Gazeteci Cebrail Elmas’tan Şanlıurfa’da Anlamlı Ziyaret
Gazeteci Cebrail Elmas’tan Şanlıurfa’da Anlamlı Ziyaret
İstanbul’dan memleketi Şanlıurfa’ya gelen gazeteci-yazar ve ŞURKAV İstanbul Şube Başkanı Cebrail Elmas, Harran Kaymakamlığı ve vekaleten Vali Yardımcısı görevini yürüten Harun Reşit Han’ı makamında ziyaret etti.
Valilik makamında gerçekleşen ve oldukça samimi bir atmosferde geçen görüşmede, Şanlıurfa’nın kültürel, sosyal ve ekonomik gelişimi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. Özellikle ŞURKAV’ın faaliyetleri, İstanbul ile Şanlıurfa arasındaki kültürel bağların güçlendirilmesi ve yapılabilecek ortak projeler ele alındı.
Ziyarette, Şanlıurfa’nın tanıtımı, kültürel mirasının korunması ve gelecek nesillere aktarılması konularında fikir alışverişi yapılırken, sivil toplum kuruluşları ile kamu kurumları arasındaki iş birliğinin önemi vurgulandı.
Vali Yardımcısı Harun Reşit Han, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şanlıurfa’nın gelişimine katkı sunacak her türlü çalışmaya destek vermeye hazır olduklarını ifade etti. Cebrail Elmas ise misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, ŞURKAV olarak kentin tanıtımı ve kültürel değerlerinin yaşatılması adına çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.