Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

AZICIK SPOR, AZICIK GÜZELİKLER VE HÜZÜN

Şanlıurfa spor yeni olağan üstü kongresini geçtiğimiz günlerde icara etti. Sarı yeşilli ekip Başkanı Emin Yetim ve yönetimi Taze kan ve genç jenerasyonla yola devem etmek isteyerek güven tazeledi. Olağan üstü kongrede seçim sonrası konuşma alan başkan Yetim kendisini destekleyen tüm üyelere teşekkür ederek konuşmasına başladı. Şanlıurfa spor kulübü olarak maddi sıkıntıların olduğunu söyleyerek, kongre kararı almamızın nedeni kulübe aday olacakları bekledik. Maalesef aday olacak her hanği bir kişi dahi çıkmadı. Yine işadamı düşüncesiyle ihale bize de kaldı. Ben ve yönetimde bulunan tüm arkadaşlar elimizden gelenin en iyisini yapamaya gayret ettik. Büyükşehir Belediye ve İlçe Belediyelerimizin destekleriyle transferlerimiz yaptık. Şanlıurfa’mızı güzel günler göreceklerdir dedi. Bu söylemlerle birlikte ben görüyorum ki! Şanlıurfa spor yönetimine gelen herkes kalcı gelir diyor ama bir türlü bu adım atılmıyor. Kulağı çınlasın çok sevdiğim Sabahattin Cevheri’den bahsetmek isterim. Şanlıurfa spor başkanlığı zamanında en çok eleştirenlerdenim. Ama..! Hiçbir zaman beyefendiliğinden taviz vermeyen ender şahsiyetlerden biridir. Gerçek bir Şanlıurfa beyefedisidir. Yıllardır Şanlıurfa spor hizmet etmiş Sabahattin Cevheri hep kalcı gelir diye diye kenara çekildi. Şanlıurfa spor Vakfını kurucusu olmasına rağmen, bir türlü kalıcı gelir yönünden başarılı olamadı. Şanlıurafspor bu haftada üst üste üçüncü galibiyetini Konya Anadolu Selçuk Sporunde 1-0 Mağlup duruma düşmesine rağmen 2-1 lik üstünlükle sahadan galip ayrıldı. Haydi Şanlıurfa sporum deplasmasnda Karagümrü sporu da yenerek evine dön derim. Bu güzel insandan sonra günlük güzel yazılarımıza değinelim. Ezanla çağrılana gitmesen, Dua ile çağırdığın sana gelir mi acaba! Aişe annemiz, Ya Resulallah dedi.. Beni nasıl seviyorsunuz ? Efendimiz, tebessümle cevap verdiler.. Ey Aişe, ilk gün ki gibi.. KÖRDÜĞÜM gibi... Zannetmenden önce öğren, Yargılamadan önce anla, Yaralamadan önce h, Konuşmadan önce düşün Bende tüm insanlarımızı ve Ümmetimiz (Müslümaları) Resullahımızın sevgisiyle sevmek istiyorum. Zandan mandan yaşamayalım insanlarımızla doğrudan iletişime girerek veya konuşarak işlerinizi görün. Körü körüne insanları yargılamayın derim. Ülkemin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete göçünün 80. Yılında hüzün vardı. Gazi Paşama Allah’tan rahmet dilerim.
Ekleme Tarihi: 12 Kasım 2018 - Pazartesi

AZICIK SPOR, AZICIK GÜZELİKLER VE HÜZÜN

Şanlıurfa spor yeni olağan üstü kongresini geçtiğimiz günlerde icara etti. Sarı yeşilli ekip Başkanı Emin Yetim ve yönetimi Taze kan ve genç jenerasyonla yola devem etmek isteyerek güven tazeledi.

Olağan üstü kongrede seçim sonrası konuşma alan başkan Yetim kendisini destekleyen tüm üyelere teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Şanlıurfa spor kulübü olarak maddi sıkıntıların olduğunu söyleyerek, kongre kararı almamızın nedeni kulübe aday olacakları bekledik. Maalesef aday olacak her hanği bir kişi dahi çıkmadı. Yine işadamı düşüncesiyle ihale bize de kaldı. Ben ve yönetimde bulunan tüm arkadaşlar elimizden gelenin en iyisini yapamaya gayret ettik. Büyükşehir Belediye ve İlçe Belediyelerimizin destekleriyle transferlerimiz yaptık. Şanlıurfa’mızı güzel günler göreceklerdir dedi.

Bu söylemlerle birlikte ben görüyorum ki!

Şanlıurfa spor yönetimine gelen herkes kalcı gelir diyor ama bir türlü bu adım atılmıyor.

Kulağı çınlasın çok sevdiğim Sabahattin Cevheri’den bahsetmek isterim. Şanlıurfa spor başkanlığı zamanında en çok eleştirenlerdenim.

Ama..!

Hiçbir zaman beyefendiliğinden taviz vermeyen ender şahsiyetlerden biridir.

Gerçek bir Şanlıurfa beyefedisidir.

Yıllardır Şanlıurfa spor hizmet etmiş Sabahattin Cevheri hep kalcı gelir diye diye kenara çekildi. Şanlıurfa spor Vakfını kurucusu olmasına rağmen, bir türlü kalıcı gelir yönünden başarılı olamadı.

Şanlıurafspor bu haftada üst üste üçüncü galibiyetini Konya Anadolu Selçuk Sporunde 1-0 Mağlup duruma düşmesine rağmen 2-1 lik üstünlükle sahadan galip ayrıldı.

Haydi Şanlıurfa sporum deplasmasnda Karagümrü sporu da yenerek evine dön derim.

Bu güzel insandan sonra günlük güzel yazılarımıza değinelim.

Ezanla çağrılana gitmesen,

Dua ile çağırdığın sana gelir mi acaba!

Aişe annemiz, Ya Resulallah dedi..

Beni nasıl seviyorsunuz ?

Efendimiz, tebessümle cevap verdiler..

Ey Aişe, ilk gün ki gibi.. KÖRDÜĞÜM gibi...

Zannetmenden önce öğren,

Yargılamadan önce anla,

Yaralamadan önce h,

Konuşmadan önce düşün

Bende tüm insanlarımızı ve Ümmetimiz (Müslümaları) Resullahımızın sevgisiyle sevmek istiyorum. Zandan mandan yaşamayalım insanlarımızla doğrudan iletişime girerek veya konuşarak işlerinizi görün. Körü körüne insanları yargılamayın derim.

Ülkemin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ebediyete göçünün 80. Yılında hüzün vardı. Gazi Paşama Allah’tan rahmet dilerim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.