Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR, MENEME’Nİ SEVDİ

Şanlıurfa spor iki çeşit Menemen hazırlayarak afiyetle yedi. Şanlıurfa spor bu altın çocuklar için oynayın.    Şanlıurfa spor geçtiğimiz Pazar günü kendi evinde grubun güçlü ekiplerinden ve Ege temsilcisi Menemen Belediye spor karşısın da iyi bir oyun sergileyerek, kazanmasını bildi. Sarı-Yeşilli Ceylanlar haftalardır kısır döngü içinde olmasına rağmen, kendi evinde Şampiyonluğun güçlü ekiplerinden, Menemen Belediye spor karşısında eksik olmasına rağmen, Hocası Ali Tandoğan 2-0 lık net skorla kazanmasını bildi. Şanlıurfalı taraftarlarını hasretle beklediği bu güzelim galibiyet geçte olsa geldiği için şehirde büyük mutluluk uyandırdı.  Bu karşılaşmaya Şanlıurfa spor kendi evinde tüm antrenmanlarda taraftarını yanında gördü. Sezonun sondan bir önce ki hafta olmasına istinaden, taraftarın umudu hiç sönmedi. Menemen maçını kazanan Şanlıurfa spor ilk yarını son haftasında Lider İstanbul Tuzla spor A.Ş.’ye konuk olacak. Ceylanlar bu grubun en uzak deplasmanlarından biri olan Tuzla seferine çıkacaktır. Bu karşılaşma için takım top yekûn hazırlıklarını sürdürmektedir. Şanlıurfa spor bu maçı kazanacak güçtedir. Başkan, Yönetim, Futbolcular, Basın ve taraftarı ile birliktelik sağlanırsa neden kazanım olmasın.  Ben inanıyorum! Şanlıurfa spor (Ceylanlar) ilk devrenin son karşılaşması olan Tuzla spor maçını kazanacaktır. Bu zor karşılaşmanın ardından, Şanlıurfa spor yine ikinci devreni ilk maçı için Fethiye spor misafir olacaktır. Anlayacağınız üzere yani Şanlıurfa spor iki tana zor karşılaşma için, kendini bu hafta iyi hazırlamak zorundadır. Bu takımda iyi şeyler yapılacağını canı gönülden bekliyorum. Neden derseniz! Geçtiğimiz (Menemen Belediye Spor) karşılaşmada beş ve on çok küçük taraftar kitlesine rastladım. Amca, Abi biz bu Menemen maçına ilk kez geliyoruz. Neden Şanlıurfa sporumuz Şampiyon olmuyor dediler. Benim nutkum durdu. Ne diyeceğimi bilemedim. Azıcık birkaç saniye duraklayarak, kendimi toparladım. Pırıl pırıl çocukların gözlerine baktım ışıl ışıl parlıyordu. O anda çocuklar inşallah sizin desteğinizle Şanlıurfa spor neden şampiyon olmasın dedim ve acele ile yanlarından ayrıldım. Yanımda bulunan Gazeteci kardeşim Mehmet Er’e inan kardeşim bu çocukların duası ile inşallah Şanlıurfa spor sezon sonunda mutlu sona ulaşacaktır. Rabim bu güzel insanların duasını kabul etsin. Haydi ŞANLIURFA SPOR neden o sezon bu sezon olmasın.
Ekleme Tarihi: 13 Aralık 2018 - Perşembe

ŞANLIURFASPOR, MENEME’Nİ SEVDİ

Şanlıurfa spor iki çeşit Menemen hazırlayarak afiyetle yedi.

Şanlıurfa spor bu altın çocuklar için oynayın.   

Şanlıurfa spor geçtiğimiz Pazar günü kendi evinde grubun güçlü ekiplerinden ve Ege temsilcisi Menemen Belediye spor karşısın da iyi bir oyun sergileyerek, kazanmasını bildi.

Sarı-Yeşilli Ceylanlar haftalardır kısır döngü içinde olmasına rağmen, kendi evinde Şampiyonluğun güçlü ekiplerinden, Menemen Belediye spor karşısında eksik olmasına rağmen, Hocası Ali Tandoğan 2-0 lık net skorla kazanmasını bildi.

Şanlıurfalı taraftarlarını hasretle beklediği bu güzelim galibiyet geçte olsa geldiği için şehirde büyük mutluluk uyandırdı.  Bu karşılaşmaya Şanlıurfa spor kendi evinde tüm antrenmanlarda taraftarını yanında gördü. Sezonun sondan bir önce ki hafta olmasına istinaden, taraftarın umudu hiç sönmedi. Menemen maçını kazanan Şanlıurfa spor ilk yarını son haftasında Lider İstanbul Tuzla spor A.Ş.’ye konuk olacak.

Ceylanlar bu grubun en uzak deplasmanlarından biri olan Tuzla seferine çıkacaktır. Bu karşılaşma için takım top yekûn hazırlıklarını sürdürmektedir. Şanlıurfa spor bu maçı kazanacak güçtedir. Başkan, Yönetim, Futbolcular, Basın ve taraftarı ile birliktelik sağlanırsa neden kazanım olmasın.

 Ben inanıyorum!

Şanlıurfa spor (Ceylanlar) ilk devrenin son karşılaşması olan Tuzla spor maçını kazanacaktır. Bu zor karşılaşmanın ardından, Şanlıurfa spor yine ikinci devreni ilk maçı için Fethiye spor misafir olacaktır.

Anlayacağınız üzere yani Şanlıurfa spor iki tana zor karşılaşma için, kendini bu hafta iyi hazırlamak zorundadır.

Bu takımda iyi şeyler yapılacağını canı gönülden bekliyorum.

Neden derseniz!

Geçtiğimiz (Menemen Belediye Spor) karşılaşmada beş ve on çok küçük taraftar kitlesine rastladım. Amca, Abi biz bu Menemen maçına ilk kez geliyoruz.

Neden Şanlıurfa sporumuz Şampiyon olmuyor dediler.

Benim nutkum durdu.

Ne diyeceğimi bilemedim.

Azıcık birkaç saniye duraklayarak, kendimi toparladım. Pırıl pırıl çocukların gözlerine baktım ışıl ışıl parlıyordu. O anda çocuklar inşallah sizin desteğinizle Şanlıurfa spor neden şampiyon olmasın dedim ve acele ile yanlarından ayrıldım. Yanımda bulunan Gazeteci kardeşim Mehmet Er’e inan kardeşim bu çocukların duası ile inşallah Şanlıurfa spor sezon sonunda mutlu sona ulaşacaktır.

Rabim bu güzel insanların duasını kabul etsin.

Haydi ŞANLIURFA SPOR neden o sezon bu sezon olmasın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.