Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPORUM OLUNCA OLUYORMUŞ HEP YÜREK, TEK YÜREK…

Şanlıurfa spor hocası (Teknik Direktörü) Tugay Kerimoğlu ve Ekibi haftalar sonra Halkıyla, Sporseverleriyle, Taraftarıyla ve Güzide yerel Medyasıyla buzları eriterek yanlış anlaşılmaların önüne geçti. Geçen hafta Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak’ın Misafiri olarak, Davete icabet eden Şanlıurfaspor Teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, Teknik ekibi, Takım Kaptanları Ekrem Hayyam Dağ, Edino ve Menajer Sedat Yeşilkaya ile tatlı aile içi bir güzellik (Toplantı) sergilendi. Davete sonradan dâhil olan Kulüp 2.Başkanlardan İsmail Bağıban ve Mehmet Büyükfırat’ta görüşmelere dahil oldu. Yaklaşık 2,5 le 3 Saat arası devam eden görüşmelerde hep birlikte Şanlıurfaspor için ne yapabiliriz çıktı. Bende üyesi olmama rağmen, beni davete icabet etmemi isteyen Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkan Tahir Gülebak’a ayrıca teşekkür ederim. Şanlıurfaspor için bir araya gelen bu değerli dostlarımız görünen yanlışlıkları bertaraf ettikler için bir kez daha teşekkürü bir borç biliyorum. İnanın Şanlıurfada hizmet veren, gerçekten gönüllüleri bir arada görmekten büyük mutluluk duydum. Gelelim bu hafta oynanan Denizlispor Şanlıurfaspor karşılaşmasına bakalım. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu ve Ekibi, Halkından, Spor sever ininde,  Güzide yerel Medyasından ve Taraftarını da yanına alarak çıkmış olduğu Eğe seferinin ilk devresinde daha ilk dakikalarda bulmuş olduğu golle üstünlüğünü eline aldı. Bu güzelim izlenimle takım ilk devresini 1-0 üstün tamamlayarak soyunma odasının yolunu tutu. Şanlıurfaspor Ege’nin güçlü horozu Denizlispor kendi evinde ikinci yarıda yine Lua Lua’nın ayağında bulduğu golle 2-0 mağlup etmenin sevini ile taraftarını yanına alarak evine döndü. İşte hafta içi yapılmış olan bu güzelliklerle birleşince daha güzel bir ortam doğmuş olacağını görmektesiniz. Ligin dibinde olmasına rağmen, son haftaların flaş takımı olan horozları evinde mağlup etmek hiçte kolay olmamıştır. Şanlıurfaspor sezonun ilk deplasman galibiyetini alarak eve şen şakrak dönmektedir.   Kendi evimizde ağırlayacağımız 1461 Trabzonspor karşında da kenetlenmemiz devam etmelidir. Bu durumda Şanlıurfaspor tehlike çemberinden hızla uzaklaşmalıdır. Neden olmasın. Kazanan Şanlıurfamız olsun. Şanlıurfasporu tek maçta olsa kutlamak her zaman istemişimdir.
Ekleme Tarihi: 06 Mart 2016 - Pazar

ŞANLIURFASPORUM OLUNCA OLUYORMUŞ HEP YÜREK, TEK YÜREK…

Şanlıurfa spor hocası (Teknik Direktörü) Tugay Kerimoğlu ve Ekibi haftalar sonra Halkıyla, Sporseverleriyle, Taraftarıyla ve Güzide yerel Medyasıyla buzları eriterek yanlış anlaşılmaların önüne geçti.

Geçen hafta Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Tahir Gülebak’ın Misafiri olarak, Davete icabet eden Şanlıurfaspor Teknik direktörü Tugay Kerimoğlu, Teknik ekibi, Takım Kaptanları Ekrem Hayyam Dağ, Edino ve Menajer Sedat Yeşilkaya ile tatlı aile içi bir güzellik (Toplantı) sergilendi.

Davete sonradan dâhil olan Kulüp 2.Başkanlardan İsmail Bağıban ve Mehmet Büyükfırat’ta görüşmelere dahil oldu. Yaklaşık 2,5 le 3 Saat arası devam eden görüşmelerde hep birlikte Şanlıurfaspor için ne yapabiliriz çıktı. Bende üyesi olmama rağmen, beni davete icabet etmemi isteyen Şanlıurfa Çalışan Gazeteciler Dernek Başkan Tahir Gülebak’a ayrıca teşekkür ederim.

Şanlıurfaspor için bir araya gelen bu değerli dostlarımız görünen yanlışlıkları bertaraf ettikler için bir kez daha teşekkürü bir borç biliyorum.

İnanın Şanlıurfada hizmet veren, gerçekten gönüllüleri bir arada görmekten büyük mutluluk duydum.

Gelelim bu hafta oynanan Denizlispor Şanlıurfaspor karşılaşmasına bakalım. Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu ve Ekibi, Halkından, Spor sever ininde,  Güzide yerel Medyasından ve Taraftarını da yanına alarak çıkmış olduğu Eğe seferinin ilk devresinde daha ilk dakikalarda bulmuş olduğu golle üstünlüğünü eline aldı. Bu güzelim izlenimle takım ilk devresini 1-0 üstün tamamlayarak soyunma odasının yolunu tutu.

Şanlıurfaspor Ege’nin güçlü horozu Denizlispor kendi evinde ikinci yarıda yine Lua Lua’nın ayağında bulduğu golle 2-0 mağlup etmenin sevini ile taraftarını yanına alarak evine döndü.

İşte hafta içi yapılmış olan bu güzelliklerle birleşince daha güzel bir ortam doğmuş olacağını görmektesiniz.

Ligin dibinde olmasına rağmen, son haftaların flaş takımı olan horozları evinde mağlup etmek hiçte kolay olmamıştır.

Şanlıurfaspor sezonun ilk deplasman galibiyetini alarak eve şen şakrak dönmektedir.  

Kendi evimizde ağırlayacağımız 1461 Trabzonspor karşında da kenetlenmemiz devam etmelidir. Bu durumda Şanlıurfaspor tehlike çemberinden hızla uzaklaşmalıdır.

Neden olmasın.

Kazanan Şanlıurfamız olsun.

Şanlıurfasporu tek maçta olsa kutlamak her zaman istemişimdir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.