Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

CEYLANLAR DÖRT KERE BANDIRMA İSKELESİNE ÇARPTI

Şanlıurfa spor geçtiğimiz hafta kendi evinde İzmir temsilcisi Göztepespor’a uzatmalarda kaptırmış olduğu puanın peşine düştü. Şanlıurfa spor çıkmış olduğu Marmara seferinde denizde Bandırma Spor vapuruna fena çaparak karaya dört demirle demirlemek zorunda kaldı. Şanlıurfa spor tecrübeli dediğimiz Mustafa Kemal Kılıç bir önce ki (Göztepe spor) maçta yapmış olduğu ağresif tutumundan dolayı Dört maç cezaya çarptırılması sonucu takımını yalnız bıraktı. Şanlıurfa spor bu hafta rakibi deplasmandaki Bandırma spor gibi arayışta idi. Bandırma spor taze kan olarak, yılların tecrübeli futbolcusu Yusuf Şimşek ile taze taze üç puanı dört golle buldu. Şanlıurfa sporumuzun halen arayışı sürmektedir. Bir hafta iyi gözükmesine rağmen, beş haftadır galibiyet yüzü görmemektedir. Şanlıurfa spor kazanmayı umutmuş görünmektedir. Şanlıurfa spor bu hafta kendi evinde Cuma günü grubun şiddetle puana ihtiyacı olan,  Akdeniz ekiplerinden ve Adana’nın güçlü takımlarından Adana Demirsporu konuk edecektir. Şanlıurfa spora Demir spor maçında başarılar dilerim. Bu gün 27 Şubat tarih sayfalarından okumanızı dilerim. Biz toplum olarak az okuyan bir milletiz. Bu nedenle her zaman lütfen günlük bir saatinizi okumaya ayırın.
Ekleme Tarihi: 26 Şubat 2017 - Pazar

CEYLANLAR DÖRT KERE BANDIRMA İSKELESİNE ÇARPTI

Şanlıurfa spor geçtiğimiz hafta kendi evinde İzmir temsilcisi Göztepespor’a uzatmalarda kaptırmış olduğu puanın peşine düştü.

Şanlıurfa spor çıkmış olduğu Marmara seferinde denizde Bandırma Spor vapuruna fena çaparak karaya dört demirle demirlemek zorunda kaldı.

Şanlıurfa spor tecrübeli dediğimiz Mustafa Kemal Kılıç bir önce ki (Göztepe spor) maçta yapmış olduğu ağresif tutumundan dolayı Dört maç cezaya çarptırılması sonucu takımını yalnız bıraktı.

Şanlıurfa spor bu hafta rakibi deplasmandaki Bandırma spor gibi arayışta idi. Bandırma spor taze kan olarak, yılların tecrübeli futbolcusu Yusuf Şimşek ile taze taze üç puanı dört golle buldu. Şanlıurfa sporumuzun halen arayışı sürmektedir. Bir hafta iyi gözükmesine rağmen, beş haftadır galibiyet yüzü görmemektedir. Şanlıurfa spor kazanmayı umutmuş görünmektedir.

Şanlıurfa spor bu hafta kendi evinde Cuma günü grubun şiddetle puana ihtiyacı olan,  Akdeniz ekiplerinden ve Adana’nın güçlü takımlarından Adana Demirsporu konuk edecektir.

Şanlıurfa spora Demir spor maçında başarılar dilerim.

Bu gün 27 Şubat tarih sayfalarından okumanızı dilerim.

Biz toplum olarak az okuyan bir milletiz.

Bu nedenle her zaman lütfen günlük bir saatinizi okumaya ayırın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.