Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

Cihat hoca hayırlı olsun

PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, nihayet aradığı teknik direktörü sonunda buldu. 24 Mayıs'da yapılan kongre öncesinde, Şanlıurfaspor Başkanı Fethi Şimşek kongrede teknik direktörü açıklayacağım demiş, tüm gözler kongreye çevrilmişti, ama kısmet şimdiye imiş uzun bir uğraş sonucu Cihat Arslan'da karar verildi.Şanlıurfaspor yeni sezona iddialı bir kadro ile şampiyonluk yaşamak için mücadele verecek, zaten Cihat hoca ile yapılan sözleşmede de bu madde var, eğer Şanlıurfaspor futbol takımı süper lige çıkarsa, Cihat hoca'nın sözleşmesi 1+1 olarak uzayacak, yok çıkamazsa sözleşme 1 yıllık olarak imzalanmış oldu.Cihat hoca 9 Şubat 1970 Balıkesir doğumlu bir teknik direktör, babası memur annesi ev hanımı, 5 erkek kardeşi olan, küçük bir şehirde büyümüş bir insan, Kariyerime Gömeçspor'da başlamış. Oradan Ayvalıkgücü'ne ve ardından dönemin 3.lig takımlarından Akhisarspor'a geçmiş, 1. ligin kapısı 1990 yılında Karşıyaka'da başladı. Ondan sonra da profesyonel futbolculuk kariyeri başladı. Uzun yıllar 36 yaşına kadar futbolculuk dönemi geçti. 36 yaşında Kasımpaşa'da futbolcuyken, teknik direktör Werner Lorant'ın yerine hem oyuncusu hem de kaptanı olarak görev yaptı, sonra aynı takımda antrenörlük ve teknik direktörlük yaptı.Sonrasında ise Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor'da 2010-2011 sezonunda Eyüpspor'da Haziran 2011'de Boluspor'da, 28 Aralık 2011 tarihinde Göztepe'de, 2013-14 sezonunda PTT 1.Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u şampiyon yaparak Süper Lig'e yükseltti.Cihat Arslan Şanlıurfaspor camiası tarafından da çok beğenilip benimsenen bir isim oldu. Bu yönden Şanlıurfaspor Başkanı Fethi Şimşek ve yönetim kurulunu tebrik ederim, İnşallah geçen yıl İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u şampiyon yaptığı gibi, bizi de bu sezon beklediğimiz ve özlediğimiz şampiyonluğa ulaştırır, İnşallah.
Ekleme Tarihi: 06 Haziran 2014 - Cuma

Cihat hoca hayırlı olsun

PTT 1. lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, nihayet aradığı teknik direktörü sonunda buldu.
24 Mayıs'da yapılan kongre öncesinde, Şanlıurfaspor Başkanı Fethi Şimşek kongrede teknik direktörü açıklayacağım demiş, tüm gözler kongreye çevrilmişti, ama kısmet şimdiye imiş uzun bir uğraş sonucu Cihat Arslan'da karar verildi.
Şanlıurfaspor yeni sezona iddialı bir kadro ile şampiyonluk yaşamak için mücadele verecek, zaten Cihat hoca ile yapılan sözleşmede de bu madde var, eğer Şanlıurfaspor futbol takımı süper lige çıkarsa, Cihat hoca'nın sözleşmesi 1+1 olarak uzayacak, yok çıkamazsa sözleşme 1 yıllık olarak imzalanmış oldu.
Cihat hoca 9 Şubat 1970 Balıkesir doğumlu bir teknik direktör, babası memur annesi ev hanımı, 5 erkek kardeşi olan, küçük bir şehirde büyümüş bir insan, Kariyerime Gömeçspor'da başlamış. Oradan Ayvalıkgücü'ne ve ardından dönemin 3.lig takımlarından Akhisarspor'a geçmiş, 1. ligin kapısı 1990 yılında Karşıyaka'da başladı. Ondan sonra da profesyonel futbolculuk kariyeri başladı. Uzun yıllar 36 yaşına kadar futbolculuk dönemi geçti. 36 yaşında Kasımpaşa'da futbolcuyken, teknik direktör Werner Lorant'ın yerine hem oyuncusu hem de kaptanı olarak görev yaptı, sonra aynı takımda antrenörlük ve teknik direktörlük yaptı.
Sonrasında ise Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor'da 2010-2011 sezonunda Eyüpspor'da Haziran 2011'de Boluspor'da, 28 Aralık 2011 tarihinde Göztepe'de, 2013-14 sezonunda PTT 1.Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u şampiyon yaparak Süper Lig'e yükseltti.
Cihat Arslan Şanlıurfaspor camiası tarafından da çok beğenilip benimsenen bir isim oldu. Bu yönden Şanlıurfaspor Başkanı Fethi Şimşek ve yönetim kurulunu tebrik ederim, İnşallah geçen yıl İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u şampiyon yaptığı gibi, bizi de bu sezon beklediğimiz ve özlediğimiz şampiyonluğa ulaştırır, İnşallah.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.