Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

URFASPOR’A CUMA’(RTESİ) GÜZEL GELİYOR

  Şanlıurfaspor üst üste galibiyetler serisine kendi evinde de devam ettirerek, Altın puanları toplamaya devam etti. Geçen hafta Gaziantep’te ve bir önceki hafta ise Elazığ’daki evimizde galip gelerek, iyi yolda olmanın sinyallerini daha da yükseltmesini bildi. Şanlıurfa’mıza (Peygamber şehri) Cuma ve Cumartesileri  iyi sonuçlar almaktayız. Bu sonuçları Pazar gününe de yayarak kazanmaya devam edelim. Şanlıurfasporumuz asıl kendi evindeki Manisaspor karşılaşması öncesi bir sürü aksiliklere rağmen kazanılan puanlar bizim için önemlidir. Bu aksilikler zamanla geçer ama kaybedilecek puanların telafisi çok zor olabilir. Şanlıurfaspor bu sezon ilk kendi evinde seyircisinin önüne çıkmanın mutluluğunu yaşarken, doğru dürüst hınca hınç dolu tribünlerde taraftarıyla buluşamadı. Küçük bir anekdot maç öncesini açıklayayım. Biz basın mensuplarının Giriş kısmı çalışmıyordu. Biz basın mensuplarını protokolden aldılar. Lütfen…! Tüm taraftarlar (PASOLİG KARTI OLMASINA RAĞMEN MAÇA GİREMEYENLER VAR) gibi bizimde Girişlerimizi düzeltilmesini istiyoruz. Bu kadar aksaklıklardan sonra hiç mi güzellikler yok mu? ŞANLIURFASPOR ilk kez kurumlaştığını görmekteyim? İlk adım olan, Şanlıurfaspor İlk  store’sini açılışını yaparak ve ilk lisanslı ürünlerinin satışını yaptı. Store’nin açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Celallettin Güvenç ve Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Şimşek’te katıldı. Başkan Fethi Şimşek bu ilk olmasının ardından, peş peş’e açılışlarımız yapılacaktır. Öncelikle internet üzerinden ve İstanbul, Ankara ve Bursa şubelerimiz açılışlarını yapacağız. Şanlıurfaspor CEO’su ve yönetimden iki değerli yöneticiyi de yanına alarak, Şanlıurfaspor’u PTT 1.Lige yükselmesinde vesile olan, Mustafa Kemal Saraçoğlu’nu ziyaret ederek, bu hafta ilk kez kendi evinde taraftarının önüne çıkmasından dolayı Manisaspor karşılaşmasına davet ettiler. Gerçek bir Şanlıurfaspor’lu olan, Eski Başkan Mustafa Kemal Saraçoğlu davette icabet ederek, Tribündeki yerini aldı. Şanlıurfasporun ikinci adımı olan, Şanlıurfa’da Maçlarını olduğunu kanıtlayan, Bayraklarla donatılması gerektiğini hep söylemişimdir. Bu hafta özellikle şehir merkezinde gördük. Bu olayı Tüm İlçelerimizde ve özellikle merkezde bulunan Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye İlçelerimizin donatılmasını istiyoruz. Şanlıurfaspor kendi evinde ağırladığı takımları yaşamış olduğu etkinliklilerle gelen rakipleri gözünde korkulara neden olacaktır. Yapılan güzelliklerle ne kadar karşılaşmaya önem verdiğimizi göstermek zorundayız. Kazanılan maçın ardında şehirde güzellikler yaşanmalıdır. Konuk ekipleri davularla zurnalarla karşıladığımız gibi yine kazanılan maçların ardından davullarla zurnalarla uğurlamalıyız. Gaziantep’te yönetimin yaptığı yanlışlıkları biz yapmayalım. Her zaman olduğu gibi karşılaşmayı kaybetsek de sakince uğurlayalım. Biz her zaman olduğu gibi Türkiye’nin ve Dünyanın sayılı taraftarları arasına girmekteyiz. Lütfen Şanlıurfa taraftarı Halili ve Misafir perverliğimizi her zaman göstermeye çalışalım.
Ekleme Tarihi: 03 Kasım 2014 - Pazartesi

URFASPOR’A CUMA’(RTESİ) GÜZEL GELİYOR

 

Şanlıurfaspor üst üste galibiyetler serisine kendi evinde de devam ettirerek, Altın puanları toplamaya devam etti.

