Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

BAŞKAN HEPMİZİN, TÜM URFALILARIN BAŞKANI

Hafta başında Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi Siverek İlçe çıkışında, Şanlıurfa Merkeze doğru seyir halinde iken, ehlim bir saldırıya uğradı. Allah şükür ne kendisi nede beraberindekiler yara almadan kurtuldular. Yani Şanlıurfalıların başkanını yüce Mevla’m korumuştur. Bu gibi nahoş olaylar her zaman insanoğlunun başına gelebilir. Bu vesileyle her zaman halkın içinde olan ve sevilen sayılan değerli insanımıza sahip çıkalım. Mevlana Hz. Bakın ne şekilde insanları anlatır?     Bak! Bil ki! Hak etmeyenin önüne inciler serilmez, Mücevherlerden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez. Ne fark eder ki, kör insan için elmas da bir cam da. Sana bakan kör ise sakın kendini camdan sanma..! Ne alaka diyeceksiniz? Şanlıurfa’nın yeni göreve getirilen Büyük şehir Belediye başkanı Nihat Çiftçi yeni göreve gelmesine karşılık genç, dinamik ve çalışkan olması bazılarını rahatsız etmiş olacak ki! Mevla’nın dediği gibi Elmas olan değerimizi kör olup cam sanmaktır.   Yine Hazreti Mevlâna da bir kısa daha vereyim. Zerzevatçı bağırır, sarraf bağırmaz, Eskici bağırır, antikacı bağırmaz, Söyleyecek sözü, fikri kıymetli olan bağırmaz. Bağıran düşünemez, düşünmeyen kavga eder... Başkanı Nihat Çiftçi ‘de Hazreti Mevlana’nın söylediği gibi Şanlıurfa için, Antikacı için değerli olanı, Sarraf gibi değeri yüksek ve fikri kıymetli olanı sunmaktır der.   Şanlıurfalılar olarak böyle engin yüksek değerlerimizin kıymettin bilelim. Şanlıurfalı içinden, yani bağrından çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ’ye sahip çıkmıştır. Şanlıurfalı her zaman bu gibi olaylarda tek vücut olarak dimdik yan yana durmaktadırlar. Tüm Şanlıurfalıları kutluyorum. Şanlıurfa’nın marka değerini yükselten, her ortamda Şanlıurfalı olduğunu gururla söyleyen Ünlü ses sanatçımız İbrahim Tatlıses’in yanında durduysak, iyileşmesi için her insanımız duasını eksik etmedi. Şanlıurfa’nın siyaset arenasının çiçeği burnunda genç başkanımızın da yanında olduklarının erdemliğini göstermişlerdir.  Her zaman olduğu gibi engin hoşgörü sahibi Şanlıurfalılar yine kenetlenerek, tek yürek olduklarını göstermişlerdir. Her zaman olduğu gibi zor yetişen böyle değerlerimizi koruyalım.          Bir kez daha bu elim saldırı kazasından dolayı Başkanımız Nihat Çiftçi ‘ye ailesine ve camiasına geçmiş olsun dilekleri mi sunarım.  
Ekleme Tarihi: 30 Eylül 2015 - Çarşamba

BAŞKAN HEPMİZİN, TÜM URFALILARIN BAŞKANI

Hafta başında Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi Siverek İlçe çıkışında, Şanlıurfa Merkeze doğru seyir halinde iken, ehlim bir saldırıya uğradı. Allah şükür ne kendisi nede beraberindekiler yara almadan kurtuldular.

Yani Şanlıurfalıların başkanını yüce Mevla’m korumuştur.

Bu gibi nahoş olaylar her zaman insanoğlunun başına gelebilir. Bu vesileyle her zaman halkın içinde olan ve sevilen sayılan değerli insanımıza sahip çıkalım.

Mevlana Hz. Bakın ne şekilde insanları anlatır?    

Bak!

Bil ki!

Hak etmeyenin önüne inciler serilmez, Mücevherlerden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez.

Ne fark eder ki, kör insan için elmas da bir cam da.

Sana bakan kör ise sakın kendini camdan sanma..!

Ne alaka diyeceksiniz?

Şanlıurfa’nın yeni göreve getirilen Büyük şehir Belediye başkanı Nihat Çiftçi yeni göreve gelmesine karşılık genç, dinamik ve çalışkan olması bazılarını rahatsız etmiş olacak ki!

Mevla’nın dediği gibi Elmas olan değerimizi kör olup cam sanmaktır.  

Yine Hazreti Mevlâna da bir kısa daha vereyim.

Zerzevatçı bağırır, sarraf bağırmaz,

Eskici bağırır, antikacı bağırmaz,

Söyleyecek sözü, fikri kıymetli olan bağırmaz.

Bağıran düşünemez, düşünmeyen kavga eder...

Başkanı Nihat Çiftçi ‘de Hazreti Mevlana’nın söylediği gibi Şanlıurfa için, Antikacı için değerli olanı, Sarraf gibi değeri yüksek ve fikri kıymetli olanı sunmaktır der.  

Şanlıurfalılar olarak böyle engin yüksek değerlerimizin kıymettin bilelim.

Şanlıurfalı içinden, yani bağrından çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ’ye sahip çıkmıştır.

Şanlıurfalı her zaman bu gibi olaylarda tek vücut olarak dimdik yan yana durmaktadırlar.

Tüm Şanlıurfalıları kutluyorum.

Şanlıurfa’nın marka değerini yükselten, her ortamda Şanlıurfalı olduğunu gururla söyleyen Ünlü ses sanatçımız İbrahim Tatlıses’in yanında durduysak, iyileşmesi için her insanımız duasını eksik etmedi.

Şanlıurfa’nın siyaset arenasının çiçeği burnunda genç başkanımızın da yanında olduklarının erdemliğini göstermişlerdir. 

Her zaman olduğu gibi engin hoşgörü sahibi Şanlıurfalılar yine kenetlenerek, tek yürek olduklarını göstermişlerdir.

Her zaman olduğu gibi zor yetişen böyle değerlerimizi koruyalım.         

Bir kez daha bu elim saldırı kazasından dolayı Başkanımız Nihat Çiftçi ‘ye ailesine ve camiasına geçmiş olsun dilekleri mi sunarım.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.