Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPORUMUZU DIŞ SAHAYA, MAHKÛMİYETTEN KURTARIN

Şanlıurfa spor saha mağduriyetini bu haftada gördü. Şanlıurfa spor bu sezon kendi evinde oynaması gereken, maçlarını komşu illerde oynamak zorunda kalıyor. Şanlıurfa spor neden, kendi evinde oynama gibi bir lüksü yok?Geçen hafta bizim gibi ve bizden daha zor durumda bulunan ANTALYASPOR Sahası bu sezon tamamen onarımda olması nedeniyle komşu il'lerdi oynamıyor? Yani…Antalyaspor'un alternatif sahaları mevcuttur. Şanlıurfa sporumuzu geçen hafta Akdeniz Üniversitesinin sahasında ağırladı. Şanlıurfa spor ise 3 veya 5 maçlık dahi olsa alternatif sahası bulunmamaktadır. Şanlıurfalı taraftarları dış sahalara (STADLARA) yolculuklar yapıldı. Gap Arena Stadı uzun yıllar aradan sonra tamamlandı. Şanlıurfa spor 2 ve 3 sezon olmadan, bazı ufak tefek problemlerde zuhur oldu. Bu ufak tefek problemler dahi yapımı uzun zaman aldı. Geçen sezonun sonlarına doğru saha problemleri devam ederken, bir türlü giderilemedi. Şanlıurfa sporumuz bu sezon lige başlamasıyla birlikte Çim onarımına başlandı. Şanlıurfa sporumuz bu sezonun acaba ilk devresini mi..! il dışında oynamaya devam mı, edecek ..! Sorular, sorular peş peşe gelmeye başladı. Bu gibi senaryoları hep yaşamış biriyim. Umarım yanılırım, bir iki hafta sonra Şanlıurfa spor evindeki maçlara kavuşur. Gelelim sahamız yani kendi evimiz zannettiğimiz. Komşu statlarında yaptığımız maçlara bakalım. Elazığ'da Adanaspor'u zar zor 2-1 mağlup etti. Bu hafta Elazığ sporu, Gaziantep'te Misafir ettik. Takım olarak ve taraftar olarak karşılaşmaya hazırdık. Şanlıurfa spor ilk dakikalardan itibaren, bir penaltı ve birde yüzde yüzlük 3. Net pozisyondan yararlanamadık. Şanlıurfa spor ikinci devrede de kötü bir pozisyondan gollü yiyince sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı. Şanlıurfa sporumuz kendi stadında ve yoğun taraftar baskısından sahadan galip geleceğini iyi bilenlerdenim. LÜTFEN…! Stadımızı yetiştirin.
Ekleme Tarihi: 23 Eylül 2014 - Salı

ŞANLIURFASPORUMUZU DIŞ SAHAYA, MAHKÛMİYETTEN KURTARIN

Şanlıurfa spor saha mağduriyetini bu haftada gördü.
Şanlıurfa spor bu sezon kendi evinde oynaması gereken, maçlarını komşu illerde oynamak zorunda kalıyor.
Şanlıurfa spor neden, kendi evinde oynama gibi bir lüksü yok?
Geçen hafta bizim gibi ve bizden daha zor durumda bulunan ANTALYASPOR Sahası bu sezon tamamen onarımda olması nedeniyle komşu il'lerdi oynamıyor?
Yani…
Antalyaspor'un alternatif sahaları mevcuttur.
Şanlıurfa sporumuzu geçen hafta Akdeniz Üniversitesinin sahasında ağırladı.
Şanlıurfa spor ise 3 veya 5 maçlık dahi olsa alternatif sahası bulunmamaktadır. Şanlıurfalı taraftarları dış sahalara (STADLARA) yolculuklar yapıldı. Gap Arena Stadı uzun yıllar aradan sonra tamamlandı. Şanlıurfa spor 2 ve 3 sezon olmadan, bazı ufak tefek problemlerde zuhur oldu. Bu ufak tefek problemler dahi yapımı uzun zaman aldı. Geçen sezonun sonlarına doğru saha problemleri devam ederken, bir türlü giderilemedi. Şanlıurfa sporumuz bu sezon lige başlamasıyla birlikte Çim onarımına başlandı.
Şanlıurfa sporumuz bu sezonun acaba ilk devresini mi..! il dışında oynamaya devam mı, edecek ..! Sorular, sorular peş peşe gelmeye başladı.
Bu gibi senaryoları hep yaşamış biriyim.
Umarım yanılırım, bir iki hafta sonra Şanlıurfa spor evindeki maçlara kavuşur.
Gelelim sahamız yani kendi evimiz zannettiğimiz. Komşu statlarında yaptığımız maçlara bakalım. Elazığ'da Adanaspor'u zar zor 2-1 mağlup etti.
Bu hafta Elazığ sporu, Gaziantep'te Misafir ettik. Takım olarak ve taraftar olarak karşılaşmaya hazırdık. Şanlıurfa spor ilk dakikalardan itibaren, bir penaltı ve birde yüzde yüzlük 3. Net pozisyondan yararlanamadık. Şanlıurfa spor ikinci devrede de kötü bir pozisyondan gollü yiyince sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı. Şanlıurfa sporumuz kendi stadında ve yoğun taraftar baskısından sahadan galip geleceğini iyi bilenlerdenim.
LÜTFEN…!
Stadımızı yetiştirin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.