Geçen hafta Gaziantep’te ve bir önceki hafta ise Elazığ’daki evimizde galip gelerek, iyi yolda olmanın sinyallerini daha da yükseltmesini bildi.

Şanlıurfa’mıza (Peygamber şehri) Cuma ve Cumartesileri  iyi sonuçlar almaktayız. Bu sonuçları Pazar gününe de yayarak kazanmaya devam edelim.

Şanlıurfasporumuz asıl kendi evindeki Manisaspor karşılaşması öncesi bir sürü aksiliklere rağmen kazanılan puanlar bizim için önemlidir. Bu aksilikler zamanla geçer ama kaybedilecek puanların telafisi çok zor olabilir.

Şanlıurfaspor bu sezon ilk kendi evinde seyircisinin önüne çıkmanın mutluluğunu yaşarken, doğru dürüst hınca hınç dolu tribünlerde taraftarıyla buluşamadı. Küçük bir anekdot maç öncesini açıklayayım. Biz basın mensuplarının Giriş kısmı çalışmıyordu. Biz basın mensuplarını protokolden aldılar.

Lütfen…!

Tüm taraftarlar (PASOLİG KARTI OLMASINA RAĞMEN MAÇA GİREMEYENLER VAR) gibi bizimde Girişlerimizi düzeltilmesini istiyoruz.

Bu kadar aksaklıklardan sonra hiç mi güzellikler yok mu?

ŞANLIURFASPOR ilk kez kurumlaştığını görmekteyim?

İlk adım olan, Şanlıurfaspor İlk  store’sini açılışını yaparak ve ilk lisanslı ürünlerinin satışını yaptı. Store’nin açılışına Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Celallettin Güvenç ve Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Şimşek’te katıldı. Başkan Fethi Şimşek bu ilk olmasının ardından, peş peş’e açılışlarımız yapılacaktır. Öncelikle internet üzerinden ve İstanbul, Ankara ve Bursa şubelerimiz açılışlarını yapacağız.

Şanlıurfaspor CEO’su ve yönetimden iki değerli yöneticiyi de yanına alarak, Şanlıurfaspor’u PTT 1.Lige yükselmesinde vesile olan, Mustafa Kemal Saraçoğlu’nu ziyaret ederek, bu hafta ilk kez kendi evinde taraftarının önüne çıkmasından dolayı Manisaspor karşılaşmasına davet ettiler. Gerçek bir Şanlıurfaspor’lu olan, Eski Başkan Mustafa Kemal Saraçoğlu davette icabet ederek, Tribündeki yerini aldı.

Şanlıurfasporun ikinci adımı olan, Şanlıurfa’da Maçlarını olduğunu kanıtlayan, Bayraklarla donatılması gerektiğini hep söylemişimdir. Bu hafta özellikle şehir merkezinde gördük. Bu olayı Tüm İlçelerimizde ve özellikle merkezde bulunan Haliliye, Karaköprü ve Eyyübiye İlçelerimizin donatılmasını istiyoruz.

Şanlıurfaspor kendi evinde ağırladığı takımları yaşamış olduğu etkinliklilerle gelen rakipleri gözünde korkulara neden olacaktır.

Yapılan güzelliklerle ne kadar karşılaşmaya önem verdiğimizi göstermek zorundayız. Kazanılan maçın ardında şehirde güzellikler yaşanmalıdır. Konuk ekipleri davularla zurnalarla karşıladığımız gibi yine kazanılan maçların ardından davullarla zurnalarla uğurlamalıyız.

Gaziantep’te yönetimin yaptığı yanlışlıkları biz yapmayalım. Her zaman olduğu gibi karşılaşmayı kaybetsek de sakince uğurlayalım.

Biz her zaman olduğu gibi Türkiye’nin ve Dünyanın sayılı taraftarları arasına girmekteyiz.

Lütfen Şanlıurfa taraftarı Halili ve Misafir perverliğimizi her zaman göstermeye çalışalım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.