Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR KEBABI TUZLU YEDİ

  Şanlıurfaspor Trentyol 1.lig 7. Haftasında çıkmış olduğu en uzun seferlerden biri olan Tuzlaspor seferine Cumartesi günü çıkarak istediği puanları alamadı.    Şanlıurfaspor sezonun ilk iki haftasında yakalamış olduğu başarıyı her nedense sürdüremeyerek üçüncü haftadan itibaren düşüşler devam etti. Sezonun üçüncü haftasında Boluspor Deplasmanında bir ara silkelenmesine rağmen istediği galibiyet gelmedi. Yine sarı-yeşilli ekip sezonun dördüncü haftasında kendi evinde şiddetle puana ihtiyacı olan Erzurumspor ile yenişemeyerek puanları bölüştüler. Sarı-yeşilli ekip başkent deplasmanına puan ve puanlar için giderken, talihsiz şekilde Ankara Keçiörengücü spor’a istenmedik bir şekilde mağlup olarak elli boş evine döndü.    Şanlıurfaspor da büyük bir moral bozukluğu devam ederken, kendi evinde Teknik patronu Ertuğrul Sağlam olan Kocaelispor’u konuk etti. Konuk ekip Kocaelispor akılı ve sakin oynayarak, Şanlıurfa spordan üç güzel puanı alarak hanesine yazdırdı.    Şanlıurfaspor, Kocaelispor karşılaşmasının ardından hocası Zafer Turan’a yollarını ayırdılar. Şanlıurfaspor Zafer Turan ile yollarını ayırdıktan sonra çıkmış olduğu İstanbul Tuzlaspor deplasmanında mutlu sonuçla ayrılması beklenirken, bir puanla dönmesini bildi. Şanlıurfaspor yardımcı hocası Efe İnanç ile bütün bu puanları hanesine yazdırmıştır. Efe hocaya görev tevdi edildiği taktirde hem kulüp zarar görmemiş olur hem de takımı en iyi tanıyanlardan olduğu için bunu söylemekteyim.    Şanlıurfaspor, Tuzlaspor deplasmanına hazırlayan yine Efe hoca değil mi! Sar-Yeşilli ekip Tuzlaspor deplasmanında ilk devre üstün bir oyun sergilemesine rağmen, 1-0’lık üstünlükle soyunma odasına gitti. Şanlıurfaspor karşılaşmanın ikinci devresinde hatlar arası kopukluk meydana gelince büz bütün oyun anlayışından uzaklaşınca 56.dakaka da kalesinde golü görünce oyunda eşitlik sağlandı. Şanlıurfaspor kalecisi Aydın Bağ karşılaşmanın son on dakikasında kalesinde devleşerek, ev sahibi ekibin şuursuz akınlarını keserek, takımın 1 Altın değerdeki puanını hanesine yazdırdı.    Şanlıurfaspor bu hafta kendi evinde başkentin bir diğer takımı olan Gençlerbirliği sporu Cumartesi günü saat 16.00’da konuk edecek. Tüm Şanlıurfalı taraftarları bu karşılaşmaya bekliyorum.    Şanlıurfamızın bir diğer gururu olan Karaköprü Belediyespor & Merkür Jet Erbaaspor karşılaşması başlamıştı. Karaköprü Belediyespor 4’te 4 yapması dileğiyle Şampiyonlukta bir adım daha öne çıkmasını bekliyorum.    Bu maçın ardından Darıca Gençlerbirliği spor karşılaşmasından da firesiz dönmesin diliyorum.  
Ekleme Tarihi: 02 Ekim 2023 - Pazartesi

ŞANLIURFASPOR KEBABI TUZLU YEDİ

  Şanlıurfaspor Trentyol 1.lig 7. Haftasında çıkmış olduğu en uzun seferlerden biri olan Tuzlaspor seferine Cumartesi günü çıkarak istediği puanları alamadı. 
  Şanlıurfaspor sezonun ilk iki haftasında yakalamış olduğu başarıyı her nedense sürdüremeyerek üçüncü haftadan itibaren düşüşler devam etti. Sezonun üçüncü haftasında Boluspor Deplasmanında bir ara silkelenmesine rağmen istediği galibiyet gelmedi. Yine sarı-yeşilli ekip sezonun dördüncü haftasında kendi evinde şiddetle puana ihtiyacı olan Erzurumspor ile yenişemeyerek puanları bölüştüler. Sarı-yeşilli ekip başkent deplasmanına puan ve puanlar için giderken, talihsiz şekilde Ankara Keçiörengücü spor’a istenmedik bir şekilde mağlup olarak elli boş evine döndü. 
  Şanlıurfaspor da büyük bir moral bozukluğu devam ederken, kendi evinde Teknik patronu Ertuğrul Sağlam olan Kocaelispor’u konuk etti. Konuk ekip Kocaelispor akılı ve sakin oynayarak, Şanlıurfa spordan üç güzel puanı alarak hanesine yazdırdı. 
  Şanlıurfaspor, Kocaelispor karşılaşmasının ardından hocası Zafer Turan’a yollarını ayırdılar. Şanlıurfaspor Zafer Turan ile yollarını ayırdıktan sonra çıkmış olduğu İstanbul Tuzlaspor deplasmanında mutlu sonuçla ayrılması beklenirken, bir puanla dönmesini bildi. Şanlıurfaspor yardımcı hocası Efe İnanç ile bütün bu puanları hanesine yazdırmıştır. Efe hocaya görev tevdi edildiği taktirde hem kulüp zarar görmemiş olur hem de takımı en iyi tanıyanlardan olduğu için bunu söylemekteyim. 
  Şanlıurfaspor, Tuzlaspor deplasmanına hazırlayan yine Efe hoca değil mi! Sar-Yeşilli ekip Tuzlaspor deplasmanında ilk devre üstün bir oyun sergilemesine rağmen, 1-0’lık üstünlükle soyunma odasına gitti. Şanlıurfaspor karşılaşmanın ikinci devresinde hatlar arası kopukluk meydana gelince büz bütün oyun anlayışından uzaklaşınca 56.dakaka da kalesinde golü görünce oyunda eşitlik sağlandı. Şanlıurfaspor kalecisi Aydın Bağ karşılaşmanın son on dakikasında kalesinde devleşerek, ev sahibi ekibin şuursuz akınlarını keserek, takımın 1 Altın değerdeki puanını hanesine yazdırdı. 
  Şanlıurfaspor bu hafta kendi evinde başkentin bir diğer takımı olan Gençlerbirliği sporu Cumartesi günü saat 16.00’da konuk edecek. Tüm Şanlıurfalı taraftarları bu karşılaşmaya bekliyorum. 
  Şanlıurfamızın bir diğer gururu olan Karaköprü Belediyespor & Merkür Jet Erbaaspor karşılaşması başlamıştı. Karaköprü Belediyespor 4’te 4 yapması dileğiyle Şampiyonlukta bir adım daha öne çıkmasını bekliyorum. 
  Bu maçın ardından Darıca Gençlerbirliği spor karşılaşmasından da firesiz dönmesin diliyorum.  
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.