Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ÜLKEM, ŞEHRİM VE ŞANLIURFA SPORUM

Şanlıurfa’mız ve Ülkemiz için, Kaos Pazar günden ve en son Çarşamba günü itibariyle son ermiş gözükmektedir. Ülkemin Cumhurbaşkanı ve Başkomutanı tüm yurtta Demokrasi Nöbetlerini iki aşamada sona erdirdi. 07 Ağustos Pazar günü Yenikapı Meydan Mitingi ile Virgül konarak 10 Ağustos Çarşamba günü ise Noktayı şimdilik koyarak Ülkemizin selametine ışık olmuştur. Allah’ım Ülkemin, Milletimin ve Urfa’mın (Peygamberler Şehr-i) üzerin dolaşan kötü bulutları defettin. Bir daha inşallah böyle kötülükler yaşamayız.       Bu millet her zaman ecdadıyla hep gururu ile bahsetti. Bu günlerden itibaren, şuan ki ümmetimizden zamanı geldiği zaman evlatlarımız bizden gurur ve övünerek bahsedeceklerdir. Ülkem, Şanlıurfam Virgüle melerden ve Noktalamalardan sonra güzel bir güne girmiş bulunmaktadır. 14 Aralık (Adalet ve Kalkınma Partisinin Kuruluşu) Demokrasinin Başlangıcı olması noktası kabul edilmektedir. Bunun yanında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), ve Diğer Partiler Ülkemizin, İlimizin Demokrasisine büyük katkıları olmuştur. Katkılarından dolayı Ülkemin Tüm Partilerine Şükranlarımı sunarım. Bu güzel hafta sonundan sonra asıl görevim olan Spor sezonları önümüzde ki Cuma günü itibarı ile başlayacağından dolayı bu köşemde hep spor olayları ve güzelliklerini göreceksiniz. Geçtiğimiz Cuma günü itibarıyla Şanlıurfa sporumuz Kamp çalışmalarını tamamlayarak kendi tesislerine gelmiştir. Cuma günü ise takımın teknik patronu (Teknik Direktörü) Ünal Kahraman Çift kale antrenmanını ve Şanlıurfa Basını ile tanışma faslını Gap Arena Stadında yapmıştır. Bende acizane tanışma toplantısına katılma görevimi yerine getirirken, az sayıda Basın mensubunun bulunması beni bir hayli üzmüştür. Ama taşınma toplantısı bir hayli önemli konular ele alınarak irdelenmiştir. Sezon öncesi böyle güzelliklerin yaşanması ilk kez olması nedeniyle olumlu karşılandı. Bundan sonraki toplantılar ve sezon öncesi bilgilendirme katılımın yüksek ve ilginin bir hayli fazla olmasını dileyerek Şanlıurfa sporun genel durumuna bakalım. Şanlıurfaspor bu yıl acizane kısıtlı bir bütçe ile güzel bir takım oluşturmaya çalışılmış. Yine de eksikler yok mu var? Buna rağmen, Şanlıurfasporumuza sahip çıkarak ilk maçta yani İstanbul Ümraniyespor’u elli boş gönderdiğimiz zaman Lige de güzel bir başlanğıç yapmış olarak Es es’lerin memleketi olan Eskişehirspora avantajı gideceğimizden eminim. Şanlıurfasporumuzu Pazar günü saat:21.45’te yalnız bırakmayalım. Hem sezon açılışmız iyi olmuş olur, hem de Lige iyi bir giriş yapmış oluruz. 2016-2017 FUTBOL SEZONUN ŞANLIURFASPORUMA HAYIRLI UĞURLU OLMASINI DİLERİM.
Ekleme Tarihi: 15 Ağustos 2016 - Pazartesi

ÜLKEM, ŞEHRİM VE ŞANLIURFA SPORUM

Şanlıurfa’mız ve Ülkemiz için, Kaos Pazar günden ve en son Çarşamba günü itibariyle son ermiş gözükmektedir.

Ülkemin Cumhurbaşkanı ve Başkomutanı tüm yurtta Demokrasi Nöbetlerini iki aşamada sona erdirdi. 07 Ağustos Pazar günü Yenikapı Meydan Mitingi ile Virgül konarak 10 Ağustos Çarşamba günü ise Noktayı şimdilik koyarak Ülkemizin selametine ışık olmuştur.

Allah’ım Ülkemin, Milletimin ve Urfa’mın (Peygamberler Şehr-i) üzerin dolaşan kötü bulutları defettin. Bir daha inşallah böyle kötülükler yaşamayız.      

Bu millet her zaman ecdadıyla hep gururu ile bahsetti. Bu günlerden itibaren, şuan ki ümmetimizden zamanı geldiği zaman evlatlarımız bizden gurur ve övünerek bahsedeceklerdir.

Ülkem, Şanlıurfam Virgüle melerden ve Noktalamalardan sonra güzel bir güne girmiş bulunmaktadır. 14 Aralık (Adalet ve Kalkınma Partisinin Kuruluşu) Demokrasinin Başlangıcı olması noktası kabul edilmektedir. Bunun yanında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), ve Diğer Partiler Ülkemizin, İlimizin Demokrasisine büyük katkıları olmuştur. Katkılarından dolayı Ülkemin Tüm Partilerine Şükranlarımı sunarım.

Bu güzel hafta sonundan sonra asıl görevim olan Spor sezonları önümüzde ki Cuma günü itibarı ile başlayacağından dolayı bu köşemde hep spor olayları ve güzelliklerini göreceksiniz.

Geçtiğimiz Cuma günü itibarıyla Şanlıurfa sporumuz Kamp çalışmalarını tamamlayarak kendi tesislerine gelmiştir. Cuma günü ise takımın teknik patronu (Teknik Direktörü) Ünal Kahraman Çift kale antrenmanını ve Şanlıurfa Basını ile tanışma faslını Gap Arena Stadında yapmıştır.

Bende acizane tanışma toplantısına katılma görevimi yerine getirirken, az sayıda Basın mensubunun bulunması beni bir hayli üzmüştür.

Ama taşınma toplantısı bir hayli önemli konular ele alınarak irdelenmiştir. Sezon öncesi böyle güzelliklerin yaşanması ilk kez olması nedeniyle olumlu karşılandı.

Bundan sonraki toplantılar ve sezon öncesi bilgilendirme katılımın yüksek ve ilginin bir hayli fazla olmasını dileyerek Şanlıurfa sporun genel durumuna bakalım.

Şanlıurfaspor bu yıl acizane kısıtlı bir bütçe ile güzel bir takım oluşturmaya çalışılmış.

Yine de eksikler yok mu var?

Buna rağmen, Şanlıurfasporumuza sahip çıkarak ilk maçta yani İstanbul Ümraniyespor’u elli boş gönderdiğimiz zaman Lige de güzel bir başlanğıç yapmış olarak Es es’lerin memleketi olan Eskişehirspora avantajı gideceğimizden eminim.

Şanlıurfasporumuzu Pazar günü saat:21.45’te yalnız bırakmayalım.

Hem sezon açılışmız iyi olmuş olur, hem de Lige iyi bir giriş yapmış oluruz.

2016-2017 FUTBOL SEZONUN ŞANLIURFASPORUMA HAYIRLI UĞURLU OLMASINI DİLERİM.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.