Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

SPOR “ FUTBOL BU HAFTA BAŞLADI”

Türkiye de ve özellikle Süper Lig olan İlhan Cavcav sezonunda (2017-2018) tüm takımlar istenilenin üstünde harcamalarla takımlarını güçlendirdiler. Tabi ki...! Bu ligde mütevazı bütçeleri ile de bir şeylerin yapıla bileceğini taraftarlarını gösterdiler. Geçen hafta daha ligler başlamadan önce geçen sezonun Lig Şampiyonu Beşiktaş ile geçen sezonun Türkiye kupası Şampiyonu Konyaspor ile tarafsız saha olan Samsunda karşı karşıya geldi. Konyaspor süper kupayı kazanarak sezona güzel bir başlangıç yaptı. Geçen sezon ortalarında Gençlerbirliği spor Kulüp Başkanı İlhan Cavcav vefatı dolaysıyla bu yıl yapılacak Süper Lig sezonunu (2017-2018) merhuma itafen düzenlenmiştir. Bir spor sever olarak Duayen Başkan İlhan abime Allahtan rahmetler dilerim. Süper Lig İlhan Cavcav (2017-2018) sezonu başladı. Yazımı yazdığım sıralarda biten maçlar olarak göze çarpan İzmir Temsilcisi Göztepespor kendi evinde Fenerbahçe Spor’u 2-1 öne geçmesine rağmen, üstünlüğünü koruyamayarak sahadan 2-2’lik skorla tek puanla ayrıldı. Kasımpaşa paşalığını göstererek Alanya deplasmanından 3-1’lik skorla tüm puanları paşa paşa hanesine yazdırdı. Buradan kısacası ne kadar büyük transferler yaparsanız yapın ama akılı transferler iş yapar denilmektedir. Süper lig İlhan Cavcav (2017/2018) Sezonunda yer alan tüm takımlara başarılar dileyerek, kazasız güzel bir sezon geçirmelerini dilerim.  
Ekleme Tarihi: 14 Ağustos 2017 - Pazartesi

SPOR “ FUTBOL BU HAFTA BAŞLADI”

Türkiye de ve özellikle Süper Lig olan İlhan Cavcav sezonunda (2017-2018) tüm takımlar istenilenin üstünde harcamalarla takımlarını güçlendirdiler.

Tabi ki...!

Bu ligde mütevazı bütçeleri ile de bir şeylerin yapıla bileceğini taraftarlarını gösterdiler.

Geçen hafta daha ligler başlamadan önce geçen sezonun Lig Şampiyonu Beşiktaş ile geçen sezonun Türkiye kupası Şampiyonu Konyaspor ile tarafsız saha olan Samsunda karşı karşıya geldi. Konyaspor süper kupayı kazanarak sezona güzel bir başlangıç yaptı.

Geçen sezon ortalarında Gençlerbirliği spor Kulüp Başkanı İlhan Cavcav vefatı dolaysıyla bu yıl yapılacak Süper Lig sezonunu (2017-2018) merhuma itafen düzenlenmiştir. Bir spor sever olarak Duayen Başkan İlhan abime Allahtan rahmetler dilerim.

Süper Lig İlhan Cavcav (2017-2018) sezonu başladı. Yazımı yazdığım sıralarda biten maçlar olarak göze çarpan İzmir Temsilcisi Göztepespor kendi evinde Fenerbahçe Spor’u 2-1 öne geçmesine rağmen, üstünlüğünü koruyamayarak sahadan 2-2’lik skorla tek puanla ayrıldı.

Kasımpaşa paşalığını göstererek Alanya deplasmanından 3-1’lik skorla tüm puanları paşa paşa hanesine yazdırdı.

Buradan kısacası ne kadar büyük transferler yaparsanız yapın ama akılı transferler iş yapar denilmektedir.

Süper lig İlhan Cavcav (2017/2018) Sezonunda yer alan tüm takımlara başarılar dileyerek, kazasız güzel bir sezon geçirmelerini dilerim.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.