Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR'U İSTEMEZUK, BEŞİKTAŞ'I İSTERUZ

Şanlıurfasporumu dış sahalar muhtaç ettiren, zihniyeti şiddetle kınamadan, kazanılan maça geçemeyeceğim. Komşu İl diyeceğim. Çünkü… Şanlıurfasporumu dış sahalarda karşılaşma yapması için sürgüne müstahak ettiren zihniyetler oldukça komşu İl'in takımı değimiz Elazığspor'un hocası (Teknik direktörü) Ümit Özat, Şanlıurfasporun sahasında birer gün arayla karşılaşma yapmasının yanlış olduğunu bas bas bağırarak basın mensuplarına açıklamada bulundu. Yani…Ümit hoca "Şanlıurfaspor'un sahasındaki çim sorunu nedeniyle Orduspor'la yapacağı maçı, Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynayacak olmasının saha zeminini olumsuz yönde etkileyebileceğine dikkati çekti." Ümit hoca yöre olarak, iklim şartları da düşünüldüğünü zaman sahanın bir sonra ki gün için uygunsuz hale gelebileceğini söyledi.Şanlıurfaspor için bunları söylerken, Üç büyüklerden, Beşiktaş için sahalarını paylaşmak teklifinde bulunduklarını söyledi. Kısacası Koca Şanlıurfasporumuzu istemezken, Beşiktaş için tüm kapılarını sonuna kadar açacağını söylüyorlar.Şanlıurfaspor bu kadar olumsuz koşuldan sonra yinede galibiyetler serisine davam etmek istemesi bizlerde azda olsa umut ışığı olmuştur.Şanlıurfaspor (Sarı Ceylanlar) Karadenizin Ordusunu eli boş Elazığdan yolculadı. Şanlıurfaspor, ilk dakikalardan itibaren mağlup duruma düşmesine rağmen, hem ilk devre ve hemde ikinci devrede bulduğu güzel füze gollerle sahayı Orduspor'a dar ederek 3 kıymetli puanı alarak, Gaziantep deplasmanını düşünmeye başladı. Bu karşılaşmanın ardından ev sahibi konumundaki Şanlıurfasporumuz puanını 11'e yükseltirken, bu sonuçla zor günler geçiren Orduspor ise 4 puanda kalarak, kara kara düşüncelere daldı. Şanlıurfaspor bu sezonun 7. Haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Spora konuk olurken, sahasında ilk kez 1 Kasım 2014 tarihinde ise Eğe'nin mağrur ve güçlü ekiplerinden Manisaspor'u Gap Arenada misafir edeceği söyleniyor. Bu karşılaşmaya tüm Şanlıurfasporlu taraftarlarımızı bekliyoruz.
Ekleme Tarihi: 21 Ekim 2014 - Salı

ŞANLIURFASPOR'U İSTEMEZUK, BEŞİKTAŞ'I İSTERUZ

Şanlıurfasporumu dış sahalar muhtaç ettiren, zihniyeti şiddetle kınamadan, kazanılan maça geçemeyeceğim.
Komşu İl diyeceğim.
Çünkü…
Şanlıurfasporumu dış sahalarda karşılaşma yapması için sürgüne müstahak ettiren zihniyetler oldukça komşu İl'in takımı değimiz Elazığspor'un hocası (Teknik direktörü) Ümit Özat, Şanlıurfasporun sahasında birer gün arayla karşılaşma yapmasının yanlış olduğunu bas bas bağırarak basın mensuplarına açıklamada bulundu.
Yani…
Ümit hoca "Şanlıurfaspor'un sahasındaki çim sorunu nedeniyle Orduspor'la yapacağı maçı, Elazığ Atatürk Stadyumu'nda oynayacak olmasının saha zeminini olumsuz yönde etkileyebileceğine dikkati çekti." Ümit hoca yöre olarak, iklim şartları da düşünüldüğünü zaman sahanın bir sonra ki gün için uygunsuz hale gelebileceğini söyledi.
Şanlıurfaspor için bunları söylerken, Üç büyüklerden, Beşiktaş için sahalarını paylaşmak teklifinde bulunduklarını söyledi.
Kısacası Koca Şanlıurfasporumuzu istemezken, Beşiktaş için tüm kapılarını sonuna kadar açacağını söylüyorlar.
Şanlıurfaspor bu kadar olumsuz koşuldan sonra yinede galibiyetler serisine davam etmek istemesi bizlerde azda olsa umut ışığı olmuştur.
Şanlıurfaspor (Sarı Ceylanlar) Karadenizin Ordusunu eli boş Elazığdan yolculadı.
Şanlıurfaspor, ilk dakikalardan itibaren mağlup duruma düşmesine rağmen, hem ilk devre ve hemde ikinci devrede bulduğu güzel füze gollerle sahayı Orduspor'a dar ederek 3 kıymetli puanı alarak, Gaziantep deplasmanını düşünmeye başladı.
Bu karşılaşmanın ardından ev sahibi konumundaki Şanlıurfasporumuz puanını 11'e yükseltirken, bu sonuçla zor günler geçiren Orduspor ise 4 puanda kalarak, kara kara düşüncelere daldı.
Şanlıurfaspor bu sezonun 7. Haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediye Spora konuk olurken, sahasında ilk kez 1 Kasım 2014 tarihinde ise Eğe'nin mağrur ve güçlü ekiplerinden Manisaspor'u Gap Arenada misafir edeceği söyleniyor.
Bu karşılaşmaya tüm Şanlıurfasporlu taraftarlarımızı bekliyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.