Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR ŞAMPİYON GİBİ

Saygı değer sporseverler Şanlıurfa sporumuzun yerinin burası olmadığını defaatle yazmama rağmen, bu gün bir kez daha yazma gereksinimi duydum. Şanlıurfaspor geçen hafta kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Hacettepe sporu mağlup etmenin yanında Şampiyonluğun en güçlü adayları arasında olduğunu söyledi. Bu vesileyle çıkmış olduğu İstanbul Pendikspor seferine hep dedik birlik olma zamanı geldi ve geçiyor dedik. Yıllar sonra Şanlıurfa sporumuz yine iddialı duruma geldi. Hafta başlarken Pedikspor maçı öncesi Yine hüzün, keder ve kazanamama duygusu sararken, Şanlıurfaspor Yönetiminin tamamı, Eyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Milletvekili İbrahim Yıldız ve özellikle hep Şanlıurfaspor’un yanında yer alan Şanlıurfa siyasetine yön veren Şanlıurfa Milletvekili ve Eski Bakanlarımızdan Faruk Çelik’i Pendik spor Maçının Protokolünde Şanlıurfaspora destek içinin yerini almıştık. Şanlıurfaspor bu birlikteliğin sağladığı taktirde neden son üç maçı da kazanıp ŞAMPİYON olmasın? Bu birlikteliğim bu sezon sağladığımız taktirde neden olmasın. Hiçbir sezon ihtiyacımız olmadığı kadar bu sezon birlik olmaya ihtiyacımız var. Lütfen şehir olarak, ihtiyacımız olan, bu Şampiyonluğu bu sezon son üç haftada kazasız belasız geçirerek yaşayalım.   Hep söylerim. Bu hafta Pendikspor deplasmanında olduğu gibi yakalamış olduğumuz birlikteliği korumamız halinde ise kendi evimizde bu hafta Gümüşhane sporu ve haftaya ise deplasmanda Zonguldak Kömür Sporu ve yine sezonun son maçını kendi evimizde Kahramanmaraşsporu mağlup etmemiz halinde ŞAMPİYON olarak, ismimizi Türkiye 1. Lige bu yıl ilk olarak yazdırmış olacaktır. Haydi Allah Tüm Şanlıurfa sporseverlere yardımcı olsun. Şanlıurfa’mın başarılarının devamını dilerim. Bu hafta oynanacak olan Gümüşhanespor karşılaşmasına tüm Şanlıurfa sporlu Taraftarlarını bayrakları ile beraber davetliler. Başlıkta olduğu gibi değil ŞAMPİYON diyelim. ŞAMPİYON diyelim. ŞAMPİYON diyelim. Diye haykırmak isterim.  ŞANLIURFA 11 Nisan Stadına  BEKLİYORUZ.
Ekleme Tarihi: 18 Nisan 2018 - Çarşamba

ŞANLIURFASPOR ŞAMPİYON GİBİ

Saygı değer sporseverler Şanlıurfa sporumuzun yerinin burası olmadığını defaatle yazmama rağmen, bu gün bir kez daha yazma gereksinimi duydum.

Şanlıurfaspor geçen hafta kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Hacettepe sporu mağlup etmenin yanında Şampiyonluğun en güçlü adayları arasında olduğunu söyledi.

Bu vesileyle çıkmış olduğu İstanbul Pendikspor seferine hep dedik birlik olma zamanı geldi ve geçiyor dedik.

Yıllar sonra Şanlıurfa sporumuz yine iddialı duruma geldi.

Hafta başlarken Pedikspor maçı öncesi Yine hüzün, keder ve kazanamama duygusu sararken, Şanlıurfaspor Yönetiminin tamamı, Eyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Milletvekili İbrahim Yıldız ve özellikle hep Şanlıurfaspor’un yanında yer alan Şanlıurfa siyasetine yön veren Şanlıurfa Milletvekili ve Eski Bakanlarımızdan Faruk Çelik’i Pendik spor Maçının Protokolünde Şanlıurfaspora destek içinin yerini almıştık.

Şanlıurfaspor bu birlikteliğin sağladığı taktirde neden son üç maçı da kazanıp ŞAMPİYON olmasın?

Bu birlikteliğim bu sezon sağladığımız taktirde neden olmasın.

Hiçbir sezon ihtiyacımız olmadığı kadar bu sezon birlik olmaya ihtiyacımız var.

Lütfen şehir olarak, ihtiyacımız olan, bu Şampiyonluğu bu sezon son üç haftada kazasız belasız geçirerek yaşayalım.  

Hep söylerim.

Bu hafta Pendikspor deplasmanında olduğu gibi yakalamış olduğumuz birlikteliği korumamız halinde ise kendi evimizde bu hafta Gümüşhane sporu ve haftaya ise deplasmanda Zonguldak Kömür Sporu ve yine sezonun son maçını kendi evimizde Kahramanmaraşsporu mağlup etmemiz halinde ŞAMPİYON olarak, ismimizi Türkiye 1. Lige bu yıl ilk olarak yazdırmış olacaktır.

Haydi Allah Tüm Şanlıurfa sporseverlere yardımcı olsun.

Şanlıurfa’mın başarılarının devamını dilerim.

Bu hafta oynanacak olan Gümüşhanespor karşılaşmasına tüm Şanlıurfa sporlu Taraftarlarını bayrakları ile beraber davetliler.

Başlıkta olduğu gibi değil

ŞAMPİYON diyelim.

ŞAMPİYON diyelim.

ŞAMPİYON diyelim. Diye haykırmak isterim. 

ŞANLIURFA 11 Nisan Stadına 

BEKLİYORUZ.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.