Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFA’YA HERKES SAHİP ÇIKMALI

Ülkemin yüz ölçümü (Toprak) bakımından ülkemin dördüncü büyük şehri olmasına rağmen, hizmet bakımından yeni yeni büyük atakları görmekteyiz. Her neden se spor da atılımlarımız az gelmektedir. Yarın değil bir sonraki gün yani Şanlıurfa’mın kurtuluşunun yıl dönümünde (11 Nisan) ülkemin en Tenis Dünyası inşaatın açılışı yapılacaktır. Bu da Şanlıurfa’nın imajına yeni güzellikler katacaktır. Bu güzel kompleksin yanında Basketbola, Voleybola, Güreşe ve özellikle Futbola da yönelik komplekslerin olmasını isteriz. Güzelliklerin yanında özel sektöründe bazı spor alanlarına el atmaları gerekir. Geçtiğimiz günlerde yerel bir televizyon kanalımız Şanlıurfa Karaköprü Belediye sporun iç saha maçlarını canlı yayınlayacağını duydum. Bu güzel olayı siz sporseverlerle paylaşmadan geçemeyeceğim. Tüm sporseverlere hayırlı uğurlu olsun. Şanlıurfa sporun tüm karşılaşmalarını televizyon kanallarında canlı izlenilmesidir. Bu sezon bitmek üzere gelecek sezon Şanlıurfa sporun, Şanlıurfa Karaköprü Belediye sporun ve Bölgesel Amatör Liglerde yer alan takımlarımız ve ayrıca salon sporlarında ilimiz temsil eden, Basketbol ve Voleybolda yer alan takımlarımızın karşılaşmalarını canlı olarak vermelerini bekliyorum. Bu duyurum yalnızca bu sezon Şanlıurfa Karaköprü Belediye sporun iç saha maçlarını canlı sunan Edessa Televizyonu için değildir. Tüm Televizyon kanallarımız içindir. Bu arada Edessa Televizyon Yönetim kurulunu ve Çalışanlarını da kutlamadan geçemeyeceğim. Bu güzel düşüncenin devamı gelir inşallah diyerek, bu gün oynanan Şanlıurfa spor & Hacettepe spor karşılamasına göz atalım. Yazımı yazdığım esnada maç oynanmaktaydı. Şanlıurfa spor 52 puanla dördüncü sırada yer alırken, misafir takımı Hacettepe ise 50  puanla 6.sırada yer almaktaydı. Çok güzel adrenali yüksek maçtı. Hemen hemen tüm spor severler maçtaydı. Şanlıurfa’mıza herkes sahip çıkmalı.  
Ekleme Tarihi: 09 Nisan 2018 - Pazartesi

ŞANLIURFA’YA HERKES SAHİP ÇIKMALI

Ülkemin yüz ölçümü (Toprak) bakımından ülkemin dördüncü büyük şehri olmasına rağmen, hizmet bakımından yeni yeni büyük atakları görmekteyiz.

Her neden se spor da atılımlarımız az gelmektedir. Yarın değil bir sonraki gün yani Şanlıurfa’mın kurtuluşunun yıl dönümünde (11 Nisan) ülkemin en Tenis Dünyası inşaatın açılışı yapılacaktır.

Bu da Şanlıurfa’nın imajına yeni güzellikler katacaktır.

Bu güzel kompleksin yanında Basketbola, Voleybola, Güreşe ve özellikle Futbola da yönelik komplekslerin olmasını isteriz.

Güzelliklerin yanında özel sektöründe bazı spor alanlarına el atmaları gerekir.

Geçtiğimiz günlerde yerel bir televizyon kanalımız Şanlıurfa Karaköprü Belediye sporun iç saha maçlarını canlı yayınlayacağını duydum. Bu güzel olayı siz sporseverlerle paylaşmadan geçemeyeceğim. Tüm sporseverlere hayırlı uğurlu olsun. Şanlıurfa sporun tüm karşılaşmalarını televizyon kanallarında canlı izlenilmesidir. Bu sezon bitmek üzere gelecek sezon Şanlıurfa sporun, Şanlıurfa Karaköprü Belediye sporun ve Bölgesel Amatör Liglerde yer alan takımlarımız ve ayrıca salon sporlarında ilimiz temsil eden, Basketbol ve Voleybolda yer alan takımlarımızın karşılaşmalarını canlı olarak vermelerini bekliyorum.

Bu duyurum yalnızca bu sezon Şanlıurfa Karaköprü Belediye sporun iç saha maçlarını canlı sunan Edessa Televizyonu için değildir. Tüm Televizyon kanallarımız içindir.

Bu arada Edessa Televizyon Yönetim kurulunu ve Çalışanlarını da kutlamadan geçemeyeceğim.

Bu güzel düşüncenin devamı gelir inşallah diyerek, bu gün oynanan Şanlıurfa spor & Hacettepe spor karşılamasına göz atalım. Yazımı yazdığım esnada maç oynanmaktaydı. Şanlıurfa spor 52 puanla dördüncü sırada yer alırken, misafir takımı Hacettepe ise 50  puanla 6.sırada yer almaktaydı. Çok güzel adrenali yüksek maçtı.

Hemen hemen tüm spor severler maçtaydı.

Şanlıurfa’mıza herkes sahip çıkmalı.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.