Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

YAZ SPORLARI, KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR, ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE VE VALİMİZ

Şanlıurfa yaz sporlarına görkemli girmesine rağmen, Şanlıurfa Gençliğinde istenilen seviyeye ulaşılamadı.             Neden mi?                         Spor Bakanlığının Ülke genelinde başlattığı yaz spor okulları Şanlıurfa gençliğine genel olarak ulaşılamadı.  Bu noktada bir nebzede Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yüzme havuzu konusunda öncülük etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Dedeoğlu nezlinde tüm Yüzme havuzu çalışanlarını nezaketlerinden dolayı kutlarım.                         Gelelim asıl kangren olan Futbol ve salon sporlarına yalnızca Karaköprü Belediye spor Kulüp Müdürünün büyük çabaları sonucu özellikle bu yıl futbolda tüm Şanlıurfa genelinde tarama yapmaktadırlar.  Karaköprü Belediye spor alt yapısını güçlendirmek için hoca yapısının da takviye de bulunarak Teknik direktör Murat Bakırcılar ve Antrenör Sıddık ile güçlendirdi.             Karaköprü Belediye sporun futboldaki seçmelerinin bir kısmına bizzat şahitlik ederek, o gençlerde haz duyarak izlemek bana keyif verdi.             Karaköprü Belediye spor kulübü başkanlığına seçilen Osman Uludağ ve Yönetimine seçilen, Yönetim kurulu üyelerine tebrik ederek, alt yapıya büyük önemini devam ettirmelerini dilerim.              Karaköprü Belediye spordan bir isteğim daha var. Özellikle yıl boyunca Şanlıurfa da bulunan amatörlerimizi takip ederek, Şanlıurfa Amatörlerimizin heba olmamalarını önlemiş olurlar.             Karaköprü Belediye spor Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrak büyük gayretleri sonucu Alt yapıya önem verilmeye başlandı. Kulüp Müdürü Yılmaz’dan biraz daha gayret vererek vites yükselmesini dileyerek yazıma ara vermek isterim.                         Şanlıurfa’mızın valisi Salih Ayhan her zaman Şanlıurfa gençliğinin yanında olmuştur. Şanlıurfa gençliğinin abisi Salih Ayhan şu güzel sözleri aklımda Gençlerimizi hem zihnen hem de bedenen hayata hazırlamaktır. Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Her zaman Gençliğimiz için gayret gösteriyorum. Bu benim birinci vazifemdir.                         Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Gençlerimiz için durmak yok, gençlerimiz için yola devam diyor. Şanlıurfa’da bir çok yaz spor okulları için bir çok tesisi faaliyete geçirdik dedi. Buradan sesleniyorum.             Başkanım bu yeter mi! Yetmez?             Şanlıurfa gençliği unutulmuşluğunu siz hatırladınız. Lütfen Şanlıurfa sporda olduğu gibi biraz daha gençliğimizi sahiplenelim.             Sporumuza ve Gençliğimiz sahip çıkanlardan Allah razı olsun.   
Ekleme Tarihi: 13 Temmuz 2023 - Perşembe

YAZ SPORLARI, KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR, ŞANLIURFA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE VE VALİMİZ

Şanlıurfa yaz sporlarına görkemli girmesine rağmen, Şanlıurfa Gençliğinde istenilen seviyeye ulaşılamadı.

            Neden mi?

                        Spor Bakanlığının Ülke genelinde başlattığı yaz spor okulları Şanlıurfa gençliğine genel olarak ulaşılamadı.  Bu noktada bir nebzede Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yüzme havuzu konusunda öncülük etti. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Dedeoğlu nezlinde tüm Yüzme havuzu çalışanlarını nezaketlerinden dolayı kutlarım.

                        Gelelim asıl kangren olan Futbol ve salon sporlarına yalnızca Karaköprü Belediye spor Kulüp Müdürünün büyük çabaları sonucu özellikle bu yıl futbolda tüm Şanlıurfa genelinde tarama yapmaktadırlar.  Karaköprü Belediye spor alt yapısını güçlendirmek için hoca yapısının da takviye de bulunarak Teknik direktör Murat Bakırcılar ve Antrenör Sıddık ile güçlendirdi.

            Karaköprü Belediye sporun futboldaki seçmelerinin bir kısmına bizzat şahitlik ederek, o gençlerde haz duyarak izlemek bana keyif verdi.

            Karaköprü Belediye spor kulübü başkanlığına seçilen Osman Uludağ ve Yönetimine seçilen, Yönetim kurulu üyelerine tebrik ederek, alt yapıya büyük önemini devam ettirmelerini dilerim.

             Karaköprü Belediye spordan bir isteğim daha var. Özellikle yıl boyunca Şanlıurfa da bulunan amatörlerimizi takip ederek, Şanlıurfa Amatörlerimizin heba olmamalarını önlemiş olurlar.

            Karaköprü Belediye spor Kulüp Müdürü Yılmaz Mızrak büyük gayretleri sonucu Alt yapıya önem verilmeye başlandı. Kulüp Müdürü Yılmaz’dan biraz daha gayret vererek vites yükselmesini dileyerek yazıma ara vermek isterim.

                        Şanlıurfa’mızın valisi Salih Ayhan her zaman Şanlıurfa gençliğinin yanında olmuştur. Şanlıurfa gençliğinin abisi Salih Ayhan şu güzel sözleri aklımda Gençlerimizi hem zihnen hem de bedenen hayata hazırlamaktır. Gençlerimizle gurur duyuyoruz. Her zaman Gençliğimiz için gayret gösteriyorum. Bu benim birinci vazifemdir.

                        Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Gençlerimiz için durmak yok, gençlerimiz için yola devam diyor. Şanlıurfa’da bir çok yaz spor okulları için bir çok tesisi faaliyete geçirdik dedi. Buradan sesleniyorum.

            Başkanım bu yeter mi! Yetmez?

            Şanlıurfa gençliği unutulmuşluğunu siz hatırladınız. Lütfen Şanlıurfa sporda olduğu gibi biraz daha gençliğimizi sahiplenelim.

            Sporumuza ve Gençliğimiz sahip çıkanlardan Allah razı olsun. 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Tunç Kayalı
(18.07.2023 09:44 - #374)
Şanlıurfa spor koğresi neden iptal edildi.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.