Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

SPORDA (ŞANLIURFASPOR) GEÇ GELEN AKIL

Şanlıurfaspor yönetimi, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü, Taraftarı ve Basını ile birlikte geçen sezonun bitimiyle birlikte, Gap Arena Stadımızın Çimlerini bakıma alınsın dediler. Ama aksaklıklar yaz dönemini yedi bitirdi. Şanlıurfaspor karşılaşmaları başladı. Halen sahanın bakımı tamamlanamadı? Ardından bu sezon ilk devrenin ortasını bir maç geçtikten sonra sahamız hizmet verdi. Bu kez de taraftarını kendi evinde karşılaşma izlememesi için pasolig uygulamaları çıktı. Bir türlü rayına oturmayan bir sistem. Yinede Şanlıurfa taraftarı o kadar öz verili ki, beş altı bin taraftarı stada gelmesine rağmen, karşılaşmayı aksaklıklar nedeniyle izleyemeden stadı terk etiklerini gördüm. Şanlıurfaspor bu kadar aksaklıklarla boğuştuktan sonra birileri akıl vermiş ola ki! Şanlıurfasporumuz yönetimi stadı kiralama yoluna gidilmiştir. Hal böyle iken, Süper Ligde, PTT 1.Ligde ve Hatta 2.Ligde Yıllardır kiralama sistemi bulunmaktadır.Ama.Şanlıurfasporum zararın neresinden dönülürse kardır hesabı, Gap Arena Stadını kiralama yoluna gidilmiştir.Şanlıurfaspor yönetimi kanaatimce yıllın bombasını asıl stadı kiralamakla yapmıştır. Şanlıurfasporumuz bu sezon asıl Şampiyonluğu yaşamıştır. Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Şanlıurfaspor Yönetim kurulu Başkanlığının talebini değerlendirerek bu talebini olumlu karşıladı. Şanlıurfasporumuz (Sarı-Yeşili Ceylanlarımız) Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu'nu yıllık 33 Bin TL. Karşılığında 3 yıllığına kiraladı. Ayrıca Şanlıurfaspor Kulübümüz kiralamanın yanında GAP Arena Stadyumunun bakım masrafları da ŞANLIURFASPOR'muz tarafından karşılanacak.Yani…Şanlıurfasporumuz için, masraflı ve tuzlu olmasına rağmen, taraftarı için, bu güzel zahmete katlanarak her şeyin Şanlıurfa için olduğunu bir kez daha bana hatırlattı. Bu geç gelen akılı Şanlıurfasporumuza verene de teşekkür etmeden yazımı sonlandırmak istemiyorum.ZORLUKLAR, ZORLUKLAR, ZORLUKLAR, Şanlıurfaspor - Altınordu karşılaşması öncesi basın mensuplarına stadyuma girişte meşakatli zor girişler uygulanmaktadır. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü giriş kapısında görevli elamenların bu işten anlayan kişilerden görevlendirilmesini istiyoruz. Çünkü Kapılarda duran kişiler işten anlamadıkları için basın mensuplarına zorluklar çıkarmaktadırlar.20 yıldır bu görevi ifa etmeme rağmen Şanlıurfaspor'un son iki haftada evinde oynadığı karşılaşmadaki kadar zorlukları şimdiye kadar ben görmedim.Bu zorluklara ragmen, Spor yazarları Şanlıurfa il temsilcisi Mehmet Yıldırım'ın giriş kapısına gelmesi sonucu stadyuma giriş yapabildik. Sayın Yıldırım'a da ilgilendiği için teşekkürlerimi sunuyorum. UYUYAN CEYLAN UYANDI!Şanlıurfaspor - Altınordu karşılaşmasında oyuna ikinci yarı dahil olan Serdar Özbayraktar kendisini ispat edercesine iki gol atarak takımına galibiyeti hediye etti. Altınordu uyuyan ceylanı uyandırdı.Tüm Şanlıurfa'ma Sevgiler ve saygılarımla…
Ekleme Tarihi: 08 Aralık 2014 - Pazartesi

