Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

SPORDA YANYANA OLMAK, GÜÇ VE KUVETTİR

Şanlıurfaspor hiçbir sezon yaşamadığı sıkıntıları bu sezon yaşıyor. Yaklaşık şehir olarak 2 Milyon Nüfusa ve bir o kadar da şehir dışında bulunan insanımızın kalbi her zaman Şanlıurfaspor için çarpmaktadır.             Bazın Şanlıurfaspor acaba çıktığı için mi!             Bu kadar mali borçla yükün altına girilerek ve ya yanlış yönetimlerin mi eseri demekten de kendi alamıyorum?              Bazen de acaba Şanlıurfaspor 1.Lige yükselmek için var gücü ile çabalayıp çıkaran, Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Mustafa Kemal Saraçoğlu’nun ve yönetimini suçlu! demekten de kendime sorup duruyorum.             Mustafa Kemal Saraçoğlu 1. Lige neden bizi çıkardı?             Sevdamızı başarmasına rağmen, içimden geçmiyor da değil.             Yok daha neler!             Şanlıurfasporun yükselmesi için maddi manevi tüm cabalarını sarf eden, Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Mustafa Kemal Saraçoğlu ve yönetimini canı gönülden, kutlamak isterim.             Şanlıurfaspor 2017 & 2018 Futbol sezonun ortasında olmamıza rağmen, transfer yasağı halen kalkmamıştır. Şu yazımı kaleme aldığım sıralarda Adananın ikinci takımı olan Adana Demirsporun transfer yasağının kalktığın haberi geldi. Adana İli yekvücut olmuş, birlik olmuş 2.takımı olan Adana Demirsporun transfer yasağını kaldırmışlar.             Geçen hafta Bakanımız, Valimiz, Büyükşehir Belediyemiz, Milletvekillerimiz ve Haliliye, Eyyübiye, Karaköprü İlçe Belediye Başkanlarımız ile Birlikte Şanlıurfaspor Başkanı ve Yönetimi büyük bir toplantı yapıldı.             Bu güzel birliktelikten güzelliklere ulaşırız.             Şanlıurfaspor için çabalayanların Allah gücüne güç, Aklına akıl katsın. İyilik düşünenin, Allah her zaman yanındadır.             Her zaman olduğu gibi gününüzü aydınlatmak isterim.             Güzel ve küçük bir misalle köşeme son vermek isterim.             Bir zamanların güzel bir insanı, bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, Hekimlerden birine sorar;                 Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl belirliyorsunuz?                 Hekim (Doktor)             Bir küveti su ile dolduruyoruz.             Sonra hastaya üç eşya veriyoruz. Kaşık, Fincan ve Kova.             Sonra da Hastaya küveti nasıl boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz!             Güzel Adam             Anladım!             Normal Hasta olmayan bir insan kovayı tercih eder.             Çünkü!             Kovamız Kaşık ve Fincandan daha büyüktür der ve merakının giderdiğini sanır.  Halbuki olay düşündüğü gibi değildir.             Hekim (Doktor) Hayır, Hayır der.             Normal bir insan küvetin tıpasını çeker.             Buradaki misalde Sağlıklı akıl, bize sunulan çözümlere saplanmak değil, en iyiyi bulabilmektir.                  Şanlıurfaspor için toplantıya katılanlardan Allah razı olsun. Çözümün en iyisini bulacaklarından ben kendi adıma eminim
Ekleme Tarihi: 29 Ocak 2018 - Pazartesi

SPORDA YANYANA OLMAK, GÜÇ VE KUVETTİR

Şanlıurfaspor hiçbir sezon yaşamadığı sıkıntıları bu sezon yaşıyor. Yaklaşık şehir olarak 2 Milyon Nüfusa ve bir o kadar da şehir dışında bulunan insanımızın kalbi her zaman Şanlıurfaspor için çarpmaktadır.

            Bazın Şanlıurfaspor acaba çıktığı için mi!

            Bu kadar mali borçla yükün altına girilerek ve ya yanlış yönetimlerin mi eseri demekten de kendi alamıyorum?

             Bazen de acaba Şanlıurfaspor 1.Lige yükselmek için var gücü ile çabalayıp çıkaran, Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Mustafa Kemal Saraçoğlu’nun ve yönetimini suçlu! demekten de kendime sorup duruyorum.

            Mustafa Kemal Saraçoğlu 1. Lige neden bizi çıkardı?

            Sevdamızı başarmasına rağmen, içimden geçmiyor da değil.

            Yok daha neler!

            Şanlıurfasporun yükselmesi için maddi manevi tüm cabalarını sarf eden, Şanlıurfaspor eski Kulüp Başkanı Mustafa Kemal Saraçoğlu ve yönetimini canı gönülden, kutlamak isterim.

            Şanlıurfaspor 2017 & 2018 Futbol sezonun ortasında olmamıza rağmen, transfer yasağı halen kalkmamıştır. Şu yazımı kaleme aldığım sıralarda Adananın ikinci takımı olan Adana Demirsporun transfer yasağının kalktığın haberi geldi. Adana İli yekvücut olmuş, birlik olmuş 2.takımı olan Adana Demirsporun transfer yasağını kaldırmışlar.

            Geçen hafta Bakanımız, Valimiz, Büyükşehir Belediyemiz, Milletvekillerimiz ve Haliliye, Eyyübiye, Karaköprü İlçe Belediye Başkanlarımız ile Birlikte Şanlıurfaspor Başkanı ve Yönetimi büyük bir toplantı yapıldı.

            Bu güzel birliktelikten güzelliklere ulaşırız.

            Şanlıurfaspor için çabalayanların Allah gücüne güç, Aklına akıl katsın. İyilik düşünenin, Allah her zaman yanındadır.

            Her zaman olduğu gibi gününüzü aydınlatmak isterim.

            Güzel ve küçük bir misalle köşeme son vermek isterim.

            Bir zamanların güzel bir insanı, bir akıl hastanesini ziyareti sırasında, Hekimlerden birine sorar;

                Bir insanın akıl hastanesine yatıp yatmayacağını nasıl belirliyorsunuz?

                Hekim (Doktor)

            Bir küveti su ile dolduruyoruz.

            Sonra hastaya üç eşya veriyoruz. Kaşık, Fincan ve Kova.

            Sonra da Hastaya küveti nasıl boşaltmayı tercih ettiğini soruyoruz!

            Güzel Adam

            Anladım!

            Normal Hasta olmayan bir insan kovayı tercih eder.

            Çünkü!

            Kovamız Kaşık ve Fincandan daha büyüktür der ve merakının giderdiğini sanır.  Halbuki olay düşündüğü gibi değildir.

            Hekim (Doktor) Hayır, Hayır der.

            Normal bir insan küvetin tıpasını çeker.

            Buradaki misalde Sağlıklı akıl, bize sunulan çözümlere saplanmak değil, en iyiyi bulabilmektir.

                 Şanlıurfaspor için toplantıya katılanlardan Allah razı olsun. Çözümün en iyisini bulacaklarından ben kendi adıma eminim

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.