Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

URFALI BÜYÜYOR, HARRAN ÜNİVERSİTEMİZ BÜYÜYOR

Şanlıurfa Harran Üniversitesi yaklaşık 22 yıldır kurulmasına rağmen, Eğitimde birçok alanda büyük mesafeler kat emesine rağmen, spor alanında da kendini aşmaya başladı. Harran Üniversitesi Rektörü Sayın İbrahim Halil Mutlu'yu hiç bu kadar sevinçli görmedim. Şanlıurfa'mıza ve Eğitim Camiamıza elinden geleninin en iyisini sunmaya çalışmış olması ben ve spor camiasını bir kez daha mutlu etmiştir. Şanlıurfa'da spor camiasına ve kendi kurumunun bünyesinde sportif alanlar için var gücü ile hizmet etmenin soyadı gibi MUTLU olmaktadır. Harran Üniversitesi Osmanbey yerleşkesinde 32.000 m2 alanda yapımı gerçekleştirilen, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Açık Spor Sahaları ve Çevre düzenlemesi tamamlandı.Şanlıurfalı Gençlerin ve Üniversitede öğrenim gören, Gençlerin spor ihtiyaçlarını karşılanacağı alanlar için; Şanlıurfa'mızın da ve Üniversitemizde bulunan spor alanlarının yanında gelişim için, öncelikle Tenis kortu (Tenis Sahası), yapımına öncelik vererek, hizmete açılmıştır. Harran Üniversitesi bazı branşlarda kendini göstermesi gerektiğini Basketbol Liginde göstermektedir. Bunun içinde Basketbol sahasının yapımına büyük önem vermektedir. Basketbol branşının yanında kardeşi olan, Voleybol dalına da büyük arz olunduğu söylenmiştir. Voleybol sahası yapımına da hız vermiştir. Şanlıurfa'mıza belki hiç geleceği düşünülmeyen, tabir yerinde ise rüyamızda görmemiz gereken, Plaj voleybol sahasını (Tribünlü Plaj Voleybolu için Saha) Şanlıurfa'mıza kazandırmıştır.Yine rüyalarımızı süsleyen,Plaj futbolu için saha,Balon kapatmalı (Üstü Kapalı) Tenis kortu,Balon kapatmalı (Üstü Kapalı) Badminton,Atletizm için, 600 m koşu ve yürüyüş parkuruları,Farklı alanlar için aletli Fitness alanı (3 farklı alanda aletli fitness alanı 945 m2 alana sahip kauçuk zemin serbest fitness alanı ve kullanıcılara hizmet edecek kafe ve gölgelikli oturma alanları yapılmıştır.)Bu güzelim spor tesisleri Avrupa standarlarında olması nedeniyle, Avrupa maçlarınında buralarda yapılabilecğinin görüşünüde almış bulunmaktayım. Yani anlayacağınız üzere Şanlıurfa'mıza ve gençliğimize sahip çıkacak olanda yine Şanlıurfalıdır. Şanlıurfa'mıza bu gibi sportif alanları kazandıran sayın Rektörümüz İbrahim Halil Mutlu'yu kutlamadan geçemeyeceğim. Nice İbrahimlerin Şanlıurfa'mıza gelerek, görev yapmasıdır. İyi ki varsın İbrahim Halil.Şanlıurfalıları Mutlu ettin sende Soy İsmin gibi MUTLU Olasın.Şanlıurfaspor kendi evinde Cumartesi günü Giresunspor ile yenişemeyerek 1-1'lik skorla 1'er puanlı alarak paylaştılar. Rektörümüz Mutlu hocadan bahsederken, bu mutluluk olmadı yani küçük geldi. Şanlıurfasporumuz Şampiyonluk yolunda bir engele daha takıldı. Lütfen bu engeller sahamızda son olması dileğiyle.
Ekleme Tarihi: 22 Aralık 2014 - Pazartesi

URFALI BÜYÜYOR, HARRAN ÜNİVERSİTEMİZ BÜYÜYOR

Şanlıurfa Harran Üniversitesi yaklaşık 22 yıldır kurulmasına rağmen, Eğitimde birçok alanda büyük mesafeler kat emesine rağmen, spor alanında da kendini aşmaya başladı.
Harran Üniversitesi Rektörü Sayın İbrahim Halil Mutlu'yu hiç bu kadar sevinçli görmedim. Şanlıurfa'mıza ve Eğitim Camiamıza elinden geleninin en iyisini sunmaya çalışmış olması ben ve spor camiasını bir kez daha mutlu etmiştir.
Şanlıurfa'da spor camiasına ve kendi kurumunun bünyesinde sportif alanlar için var gücü ile hizmet etmenin soyadı gibi MUTLU olmaktadır.
Harran Üniversitesi Osmanbey yerleşkesinde 32.000 m2 alanda yapımı gerçekleştirilen, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Açık Spor Sahaları ve Çevre düzenlemesi tamamlandı.
Şanlıurfalı Gençlerin ve Üniversitede öğrenim gören, Gençlerin spor ihtiyaçlarını karşılanacağı alanlar için;
Şanlıurfa'mızın da ve Üniversitemizde bulunan spor alanlarının yanında gelişim için, öncelikle Tenis kortu (Tenis Sahası), yapımına öncelik vererek, hizmete açılmıştır.
Harran Üniversitesi bazı branşlarda kendini göstermesi gerektiğini Basketbol Liginde göstermektedir. Bunun içinde Basketbol sahasının yapımına büyük önem vermektedir. Basketbol branşının yanında kardeşi olan, Voleybol dalına da büyük arz olunduğu söylenmiştir. Voleybol sahası yapımına da hız vermiştir.
Şanlıurfa'mıza belki hiç geleceği düşünülmeyen, tabir yerinde ise rüyamızda görmemiz gereken, Plaj voleybol sahasını (Tribünlü Plaj Voleybolu için Saha) Şanlıurfa'mıza kazandırmıştır.
Yine rüyalarımızı süsleyen,
Plaj futbolu için saha,
Balon kapatmalı (Üstü Kapalı) Tenis kortu,
Balon kapatmalı (Üstü Kapalı) Badminton,
Atletizm için, 600 m koşu ve yürüyüş parkuruları,
Farklı alanlar için aletli Fitness alanı (3 farklı alanda aletli fitness alanı 945 m2 alana sahip kauçuk zemin serbest fitness alanı ve kullanıcılara hizmet edecek kafe ve gölgelikli oturma alanları yapılmıştır.)
Bu güzelim spor tesisleri Avrupa standarlarında olması nedeniyle, Avrupa maçlarınında buralarda yapılabilecğinin görüşünüde almış bulunmaktayım.
Yani anlayacağınız üzere Şanlıurfa'mıza ve gençliğimize sahip çıkacak olanda yine Şanlıurfalıdır.
Şanlıurfa'mıza bu gibi sportif alanları kazandıran sayın Rektörümüz İbrahim Halil Mutlu'yu kutlamadan geçemeyeceğim.
Nice İbrahimlerin Şanlıurfa'mıza gelerek, görev yapmasıdır.
İyi ki varsın İbrahim Halil.
Şanlıurfalıları Mutlu ettin sende Soy İsmin gibi MUTLU Olasın.
Şanlıurfaspor kendi evinde Cumartesi günü Giresunspor ile yenişemeyerek 1-1'lik skorla 1'er puanlı alarak paylaştılar.
Rektörümüz Mutlu hocadan bahsederken, bu mutluluk olmadı yani küçük geldi. Şanlıurfasporumuz Şampiyonluk yolunda bir engele daha takıldı. Lütfen bu engeller sahamızda son olması dileğiyle.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.