Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR VE PLAY-OFF’TA MI!

Şanlıurfa spor bu hafta kendi evinde grupta üst sıra da yer alan Fatih Karagümrük spor’u konuk etti. Bu haftadan sonra Lider olmak (Şampiyonluk) zor ama ilk beşte kalmamız gerekir. Şanlıurfa spor sahasındaki maçta Karagümrük spor karşısında iyi futbol sergilemesine rağmen neticeye gidemedi. Sahadan en azından beraberlikle 0-0 ayrılmasını bildi. Ligin son dört maçına gelindiğinde en azında fark açılmadı. Bu sonuçla Şanlıurfa spor puanını 51 yükselterek 5. Sıradaki yerini korudu. Şanlıurfa spor bu hafta çıkacağı Darıca Gençlerbirliği spor AŞ. Karşısındaki maçından puanlarla dönmesi halinde PLAY-OFF maçlarına katılmayı bir nebze de olsa garantilemiş olur. Şanlıurfa sporun futbolcuları bunu başaracak güçteler. Tüm Şanlıurfalılar olarak, Takımın ve Futbolcuların yanında olmalıyız. PLAY-OFF tan da Şampiyonluk gelir. Şanlıurfa spor için inanmak gerçekten başarmak demektir. Pazardan sonra Pazartesi’ye değil Şampiyonluğa (PLAY-OFF’ta) odaklanmalıyız.         Bu maçın ardından kendi evinde Tokatspor, ardından Menemen Belediye Spor deplasmanı ve son olarak kendi evinde İstanbul Tuzla sporu konuk edecek. Şanlıurfa sporun ilk beş için rakipleri Ankara Etimesut Belediye spor 46 puana sahip, bir diğer takım ise İstanbul Pendik spor ise 45 puana sahiptir. Şanlıurfa sporun ilk beş için bulunan rakipleri arasında ki puan farkı 5 ve 6 olmasına rağmen tedbiri elde bırakmamalıdır. İlk beş garanti demeyelim, her zaman Şampiyon olacakmış gibi hazırlıklı olalım. Şanlıurfa spor her zaman olduğu gibi şampiyonluğun içinde kendini görmüştür. Şanlıurfa sporun başaramaması için hiçbir neden yoktur. PLAY-OFF’ta Şanlıurfaspor mu! Yoksa Şanlıurfaspor PLAY-OFF’ta mı! Her ikiside Şanlıurfasporun PLAY-OFF’ta Şampiyonluk seslerdir. Bekle PLAY-OFF Şampiyonluk için, Şanlıurfasporum yola çıktı.             
Ekleme Tarihi: 09 Nisan 2019 - Salı

ŞANLIURFASPOR VE PLAY-OFF’TA MI!

Şanlıurfa spor bu hafta kendi evinde grupta üst sıra da yer alan Fatih Karagümrük spor’u konuk etti. Bu haftadan sonra Lider olmak (Şampiyonluk) zor ama ilk beşte kalmamız gerekir.

Şanlıurfa spor sahasındaki maçta Karagümrük spor karşısında iyi futbol sergilemesine rağmen neticeye gidemedi. Sahadan en azından beraberlikle 0-0 ayrılmasını bildi. Ligin son dört maçına gelindiğinde en azında fark açılmadı.

Bu sonuçla Şanlıurfa spor puanını 51 yükselterek 5. Sıradaki yerini korudu.

Şanlıurfa spor bu hafta çıkacağı Darıca Gençlerbirliği spor AŞ. Karşısındaki maçından puanlarla dönmesi halinde PLAY-OFF maçlarına katılmayı bir nebze de olsa garantilemiş olur. Şanlıurfa sporun futbolcuları bunu başaracak güçteler. Tüm Şanlıurfalılar olarak, Takımın ve Futbolcuların yanında olmalıyız. PLAY-OFF tan da Şampiyonluk gelir.

Şanlıurfa spor için inanmak gerçekten başarmak demektir. Pazardan sonra Pazartesi’ye değil Şampiyonluğa (PLAY-OFF’ta) odaklanmalıyız.        

Bu maçın ardından kendi evinde Tokatspor, ardından Menemen Belediye Spor deplasmanı ve son olarak kendi evinde İstanbul Tuzla sporu konuk edecek.

Şanlıurfa sporun ilk beş için rakipleri Ankara Etimesut Belediye spor 46 puana sahip, bir diğer takım ise İstanbul Pendik spor ise 45 puana sahiptir. Şanlıurfa sporun ilk beş için bulunan rakipleri arasında ki puan farkı 5 ve 6 olmasına rağmen tedbiri elde bırakmamalıdır.

İlk beş garanti demeyelim, her zaman Şampiyon olacakmış gibi hazırlıklı olalım. Şanlıurfa spor her zaman olduğu gibi şampiyonluğun içinde kendini görmüştür. Şanlıurfa sporun başaramaması için hiçbir neden yoktur.

PLAY-OFF’ta Şanlıurfaspor mu!

Yoksa Şanlıurfaspor PLAY-OFF’ta mı!

Her ikiside Şanlıurfasporun PLAY-OFF’ta Şampiyonluk seslerdir.

Bekle PLAY-OFF Şampiyonluk için, Şanlıurfasporum yola çıktı.     

 

 

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.