Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

CEYLANLARDA SÜKÛNET HÂKİM

Şanlıurfaspor geçtiğimiz hafta bazı güzelliklere kadir oldu. Bunlardan bir tanesi yeni hocasını “Teknik Direktörünü” buldu. Ceylanları bu Lige çıkaran Mustafa Kemal Kılıç ile anlaştı. Tecrübeli ve bir o kadarda dinamik kemal hoca hızlı gelişi daha sahaya inmeden, Türkiye Ziraat Kupası grup maçlarının ilkinde Kırklarelisporu 4-0’lık net skorla mağlup ederek kendini gösterdi. Sarı Ceylanlar bu güzel sonucun ardından, Şanlıurfaspor Kulüp başkanlığından güzel açıklamalar ard arda gelmeye başladı.       Şanlıurfaspor'lu tüm futbolcuların bu güne kadar alacaklarının tamamını ödediklerini söylediler. Şanlıurfaspor yönetim kurulu başkanı İsmail Bağıban yaptığı basın açıklamasındatüm futbolcularımızın alacağının kalmadığını söyleyerek, bu günden sonra Futbolcularımızdan kendilerini maçlara konsantre olacaklarını bekliyoruz. Sarı yeşilli ceylanlar olarak, bu ligin en büyük kulüplerindeniz, hiçbir kişinin veya hiçbir kuruluşun bizden alacağı kalmaz. Çok büyük bir kulüp oluğumuzun kanıtı olarak, bugün sadece eski parayla 3 Trilyon 500 Milyon (3 Milyon 500 Bin TL.) Türk Lirası dağıtımını yaptık. Bu gün ve bu saatten sonra tüm futbolcularımız kafaları rahat olacağını ve bütün isteklerini bu şehrin takını vereceklerini zannediyorum. Bence Şanlıurfasporun bu gün maçının olması demek güzel bir duygudur. Şanlıurfaspor, bu gün itibarıyla (05 Aralık 2016 Pazartesi) seyircisi önünde karşılaşacağı Altınorduspor karşılaşması hazırlıklarına çiçeği burnunda tecrübeli teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç yönetiminde GAP Arena stadına teşrif edecektir. Dünya Engeliler Günü geçtiğimiz Cumartesi günü idi. (Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında “Dünya Engelliler Günü” olarak kabul edildi.) 03 Aralık günü, Engelli olarak tanımlanan insanların haklarına dikkat çekmesi açısından oldukça önemlidir. Kısa kısa bazı yazılara yer vereceğim. Engelli olmak suç değildir? Hiç bir engel Allah'a kul olmamıza engel değildir? En büyük engel, engellenmektir? Engelliler yardıma değil, şefkate ihtiyacı vardır? Engellilere saygı göstermez ve onları küçük görürsen yarın sen de aynı duruma düşünce saygı ve sevgi beklemeyiniz? Engeller hayatın ritmini yakalamaya engel olamaz? Bir engelli olarak, Şanlıurfa spor buğun oynayacağı İzmir Altınordu spor karşılaşmasında başarılar dilerim.
Ekleme Tarihi: 05 Aralık 2016 - Pazartesi

CEYLANLARDA SÜKÛNET HÂKİM

Şanlıurfaspor geçtiğimiz hafta bazı güzelliklere kadir oldu. Bunlardan bir tanesi yeni hocasını “Teknik Direktörünü” buldu. Ceylanları bu Lige çıkaran Mustafa Kemal Kılıç ile anlaştı. Tecrübeli ve bir o kadarda dinamik kemal hoca hızlı gelişi daha sahaya inmeden, Türkiye Ziraat Kupası grup maçlarının ilkinde Kırklarelisporu 4-0’lık net skorla mağlup ederek kendini gösterdi.

Sarı Ceylanlar bu güzel sonucun ardından, Şanlıurfaspor Kulüp başkanlığından güzel açıklamalar ard arda gelmeye başladı.      

Şanlıurfaspor'lu tüm futbolcuların bu güne kadar alacaklarının tamamını ödediklerini söylediler.

Şanlıurfaspor yönetim kurulu başkanı İsmail Bağıban yaptığı basın açıklamasındatüm futbolcularımızın alacağının kalmadığını söyleyerek, bu günden sonra Futbolcularımızdan kendilerini maçlara konsantre olacaklarını bekliyoruz.

Sarı yeşilli ceylanlar olarak, bu ligin en büyük kulüplerindeniz, hiçbir kişinin veya hiçbir kuruluşun bizden alacağı kalmaz. Çok büyük bir kulüp oluğumuzun kanıtı olarak, bugün sadece eski parayla 3 Trilyon 500 Milyon (3 Milyon 500 Bin TL.) Türk Lirası dağıtımını yaptık.

Bu gün ve bu saatten sonra tüm futbolcularımız kafaları rahat olacağını ve bütün isteklerini bu şehrin takını vereceklerini zannediyorum.

Bence Şanlıurfasporun bu gün maçının olması demek güzel bir duygudur.

Şanlıurfaspor, bu gün itibarıyla (05 Aralık 2016 Pazartesi) seyircisi önünde karşılaşacağı Altınorduspor karşılaşması hazırlıklarına çiçeği burnunda tecrübeli teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç yönetiminde GAP Arena stadına teşrif edecektir.

Dünya Engeliler Günü geçtiğimiz Cumartesi günü idi. (Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında “Dünya Engelliler Günü” olarak kabul edildi.)

03 Aralık günü, Engelli olarak tanımlanan insanların haklarına dikkat çekmesi açısından oldukça önemlidir.

Kısa kısa bazı yazılara yer vereceğim.

Engelli olmak suç değildir?

Hiç bir engel Allah'a kul olmamıza engel değildir?

En büyük engel, engellenmektir?

Engelliler yardıma değil, şefkate ihtiyacı vardır?

Engellilere saygı göstermez ve onları küçük görürsen yarın sen de aynı duruma düşünce saygı ve sevgi beklemeyiniz?

Engeller hayatın ritmini yakalamaya engel olamaz?

Bir engelli olarak, Şanlıurfa spor buğun oynayacağı İzmir Altınordu spor karşılaşmasında başarılar dilerim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.