SPORDA (ŞANLIURFASPOR) GEÇ GELEN AKIL

Şanlıurfaspor yönetimi, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü, Taraftarı ve Basını ile birlikte geçen sezonun bitimiyle birlikte, Gap Arena Stadımızın Çimlerini bakıma alınsın dediler.
Ama aksaklıklar yaz dönemini yedi bitirdi. Şanlıurfaspor karşılaşmaları başladı. Halen sahanın bakımı tamamlanamadı? Ardından bu sezon ilk devrenin ortasını bir maç geçtikten sonra sahamız hizmet verdi.
Bu kez de taraftarını kendi evinde karşılaşma izlememesi için pasolig uygulamaları çıktı. Bir türlü rayına oturmayan bir sistem. Yinede Şanlıurfa taraftarı o kadar öz verili ki, beş altı bin taraftarı stada gelmesine rağmen, karşılaşmayı aksaklıklar nedeniyle izleyemeden stadı terk etiklerini gördüm.
Şanlıurfaspor bu kadar aksaklıklarla boğuştuktan sonra birileri akıl vermiş ola ki! Şanlıurfasporumuz yönetimi stadı kiralama yoluna gidilmiştir.
Hal böyle iken, Süper Ligde, PTT 1.Ligde ve Hatta 2.Ligde Yıllardır kiralama sistemi bulunmaktadır.
Ama.
Şanlıurfasporum zararın neresinden dönülürse kardır hesabı, Gap Arena Stadını kiralama yoluna gidilmiştir.
Şanlıurfaspor yönetimi kanaatimce yıllın bombasını asıl stadı kiralamakla yapmıştır. Şanlıurfasporumuz bu sezon asıl Şampiyonluğu yaşamıştır.
Gençlik ve Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Şanlıurfaspor Yönetim kurulu Başkanlığının talebini değerlendirerek bu talebini olumlu karşıladı.
Şanlıurfasporumuz (Sarı-Yeşili Ceylanlarımız) Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu'nu yıllık 33 Bin TL. Karşılığında 3 yıllığına kiraladı. Ayrıca Şanlıurfaspor Kulübümüz kiralamanın yanında GAP Arena Stadyumunun bakım masrafları da ŞANLIURFASPOR'muz tarafından karşılanacak.
Yani…
Şanlıurfasporumuz için, masraflı ve tuzlu olmasına rağmen, taraftarı için, bu güzel zahmete katlanarak her şeyin Şanlıurfa için olduğunu bir kez daha bana hatırlattı.
Bu geç gelen akılı Şanlıurfasporumuza verene de teşekkür etmeden yazımı sonlandırmak istemiyorum.
ZORLUKLAR, ZORLUKLAR, ZORLUKLAR,
Şanlıurfaspor - Altınordu karşılaşması öncesi basın mensuplarına stadyuma girişte meşakatli zor girişler uygulanmaktadır.
Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü giriş kapısında görevli elamenların bu işten anlayan kişilerden görevlendirilmesini istiyoruz.
Çünkü Kapılarda duran kişiler işten anlamadıkları için basın mensuplarına zorluklar çıkarmaktadırlar.
20 yıldır bu görevi ifa etmeme rağmen Şanlıurfaspor'un son iki haftada evinde oynadığı karşılaşmadaki kadar zorlukları şimdiye kadar ben görmedim.
Bu zorluklara ragmen, Spor yazarları Şanlıurfa il temsilcisi Mehmet Yıldırım'ın giriş kapısına gelmesi sonucu stadyuma giriş yapabildik. Sayın Yıldırım'a da ilgilendiği için teşekkürlerimi sunuyorum.
UYUYAN CEYLAN UYANDI!
Şanlıurfaspor - Altınordu karşılaşmasında oyuna ikinci yarı dahil olan Serdar Özbayraktar kendisini ispat edercesine iki gol atarak takımına galibiyeti hediye etti.
Altınordu uyuyan ceylanı uyandırdı.
Tüm Şanlıurfa'ma Sevgiler ve saygılarımla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.