Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR ZORLANDI ZORLANDI AMA BAŞARDI

Şanlıurfa spor için konuşma zamanı gelmiştir? Şanlıurfa spor sezon başında her sezon olduğu gibi her zaman Şampiyonluğa soyunan ekip iken, sezon sonunda Ölüp, ölüp dirilen, takım konumunda kendini bulmaktadır? Şanlıurfa spor sezona başlarken, Kulüp başkanları her ne hikmetse seçim atmosferinde kendilerini mi tutamıyor. Hep Şampiyonluk sözü vererek, hazırlıklara başlanılır. Ama… Cumartesi’yi gelin Şanlıurfalılara soralım? Şanlıurfa sporu sevenler inanın tabir yerinde ise Ölüp, Ölüp dirildik dediler. Şanlıurfa spor yönetimi sezona başlarken, elindeki kıymetli hocası olan, Osman Özköylü’yu göndererek yerine Engin Korukır getirildi. Engin hocaya sezonun tahammül edilerek yol verildi. Tabi Şanlıurfa sporun gönderilen hocaların ardından Hüseyin Dağ hocasına takımı teslim edildi. İlk devrenin bitimine birkaç maç kala etiketi yüksel Genç ve bu ligde Tecrübesiz bir hoca olan, Eski Galatasaraylı Tugay Kerimoğlu getirildi. Her nedense Tugay hoca ile Şanlıurfa yerel basının yıldızları barışmadı. Şanlıurfa Yerel Basını ile yaşanmayacak polemikler (Söz dalaşı) yaşandı. Şanlıurfa da yaşanan bu gerginlik Tüm Yerel, Ulusal ve Dünya basınında yer aldı. Şanlıurfa sporun genç ve tecrübesiz hocası Tugay Kerimoğlu son Giresun spor deplasmanında da dönülmesi sonucu Tugay hocaya yol göründü. Şanlıurfa spor iyice Tehlike bölgesine doğru yol alırken, Takımın başına bu ligi çok iyi bilen ve kendinden emin olarak bu takımı bu ligde tutacağını söyleyen, Soyadı gibi Altın olan Erhan Altın ile el sıkışıldı. Şanlıurfa spor’u var gücü ile hazırlayan Erhan Altın hoca son maçına kendi evinde Adana Demir Sporu ağırladı. İyi bir sonuçla sahadan 2-0’lık üstünlükle ayrılarak ligde kalmasını garantiledi. Maç sonrası Basına açıklamada buluna Erhan Altın hoca sözünü tutmanın mutluluğu içinde kısaca açıklamasında bulunarak Şanlıurfalıların Yönetimi, Teknik Heyeti, Futbolcuları, Taraftarı, Halkı ve Basını ile inanarak Aile ortamında başardık dedi. Senenin sinyallerinde yakmaya başladı. Eğer Şanlıurfa spor bir sonraki sezonu ŞAMPİYONLUK parolası ile girerse yine hüzünleri yaşayabiliriz. Zorluklar yaşamak istemiyorum? Bu nedenle sezona girerken temkinli olalım derim? Bu naçizane benim düşüncemdir? Bir sonra ki! Sezon da buluşmak dileğiyle. Hoşça kalın sağlıcakla kalın.
Ekleme Tarihi: 15 Mayıs 2016 - Pazar

ŞANLIURFASPOR ZORLANDI ZORLANDI AMA BAŞARDI

Şanlıurfa spor için konuşma zamanı gelmiştir?

Şanlıurfa spor sezon başında her sezon olduğu gibi her zaman Şampiyonluğa soyunan ekip iken, sezon sonunda Ölüp, ölüp dirilen, takım konumunda kendini bulmaktadır?

Şanlıurfa spor sezona başlarken, Kulüp başkanları her ne hikmetse seçim atmosferinde kendilerini mi tutamıyor. Hep Şampiyonluk sözü vererek, hazırlıklara başlanılır.

Ama…

Cumartesi’yi gelin Şanlıurfalılara soralım?

Şanlıurfa sporu sevenler inanın tabir yerinde ise Ölüp, Ölüp dirildik dediler.

Şanlıurfa spor yönetimi sezona başlarken, elindeki kıymetli hocası olan, Osman Özköylü’yu göndererek yerine Engin Korukır getirildi. Engin hocaya sezonun tahammül edilerek yol verildi.

Tabi Şanlıurfa sporun gönderilen hocaların ardından Hüseyin Dağ hocasına takımı teslim edildi. İlk devrenin bitimine birkaç maç kala etiketi yüksel Genç ve bu ligde Tecrübesiz bir hoca olan, Eski Galatasaraylı Tugay Kerimoğlu getirildi.

Her nedense Tugay hoca ile Şanlıurfa yerel basının yıldızları barışmadı. Şanlıurfa Yerel Basını ile yaşanmayacak polemikler (Söz dalaşı) yaşandı. Şanlıurfa da yaşanan bu gerginlik Tüm Yerel, Ulusal ve Dünya basınında yer aldı.

Şanlıurfa sporun genç ve tecrübesiz hocası Tugay Kerimoğlu son Giresun spor deplasmanında da dönülmesi sonucu Tugay hocaya yol göründü. Şanlıurfa spor iyice Tehlike bölgesine doğru yol alırken, Takımın başına bu ligi çok iyi bilen ve kendinden emin olarak bu takımı bu ligde tutacağını söyleyen, Soyadı gibi Altın olan Erhan Altın ile el sıkışıldı.

Şanlıurfa spor’u var gücü ile hazırlayan Erhan Altın hoca son maçına kendi evinde Adana Demir Sporu ağırladı. İyi bir sonuçla sahadan 2-0’lık üstünlükle ayrılarak ligde kalmasını garantiledi. Maç sonrası Basına açıklamada buluna Erhan Altın hoca sözünü tutmanın mutluluğu içinde kısaca açıklamasında bulunarak Şanlıurfalıların Yönetimi, Teknik Heyeti, Futbolcuları, Taraftarı, Halkı ve Basını ile inanarak Aile ortamında başardık dedi.

Senenin sinyallerinde yakmaya başladı.

Eğer Şanlıurfa spor bir sonraki sezonu ŞAMPİYONLUK parolası ile girerse yine hüzünleri yaşayabiliriz.

Zorluklar yaşamak istemiyorum?

Bu nedenle sezona girerken temkinli olalım derim?

Bu naçizane benim düşüncemdir?

Bir sonra ki! Sezon da buluşmak dileğiyle.

Hoşça kalın sağlıcakla kalın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.