektedir.              Spor için yapılan “DÜNYADA VE TÜRKİYE'DE FUTBOL” panelle Eski Milli Takımlar Teknik direktörü Ersun Yanal yanı sıra spor yorumcusu İbrahim Halil Ülgen katılımcı olarak davet edildi.             Ayrıca sporumuza ilimizde büyük hizmetleri olan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Şanlıurfa ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, genç sporcular, program yapımcıları ve spor yazarları katıldı. Şanlıurfa’lı Spor severler bu panelle büyük ilgi gösterdiler.             Bu güzel panel Şanlıurfa’nın spor şehri yapmak isteyen, Şanlıurfa büyükşehir Belediyesi panellide ilginin yoğun olduğu yer olan Şanlıurfa Cıty AVM’nin bitişiğinde bulunan Mehmet Akif İnan Konferans salonunda düzenlendi.                Yanal hoca (Teknik Direktör) Sporun ve sanatın insana yapılan yatırımlardan en önemli adımlarından biri olduğunu düşünüyorum. Dünyada ve Türkiye'de futbolun dünü ve bu gününü anlattı. Ayrıca İnsanları varlık olarak değiştiren, yukarıya çeken, sizin felsefe yapmanızı ve sosyalleşmenizi sağlayan en önemli araçlar spor, sanat ve kültürün içerisinde barınıyor. Ülkemizde futbolu çok seviyoruz ve futbol bizim lokomotifimiz spor dediğimiz aklımıza ilk futbol geliyor. Dünyada ve Türkiye'de yabancı Liglere ve karşılaştırmalarına baktığımızda Avrupa'nın en çok yabancı Futbolcu yer aldığı ülkeyiz. Bu vesileyle gençliğimize büyük önem vermek zorundayız. Gençliğin en yoğun olduğu bölgelerimizden bir Şanlıurfa’dır.              Ülkemizin en genç nüfusa sahip il olmamızdan dolayı Gençliğimize Spor alanında sahip çıkalım.             Gelelim Şanlıurfa sporumuza geçen hafta istenilen başarıyı kazançlı çıktık. Ben yazımı kaleme aldığım sırada Şanlıurfa spor kendi evinde Ege Takımlarında ülkemizin Köklü kulüplerinden Altay sporu konuk etti.             Dileğim odur ki!             Şanlıurfa sporum sezon sonunda Şampiyon olarak, ipi göğüslemesidir.             Şanlıurfa sporun, Karaköprü Belediye sporu da ligde kalarak önümüzdeki sezonu hazırlıklarının yapılmasıdır.             Her iki takımıza da başarılar dileriz. TFF 2.ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor ligin güçlü takımlarından biri olan İzmir temsilcisi Altay’ı 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmış oldu.  
Ekleme Tarihi: 05 Şubat 2018 - Pazartesi

GENÇLİĞİMİZ VE SARI YEŞİLLİ RENKLER

Şanlıurfa da spor yapılan hizmetleri zaman zaman görmekteyim. Geçen hafta Şanlıurfa da spor alanında bazı adımlar atılmıştır.

            Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Şanlıurfa’ya spor alanında neler yapılacağının çabalarını vermektedir. 

            Spor için yapılan “DÜNYADA VE TÜRKİYE'DE FUTBOL” panelle Eski Milli Takımlar Teknik direktörü Ersun Yanal yanı sıra spor yorumcusu İbrahim Halil Ülgen katılımcı olarak davet edildi.

            Ayrıca sporumuza ilimizde büyük hizmetleri olan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Şanlıurfa ASKF Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, genç sporcular, program yapımcıları ve spor yazarları katıldı. Şanlıurfa’lı Spor severler bu panelle büyük ilgi gösterdiler.

            Bu güzel panel Şanlıurfa’nın spor şehri yapmak isteyen, Şanlıurfa büyükşehir Belediyesi panellide ilginin yoğun olduğu yer olan Şanlıurfa Cıty AVM’nin bitişiğinde bulunan Mehmet Akif İnan Konferans salonunda düzenlendi.   

            Yanal hoca (Teknik Direktör) Sporun ve sanatın insana yapılan yatırımlardan en önemli adımlarından biri olduğunu düşünüyorum. Dünyada ve Türkiye'de futbolun dünü ve bu gününü anlattı. Ayrıca İnsanları varlık olarak değiştiren, yukarıya çeken, sizin felsefe yapmanızı ve sosyalleşmenizi sağlayan en önemli araçlar spor, sanat ve kültürün içerisinde barınıyor. Ülkemizde futbolu çok seviyoruz ve futbol bizim lokomotifimiz spor dediğimiz aklımıza ilk futbol geliyor. Dünyada ve Türkiye'de yabancı Liglere ve karşılaştırmalarına baktığımızda Avrupa'nın en çok yabancı Futbolcu yer aldığı ülkeyiz. Bu vesileyle gençliğimize büyük önem vermek zorundayız. Gençliğin en yoğun olduğu bölgelerimizden bir Şanlıurfa’dır. 

            Ülkemizin en genç nüfusa sahip il olmamızdan dolayı Gençliğimize Spor alanında sahip çıkalım.

            Gelelim Şanlıurfa sporumuza geçen hafta istenilen başarıyı kazançlı çıktık. Ben yazımı kaleme aldığım sırada Şanlıurfa spor kendi evinde Ege Takımlarında ülkemizin Köklü kulüplerinden Altay sporu konuk etti.

            Dileğim odur ki!

            Şanlıurfa sporum sezon sonunda Şampiyon olarak, ipi göğüslemesidir.

            Şanlıurfa sporun, Karaköprü Belediye sporu da ligde kalarak önümüzdeki sezonu hazırlıklarının yapılmasıdır.

            Her iki takımıza da başarılar dileriz.

TFF 2.ligde mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor ligin güçlü takımlarından biri olan İzmir temsilcisi Altay’ı 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmış oldu.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.