Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR’UN FORMASI ÜNAL’A BÜYÜK GELDİ

Şanlıurfa spor geçen hafta kendi evinde yeni Malatya sporu konuk ederek, tüm puanları hediye etti. Şanlıurfa spor bu karşılaşma sonrası nahoş olaylar yaşandı. Şanlıurfa spor için büyük gerilimlere sahne oldu. Yeni Malatya spor mağlubiyeti sonrası Basın odasın da Şanlıurfa spor teknik olarak tek yetkili teknik direktörü basının önünde tüm karşılaşmalarda olduğu gibi değerlendirme yaparken, yenilmemize rağmen, hatalı goller yememize rağmen, tüm futbolcularına teşekkür ederek iyi oynadıklarını söyleyerek, konuşmalarını tamamladı. Şanlıurfa spor Onursal Başkanı Sayın Faruk Çelik, Şanlıurfa spor Fahri Başkanı Sayın Mehmet Ekinci, Maddi Manevi tüm gücü ile hizmet etmeye çalışan Şanlıurfa spor Kulüp Başkanı Sayın İsmail Bağıban yıllardır özlemini çektiğimiz birlik ve beraberliği yakalamışken, sezonun başı olmasına rağmen kaybedilen puanlara üzülmemek elde değildir. Gelelim bu birlikteliği sağlamamıza rağmen Şanlıurfa spor teknik direktörü Ünal Karaman kişiliğine yaklaşımına acizane hiçbir kelam söyleyemem. Ama..! Gelin görün ki! Şanlıurfa spor bir bir eriyor? En son lig karşılaşması olan Sivas spor deplasmanında ev sahibi ekip Sivas spordan Oumari 40.dakikadan itibaren kırmızı kart yiyerek, Sivas spor 10 kişi Mesut Bakkalın talebeleri Şanlıurfa sporu 2-0 Mağlup etmesini başardı. Kısacası Sivas spor hocasını yeni getirmesine rağmen, Şanlıurfa spor karşılaşmasında 10 kişi kalmalarına ve uzun süre eksik kalmalarına rağmen sahadan 2-0’lık net skorla ayrılmasını bildi. Şanlıurfa spor da bu kadar güzellikleri yakalamasına rağmen, takımın forması Ünal hocaya büyük gelmektedir. Bu vesileyle acilen Şanlıurfa sporumuzun büyükleri Onursal Başkanı Sayın Faruk Çelik, Şanlıurfa spor Fahri Başkanı Sayın Mehmet Ekinci, Hizmette sınır tanımayan Şanlıurfa spor Kulüp Başkanı Sayın İsmail Bağıban bu haftadan itibaren, Ünal hocanın yerine daha deneyimli akıcı futbol oynatan göze ve gönüllere hoş gelen galibiyetleri alacak Teknik patron bekliyoruz. Şanlıurfa spor kabuslar görmeden, Adana Demir spor, Samsun spor, en son Lig maçı oynadığımız Sivas spor gibi hoca (Teknik Direktör) değişikliğine gidelim derim. Şanlıurfa spor Forması Ünal Hocama bence biraz büyük geldi.
Ekleme Tarihi: 23 Ekim 2016 - Pazar

ŞANLIURFASPOR’UN FORMASI ÜNAL’A BÜYÜK GELDİ

Şanlıurfa spor geçen hafta kendi evinde yeni Malatya sporu konuk ederek, tüm puanları hediye etti.

Şanlıurfa spor bu karşılaşma sonrası nahoş olaylar yaşandı. Şanlıurfa spor için büyük gerilimlere sahne oldu.

Yeni Malatya spor mağlubiyeti sonrası Basın odasın da Şanlıurfa spor teknik olarak tek yetkili teknik direktörü basının önünde tüm karşılaşmalarda olduğu gibi değerlendirme yaparken, yenilmemize rağmen, hatalı goller yememize rağmen, tüm futbolcularına teşekkür ederek iyi oynadıklarını söyleyerek, konuşmalarını tamamladı.

Şanlıurfa spor Onursal Başkanı Sayın Faruk Çelik, Şanlıurfa spor Fahri Başkanı Sayın Mehmet Ekinci, Maddi Manevi tüm gücü ile hizmet etmeye çalışan Şanlıurfa spor Kulüp Başkanı Sayın İsmail Bağıban yıllardır özlemini çektiğimiz birlik ve beraberliği yakalamışken, sezonun başı olmasına rağmen kaybedilen puanlara üzülmemek elde değildir.

Gelelim bu birlikteliği sağlamamıza rağmen Şanlıurfa spor teknik direktörü Ünal Karaman kişiliğine yaklaşımına acizane hiçbir kelam söyleyemem. Ama..! Gelin görün ki! Şanlıurfa spor bir bir eriyor?

En son lig karşılaşması olan Sivas spor deplasmanında ev sahibi ekip Sivas spordan Oumari 40.dakikadan itibaren kırmızı kart yiyerek, Sivas spor 10 kişi Mesut Bakkalın talebeleri Şanlıurfa sporu 2-0 Mağlup etmesini başardı.

Kısacası Sivas spor hocasını yeni getirmesine rağmen, Şanlıurfa spor karşılaşmasında 10 kişi kalmalarına ve uzun süre eksik kalmalarına rağmen sahadan 2-0’lık net skorla ayrılmasını bildi.

Şanlıurfa spor da bu kadar güzellikleri yakalamasına rağmen, takımın forması Ünal hocaya büyük gelmektedir. Bu vesileyle acilen Şanlıurfa sporumuzun büyükleri Onursal Başkanı Sayın Faruk Çelik, Şanlıurfa spor Fahri Başkanı Sayın Mehmet Ekinci, Hizmette sınır tanımayan Şanlıurfa spor Kulüp Başkanı Sayın İsmail Bağıban bu haftadan itibaren, Ünal hocanın yerine daha deneyimli akıcı futbol oynatan göze ve gönüllere hoş gelen galibiyetleri alacak Teknik patron bekliyoruz.

Şanlıurfa spor kabuslar görmeden, Adana Demir spor, Samsun spor, en son Lig maçı oynadığımız Sivas spor gibi hoca (Teknik Direktör) değişikliğine gidelim derim. Şanlıurfa spor Forması Ünal Hocama bence biraz büyük geldi.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.