Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR’A MİLLİ MÜCADELLE RUHU GEREK

Şanlıurfaspor telafisi olmayan bir sezon yaşamaktadır. Şanlıurfa şehir olarak, Futbolda kabuslarla yaşamaktayız. Sarı-Yeşilli takıma Şanlıurfa Milletvekili ve Bakanımız Faruk Çelik, Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı ve iş adamı İsmail Bağıban’nın dışında görev üstleneni göremiyorum. Ayrıca bunun dışında bazı İl dışında yaşan Şanlıurfalı bazı kesimlerin cüzi yarımlarını görmekteyiz. Bu yarımlar tüm Şanlıurfa satına yayılsa iyi olur. Şanlıurfasporun bu sezon TFF 1.Ligde son yedi “ 7 ” maçına çıkmaktadır. Bu vesileyle Şanlıurfalılar yek vücut olarak, birleşmek zorundadır. Yoksa bu takım bir alt kümeye adım adım gitmektedir. Bu takım düşmesi halinde bir 40’yıl daha beklememiz gerekebilir. Şanlıurfalı bir 40 yıl daha beklememesi için, bu günden itibaren, son yedi “7” maçı kazasız atlatmamız gerekir. Şanlıurfasporda inanın her şey var! Şanlıurfasporda olmayan tek bir şey!  O da şehir ruhunu takıma (Futbolcu kardeşlerime) hissettirmektir. Bugünlerde yaşamış olduğumuz milli mücadelenin 97. Yıl dönümünü idrak etmenin önemini aşılamak isterim. Bu da futbolda Şanlıurfa sporumuzun 48 yıl (Kuruluş Tarihi 1969) önce kurulmanın ruhu ile mücadelemizin devamını dilemek zorundayım.            Şanlıurfa spor son yedi (7) haftasına girmekteyiz? Bu hafta sonu Ülkemizin Anayasamız için sandığa gideceğimizden dolayı Denizlispor & Şanlıurfaspor maçı hafta (“28.cı Hafta” 19 Nisan 2017 Çarşamba günü Saat:16.00’da) içine alınmıştır. 29. Hafta Şanlıurfaspor & Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u evinde ağırlayacaktır. 30.Hafta Altınorduspor & Şanlıurfaspor, İzmir deplasmanına yola çıkacaktır. 31.Hafta Şanlıurfaspor  & Balıkesirsporu konuk edecektir. 32.Hafta Boluspor & Şanlıurfaspor deplasmanına köroğluna sefere çıkacağız. 33.hafta Manisaspor & Şanlıurfaspor yine deplasmana bu sefer Ege’ye seferine çıkarak, kendini göstermek zorundadır. 34.Haftası Şanlıurfaspor & Elazığspor’u yani sezonun son maçında Gakkoşları konuk edeceğiz. Neden son 7 haftayı sizlerle paylaşmak istedim. Şanlıurfaspor bu maçlardan 4.’nü DEPLASMANDA 3.’nü ise SAHASINDA oynayacaktır. Şanlıurfasporumuzu tüm maçlarda yanız bırakmamalıyız. Telafisi olmayan karşılaşmalara (Maçlara) çıkıyoruz. Haydi Şanlıurfasporum Milli Mücadele ruhu vererek, tüm maçları kazanmaya çıkalım. Ülkemin ve Şanlıurfamın Polis Teşkilatının 172. Yıl (10 Nisan 1845) Dönümün en içten dileklerimle kutlularım Şanlıurfamıız Kurtuluşunun 97. Yıl (11 Nisan 1920) dönümünü en içten dileklerim kutlarım. Bu hafta iki güzelliği birlikte yaşamın mutluluğu içinde güzel haftaları bizim olması dileğinde bulunarak yazıma son vermek isterim.
Ekleme Tarihi: 10 Nisan 2017 - Pazartesi

ŞANLIURFASPOR’A MİLLİ MÜCADELLE RUHU GEREK

Şanlıurfaspor telafisi olmayan bir sezon yaşamaktadır. Şanlıurfa şehir olarak, Futbolda kabuslarla yaşamaktayız. Sarı-Yeşilli takıma Şanlıurfa Milletvekili ve Bakanımız Faruk Çelik, Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı ve iş adamı İsmail Bağıban’nın dışında görev üstleneni göremiyorum.

Ayrıca bunun dışında bazı İl dışında yaşan Şanlıurfalı bazı kesimlerin cüzi yarımlarını görmekteyiz. Bu yarımlar tüm Şanlıurfa satına yayılsa iyi olur.

Şanlıurfasporun bu sezon TFF 1.Ligde son yedi “ 7 ” maçına çıkmaktadır. Bu vesileyle Şanlıurfalılar yek vücut olarak, birleşmek zorundadır. Yoksa bu takım bir alt kümeye adım adım gitmektedir. Bu takım düşmesi halinde bir 40’yıl daha beklememiz gerekebilir. Şanlıurfalı bir 40 yıl daha beklememesi için, bu günden itibaren, son yedi “7” maçı kazasız atlatmamız gerekir.

Şanlıurfasporda inanın her şey var!

Şanlıurfasporda olmayan tek bir şey!  O da şehir ruhunu takıma (Futbolcu kardeşlerime) hissettirmektir. Bugünlerde yaşamış olduğumuz milli mücadelenin 97. Yıl dönümünü idrak etmenin önemini aşılamak isterim.

Bu da futbolda Şanlıurfa sporumuzun 48 yıl (Kuruluş Tarihi 1969) önce kurulmanın ruhu ile mücadelemizin devamını dilemek zorundayım.           

Şanlıurfa spor son yedi (7) haftasına girmekteyiz?

Bu hafta sonu Ülkemizin Anayasamız için sandığa gideceğimizden dolayı Denizlispor & Şanlıurfaspor maçı hafta (“28.cı Hafta” 19 Nisan 2017 Çarşamba günü Saat:16.00’da) içine alınmıştır.

29. Hafta Şanlıurfaspor & Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u evinde ağırlayacaktır.

30.Hafta Altınorduspor & Şanlıurfaspor, İzmir deplasmanına yola çıkacaktır.

31.Hafta Şanlıurfaspor  & Balıkesirsporu konuk edecektir.

32.Hafta Boluspor & Şanlıurfaspor deplasmanına köroğluna sefere çıkacağız.

33.hafta Manisaspor & Şanlıurfaspor yine deplasmana bu sefer Ege’ye seferine çıkarak, kendini göstermek zorundadır.

34.Haftası Şanlıurfaspor & Elazığspor’u yani sezonun son maçında Gakkoşları konuk edeceğiz.

Neden son 7 haftayı sizlerle paylaşmak istedim. Şanlıurfaspor bu maçlardan 4.’nü DEPLASMANDA 3.’nü ise SAHASINDA oynayacaktır. Şanlıurfasporumuzu tüm maçlarda yanız bırakmamalıyız.

Telafisi olmayan karşılaşmalara (Maçlara) çıkıyoruz.

Haydi Şanlıurfasporum Milli Mücadele ruhu vererek, tüm maçları kazanmaya çıkalım.

Ülkemin ve Şanlıurfamın Polis Teşkilatının 172. Yıl (10 Nisan 1845) Dönümün en içten dileklerimle kutlularım

Şanlıurfamıız Kurtuluşunun 97. Yıl (11 Nisan 1920) dönümünü en içten dileklerim kutlarım.

Bu hafta iki güzelliği birlikte yaşamın mutluluğu içinde güzel haftaları bizim olması dileğinde bulunarak yazıma son vermek isterim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.