Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR NEREYE DOĞRU GİDİYOR?

Şanlıurfa'da ve Dünya'da güzel bir haftaya başlangıç yaptık.Kainatın Efendisi Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece Dünya'ya gelerek, İnsanlığı şereflendirmiştir.Yani..! Bu güzel gün Dünyamızda ve Şanlıurfamızda Mevlit Kandili olarak idrak ettik. Bu vesileyle Tüm Dünya'nın ve Şanlıurfa'mın Mübarek Mevlit Kandilerinin (Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun. İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.) hayırlara vesile olmasını yüce yaradandan dileyerek yazıma başlamak istedim. Şanlıurfaspor Pazar günü kendi evinde yokluklarla mücadele eden ve geldiğinde Lider olarak ağırladığımız Vartaş Elazığspor karşısında son anda canını kurtararak, bir puanı aldılar. Ben öncelikle bu kadar yokluklar içinde mücadele'ye hazırlanan Vartaş Elazığsporun Hocası İbrahim Üzülmezi kutlamadan geçemeyeceğim. Bir bu kadar özveriyle kendini Futbolcu kardeşlerini maçlara hazırlayarak futbolun sahada oynandığını gösteren ve kalbi gibi altın hocası İbrahim Üzülmezi rabim de üzmesin.Gelelim Şanlıurfamıza aylardır haftalardır tel, tel dökülmesine rağmen, Tüm Spor Camiası olarak, hep sevgimizi yüksek tutmaya çalıştık. Ama gelin görün ki!Şanlıurfasporumuz Tel, tel dökülmeye devam etmektedir. Şanlıurfaspor Lig maçının (karşılaşmasının) ardından Ziraat Türkiye kupasında yoluna devam ederken, kendisinde bir lig alta yani 2.Ligde Mücadele veren, Bandırma spora kendi evinde net 3-0'lık bir skorla mağlup olmuştur.Şanlıurfasporun futbolcularına ve hocasına baktığınız zaman tek, tek kaliteli görüne bilirler ama Şanlıurfaspor'a ve Şanlıurfalıya hiç mi hiçbir mutluluk sunmamışlardır. Bu yazımı yazdığım zaman Şanlıurfaspor Adana Demir spor deplasmanında konuk olarak, mücadele vermekte idi. Dileğim odur ki!Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan iyi bir sonuç alarak, dönmeleridir. Bu karşılaşmadan iyi bir sonuç almadığı zaman ligin alt sırasına iyice demirlemiş olacaklardır. Şanlıurfasporu kurtarmak için var gücümüzle desteğimizi vermeliyiz? Şanlıurfaspora gereken destek sağlamadığı taktirde sonumuz alt kümeler olabilir.Lütfen dikkatli olalım.
Ekleme Tarihi: 28 Aralık 2015 - Pazartesi

ŞANLIURFASPOR NEREYE DOĞRU GİDİYOR?

Şanlıurfa'da ve Dünya'da güzel bir haftaya başlangıç yaptık.
Kainatın Efendisi Salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece Dünya'ya gelerek, İnsanlığı şereflendirmiştir.
Yani..!
Bu güzel gün Dünyamızda ve Şanlıurfamızda Mevlit Kandili olarak idrak ettik. Bu vesileyle Tüm Dünya'nın ve Şanlıurfa'mın Mübarek Mevlit Kandilerinin (Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun.
Kandiliniz kutlu olsun. İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.) hayırlara vesile olmasını yüce yaradandan dileyerek yazıma başlamak istedim.
Şanlıurfaspor Pazar günü kendi evinde yokluklarla mücadele eden ve geldiğinde Lider olarak ağırladığımız Vartaş Elazığspor karşısında son anda canını kurtararak, bir puanı aldılar. Ben öncelikle bu kadar yokluklar içinde mücadele'ye hazırlanan Vartaş Elazığsporun Hocası İbrahim Üzülmezi kutlamadan geçemeyeceğim.
Bir bu kadar özveriyle kendini Futbolcu kardeşlerini maçlara hazırlayarak futbolun sahada oynandığını gösteren ve kalbi gibi altın hocası İbrahim Üzülmezi rabim de üzmesin.
Gelelim Şanlıurfamıza aylardır haftalardır tel, tel dökülmesine rağmen, Tüm Spor Camiası olarak, hep sevgimizi yüksek tutmaya çalıştık.
Ama gelin görün ki!
Şanlıurfasporumuz Tel, tel dökülmeye devam etmektedir.
Şanlıurfaspor Lig maçının (karşılaşmasının) ardından Ziraat Türkiye kupasında yoluna devam ederken, kendisinde bir lig alta yani 2.Ligde Mücadele veren, Bandırma spora kendi evinde net 3-0'lık bir skorla mağlup olmuştur.
Şanlıurfasporun futbolcularına ve hocasına baktığınız zaman tek, tek kaliteli görüne bilirler ama Şanlıurfaspor'a ve Şanlıurfalıya hiç mi hiçbir mutluluk sunmamışlardır.
Bu yazımı yazdığım zaman Şanlıurfaspor Adana Demir spor deplasmanında konuk olarak, mücadele vermekte idi.
Dileğim odur ki!
Şanlıurfaspor bu karşılaşmadan iyi bir sonuç alarak, dönmeleridir. Bu karşılaşmadan iyi bir sonuç almadığı zaman ligin alt sırasına iyice demirlemiş olacaklardır.
Şanlıurfasporu kurtarmak için var gücümüzle desteğimizi vermeliyiz?
Şanlıurfaspora gereken destek sağlamadığı taktirde sonumuz alt kümeler olabilir.
Lütfen dikkatli olalım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.