Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

BAŞTA ŞAMPİYONLUK DEĞİL, SEZON SONUNDA ŞAMPİYONLUK

Şanlıurfa sporun Şampiyonluk Şansı bir başka bahara kaldı.Şanlıurfa sporun tarihi boyunca Futbolda bir ileri iki geri yaparak sezonları ötelemeyle meşgulüz. Hatırlayın bakalım geçen sezonun sonunda Şanlıurfa spor yönetimi bazı delegeleri silerek, olağanüstü kongreye giderek bu sefer iyi bir oluşum yaparak ŞAMPİYONLUK sözü kürsülerde verildi. İnanın yıllarını spora hizmet vermiş bir ailenin ferdi olarak, bu sezon Şanlıurfa sporu bu kadar isteksiz görmedim. Sarı yeşilli takımı idare edecek yönetim her gelişinde şampiyonluk parolası ile lige giriş yaparlar. Ama…!Şanlıurfa sporda (Ceylanlarda) her sezon öncesi bu parolayı duymak mümkün oluyor. Şanlıurfa spor yeni seçilen Başkanı ve yönetim Şampiyonluk parolası ile girmesi taraftarı ve Şanlıurfalı sporseverleri ister istemez memnun eder.Ama…!İnsanlarımızı bazen imkânsızlıklar hayallerini yıkar. Bu nedenle her gelen şampiyon yapacağım dememelidir. Çünkü umutlarda sevgide çöküntüye yol açıyor. Benim naçiz ana her zaman sezon öncesi yazdığım gibi olmayacakları yapmak değil her zaman mütevazı olarak gelecek başarının yanında çıtayı yükseltmektir. Sezon başından hemen çok yüksek çıtayla yolla çıkmak hayalden öte değildir. Bu nedenle!Önümüzdeki sezon Şanlıurfa spor ŞAMPİYON olmasın? Yanlış anlaşılmasın, Şanlıurfa spor her zaman şampiyonluğa layıktır. Şanlıurfa spor bu sezon yapılanmaya gitsin? Ha Şampiyonluk geldiği zaman elimizin tersiyle itmeyelim. Şampiyon olunacaksa olunsun buna diyeceğim bir şey yok. Lakin hazır olarak bir üst lige çıkalım. Şanlıurfa spor Başkanı ve Yönetim gerçekten kaliteli ve seviyeli bir gruptur. Yine âmâları hep sıralıyorum? Şanlıurfa spor Futbolcu transfer ederken, yönetime de Futboldan iştigal etmiş spor kökenli insanları da aralarına almalarını dilerim. Bu değerli spor adamların engin bilgilerinden yararlanmaları gerekir. Şanlıurfa sporu bir sonraki sezonda başarılar dileyerek, naçiz ana fikrimi beyan ederek, başta şampiyonluk değil sezon sonunda şampiyonluk dileğiyle bir sonraki sezonda buluşmak dileğiyle sağlıklı mutlu yarınlar sizin olsun.
Ekleme Tarihi: 27 Mayıs 2015 - Çarşamba

BAŞTA ŞAMPİYONLUK DEĞİL, SEZON SONUNDA ŞAMPİYONLUK

Şanlıurfa sporun Şampiyonluk Şansı bir başka bahara kaldı.
Şanlıurfa sporun tarihi boyunca Futbolda bir ileri iki geri yaparak sezonları ötelemeyle meşgulüz. Hatırlayın bakalım geçen sezonun sonunda Şanlıurfa spor yönetimi bazı delegeleri silerek, olağanüstü kongreye giderek bu sefer iyi bir oluşum yaparak ŞAMPİYONLUK sözü kürsülerde verildi.
İnanın yıllarını spora hizmet vermiş bir ailenin ferdi olarak, bu sezon Şanlıurfa sporu bu kadar isteksiz görmedim. Sarı yeşilli takımı idare edecek yönetim her gelişinde şampiyonluk parolası ile lige giriş yaparlar.
Ama…!
Şanlıurfa sporda (Ceylanlarda) her sezon öncesi bu parolayı duymak mümkün oluyor. Şanlıurfa spor yeni seçilen Başkanı ve yönetim Şampiyonluk parolası ile girmesi taraftarı ve Şanlıurfalı sporseverleri ister istemez memnun eder.
Ama…!
İnsanlarımızı bazen imkânsızlıklar hayallerini yıkar. Bu nedenle her gelen şampiyon yapacağım dememelidir. Çünkü umutlarda sevgide çöküntüye yol açıyor. Benim naçiz ana her zaman sezon öncesi yazdığım gibi olmayacakları yapmak değil her zaman mütevazı olarak gelecek başarının yanında çıtayı yükseltmektir. Sezon başından hemen çok yüksek çıtayla yolla çıkmak hayalden öte değildir.
Bu nedenle!
Önümüzdeki sezon Şanlıurfa spor ŞAMPİYON olmasın?
Yanlış anlaşılmasın, Şanlıurfa spor her zaman şampiyonluğa layıktır.
Şanlıurfa spor bu sezon yapılanmaya gitsin?
Ha Şampiyonluk geldiği zaman elimizin tersiyle itmeyelim. Şampiyon olunacaksa olunsun buna diyeceğim bir şey yok. Lakin hazır olarak bir üst lige çıkalım.
Şanlıurfa spor Başkanı ve Yönetim gerçekten kaliteli ve seviyeli bir gruptur.
Yine âmâları hep sıralıyorum?
Şanlıurfa spor Futbolcu transfer ederken, yönetime de Futboldan iştigal etmiş spor kökenli insanları da aralarına almalarını dilerim. Bu değerli spor adamların engin bilgilerinden yararlanmaları gerekir.
Şanlıurfa sporu bir sonraki sezonda başarılar dileyerek, naçiz ana fikrimi beyan ederek, başta şampiyonluk değil sezon sonunda şampiyonluk dileğiyle bir sonraki sezonda buluşmak dileğiyle sağlıklı mutlu yarınlar sizin olsun.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.