Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR KAZASI DEVAM SIRA KARAKÖPRܒDE

Şanlıurfaspor bu ligde yani (Türkiye 2.Ligde) misafir olduğunun sinyallerini verdi. Ligin 4. Haftasına gelindiğinde 3 galibiyet ve 1 beraberlikle kendini gösteren Şanlıurfaspor aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupasında da doludizgin ilerleme devam ediyor. Şanlıurfaspor gerçekten bu ligde ceylanlar gibi sekmeye devam ediyor. Genç dinamik Hocası Ali Tandoğan ile birlikte güzel uyumlu bir kadro oluşmuştur. Ceylanlar henüz kendi saha ve seyircisi ile tanışmamasına rağmen, ligden güzel puanlar almasını biliyor. Şanlıurfaspor kendi evi gibi kabul ettiği Mardin 21 Kasım Stadında bu ligin güçlü ekiplerinden Ottocool Fatih Karagümrük spor karşısında her iki devrede üstün oynamasına rağmen bir türlü sonuca gidemiyordu. Şanlıurfaspor maçın ikinci devresinin bitimine beş dakika kala yani 85. Dakikada Feridun’dan gelen golle gülmeye başladı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün oynamasına rağmen gol yollarında pek beceri sağlaması nedeniyle bu güzelim takıma forvet gerektiğini apaçık söylüyorum. Şanlıurfa sporumuza bir iki forvet takviyesi yapılması halinde neden şampiyon olunmasın derim. Şanlıurfaspor misafirliğini pekiştirmeden bir üst lige yükselecektir. Ceylanlar bu hafta Konya Anadolu Selçuklu spor konuk olacak. Bu karşılaşmada hafta içi (27 Eylül 2017) Çarşamba günü oynanacaktır. Başarılar dileriz.    Şanlıurfa sporumuz emin adımlarla ilerlemesine devam ederken, Şanlıurfa Karaköprü  Belediyesporumuzda durgunluk devam etmektedir. Karaköprü Belediyespor sezonun ilk haftasında almış olduğu üç puandan sonra içerde dışarda sesi sedası çıkmıyor. Karaköprü Belediyespor Abisi gibi kükreyerek kendine gelmesini bekliyoruz. Bu ligde rahat bir nefes almasını bekliyoruz. Takım Kacaelispor deplesmanında 1-0 öne geçmesine rağmen, sahadan 2-1’lik skorla mağlup oldu. Karaköprü Belediyespor, Payassporu konuk edecek. Bu maç hafta içi (27 Eylül 2017) Çarşamba günü karşılaşacaktır. Şanlıurfa Karaköprü Belediye sporumuza Başarılar dileriz.               Ülkemde bu gün yaşananlar 25 Kasım 25 Kasım 1922 – Edirne’nin kurtuluşu. 25 Kasım 1925 – Şapka giyilmesi konusundaki kanun, TBMM’de kabul edildi. Kanun, 28 Kasım’da yürürlüğe girdi. Kanun kabul edilirken, Rize’de şapka ve diğer inkılaplara karşı gösteriler yapıldı. Göstericilerden 8’i idama mahkûm edildi. 25 Kasım 2000 – Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Richter ölçeğine göre 7 şiddetinde deprem meydana geldi. 26 kişi hayatını kaybetti. 25 Kasım 2009 – Şiddetli yağmurun yol açtığı sel, Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde 122 kişinin ölümüyle sonuçlandı. Ayrıca sel binlerce kişinin Hacca gitmesine engel oldu.  
Ekleme Tarihi: 26 Eylül 2017 - Salı

ŞANLIURFASPOR KAZASI DEVAM SIRA KARAKÖPRܒDE

Şanlıurfaspor bu ligde yani (Türkiye 2.Ligde) misafir olduğunun sinyallerini verdi.

Ligin 4. Haftasına gelindiğinde 3 galibiyet ve 1 beraberlikle kendini gösteren Şanlıurfaspor aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupasında da doludizgin ilerleme devam ediyor.

Şanlıurfaspor gerçekten bu ligde ceylanlar gibi sekmeye devam ediyor. Genç dinamik Hocası Ali Tandoğan ile birlikte güzel uyumlu bir kadro oluşmuştur.

Ceylanlar henüz kendi saha ve seyircisi ile tanışmamasına rağmen, ligden güzel puanlar almasını biliyor.

Şanlıurfaspor kendi evi gibi kabul ettiği Mardin 21 Kasım Stadında bu ligin güçlü ekiplerinden Ottocool Fatih Karagümrük spor karşısında her iki devrede üstün oynamasına rağmen bir türlü sonuca gidemiyordu. Şanlıurfaspor maçın ikinci devresinin bitimine beş dakika kala yani 85. Dakikada Feridun’dan gelen golle gülmeye başladı. Karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün oynamasına rağmen gol yollarında pek beceri sağlaması nedeniyle bu güzelim takıma forvet gerektiğini apaçık söylüyorum.

Şanlıurfa sporumuza bir iki forvet takviyesi yapılması halinde neden şampiyon olunmasın derim. Şanlıurfaspor misafirliğini pekiştirmeden bir üst lige yükselecektir.

Ceylanlar bu hafta Konya Anadolu Selçuklu spor konuk olacak. Bu karşılaşmada hafta içi (27 Eylül 2017) Çarşamba günü oynanacaktır.

Başarılar dileriz.   

Şanlıurfa sporumuz emin adımlarla ilerlemesine devam ederken, Şanlıurfa Karaköprü  Belediyesporumuzda durgunluk devam etmektedir.

Karaköprü Belediyespor sezonun ilk haftasında almış olduğu üç puandan sonra içerde dışarda sesi sedası çıkmıyor. Karaköprü Belediyespor Abisi gibi kükreyerek kendine gelmesini bekliyoruz. Bu ligde rahat bir nefes almasını bekliyoruz. Takım Kacaelispor deplesmanında 1-0 öne geçmesine rağmen, sahadan 2-1’lik skorla mağlup oldu.

Karaköprü Belediyespor, Payassporu konuk edecek. Bu maç hafta içi (27 Eylül 2017) Çarşamba günü karşılaşacaktır.

Şanlıurfa Karaköprü Belediye sporumuza Başarılar dileriz.              

Ülkemde bu gün yaşananlar 25 Kasım

25 Kasım 1922 – Edirne’nin kurtuluşu.

25 Kasım 1925 – Şapka giyilmesi konusundaki kanun, TBMM’de kabul edildi. Kanun, 28 Kasım’da yürürlüğe girdi. Kanun kabul edilirken, Rize’de şapka ve diğer inkılaplara karşı gösteriler yapıldı. Göstericilerden 8’i idama mahkûm edildi.

25 Kasım 2000 – Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Richter ölçeğine göre 7 şiddetinde deprem meydana geldi. 26 kişi hayatını kaybetti.

25 Kasım 2009 – Şiddetli yağmurun yol açtığı sel, Suudi Arabistan’ın Cidde şehrinde 122 kişinin ölümüyle sonuçlandı. Ayrıca sel binlerce kişinin Hacca gitmesine engel oldu.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.