Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR DA İSTİFALAR NEYİN ÇARESİDİR

Şanlıurfaspor'u bu hafta rahatsız olmam nedeniyle yatak, yorgan TV ekranında izlemek zorunda kaldım. O kadar kötü bir soğuk algınlığında bile Şanlıurfasporun izlemek bana keyif vermek yerinde ızdırap verdi. Hafta başında çok sevdiğim değerli dostum Tv Spor Yorumcusu İsmail Mutlu ve diğer spor adamları ile birlikte hafta sonuna doğru Sarı Yeşilli Takımı ziyaret ederek, tam destek olduklarını deklare ederek, takımın her zaman yanında olduklarını ifade ettiler. Ayrıca Şanlıurfaspor yönetimi eski idarecilerden Mehmet Büyükfırat'ı Futbol şube Sorumlu olarak getirdiler. Eski yönetici Abdülkadir Badıllı bazı durumlardan dolayı Tv'de istifa ettiğini açıklayarak istifasını ertesi gün göndereceğini söyledi. YANİ ŞANLIURFASPORUMU BU KADAR HIRPALAMAKTA NEDEN? Bizim tek duygumuz, bizim tek düşüncemiz ve bizim tek sosyal yaşantımızı bu kadar kötü yönetmektense daha iyi yapacaklara bırakılmalıdır. İnternet Medyasından bazı alıntıları da sizlerle paylaşmak isterim. YETER, YETER YÖNETİM İSTİFA...!!! Bugün gündemimiz Şanlıurfaspor, Şanlıurfa'mızın sosyal aktivitesi olan bir tek sevgimiz aşkımız olan Şanlıurfaspor 'dur. Şanlıurfaspor Fethi Şimşek başkanlığında bu 4. Sezondur kulübü idare etmeye çalışıyor. Sayın Bakanımız Faruk Çelik'in ve eski Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç'in oluşturduğu listeyle Fethi Bey bu görevin başına geldi. Has bel kader Şanlıurfaspor'a bir şeyler yapmaya çalışıyor ve çalışıyorlar.Biz Şanlıurfaspor taraftarlar Derneği, bugüne kadar hiçbir yönetimin ne yanında olduk karşısında olduğumuz kadar, Şanlıurfaspor'un yanında olduk. Bizler taraftarların isteği bu takımın biran önce süper lige çıkmasıdır ama maalesef her sezon taraftarımız hüsrana uğruyoruz ve üzülüyoruz. Şanlıurfaspor Fethi Şimşek yönetimi ile beraber bu sürece kadar bir şeyler yapmaya çalıştı, Şanlıurfaspor taraftarının şuan tek istediği var, Şanlıurfaspor yönetiminin istifa etmesi. "dedi. Bir diğer İnternet Medyasının paylaşımını da aktarmak isterim? Çarşambanın gelişi Salıdan belidir…! Haftalar öncesindeki paylaşımlarım da Şanlıurfaspor bu sezon ligi 11 veya 13. Sırada bitireceğini belirtmiştim. Böyle giderse Şanlıurfaspor dua edelim ligde düşmesin. Bugün oynanan maç sonucunda Alanyaspor (4) Şanlıurfaspor (0) Şanlıurfaspor bu skorla beraber 16'ıncı sıraya geriledi. HİÇ KUSURA BAKMAYIN ŞANLIURFASPOR BİTMİSTİR...Peki Şanlıurfaspor'un bu kötü gidişlerinin en büyük nedenleri nelerdir? Şanlıurfaspor'un ligden düşmemesi için neler yapılmalı? Görüşlerinizi aktarırsanız sevinirim. Birçok yakınmanın yazısı vardı. Ama! Ben süzeğimden geçirerek, aynen aktardım. YİNEDE ŞANLIURFASPORUMUZUN YANINDA OLALIM. Yapılan yanlışlıkların düzelmesi dileğiyle. Buğun 24 Kasım Öğretmenler Günü Değerli öğretmenim Ağabeyim Merhum Mehmet Canbeyli'nin aramızdan ayrılışının dördüncü yıllını onsuz geçirmenin burukluğu içinde olarak Tüm Öğretmenlerin bu güzel gününü kutlarım.
Ekleme Tarihi: 24 Kasım 2015 - Salı

ŞANLIURFASPOR DA İSTİFALAR NEYİN ÇARESİDİR

Şanlıurfaspor'u bu hafta rahatsız olmam nedeniyle yatak, yorgan TV ekranında izlemek zorunda kaldım.
O kadar kötü bir soğuk algınlığında bile Şanlıurfasporun izlemek bana keyif vermek yerinde ızdırap verdi.
Hafta başında çok sevdiğim değerli dostum Tv Spor Yorumcusu İsmail Mutlu ve diğer spor adamları ile birlikte hafta sonuna doğru Sarı Yeşilli Takımı ziyaret ederek, tam destek olduklarını deklare ederek, takımın her zaman yanında olduklarını ifade ettiler. Ayrıca Şanlıurfaspor yönetimi eski idarecilerden Mehmet Büyükfırat'ı Futbol şube Sorumlu olarak getirdiler.
Eski yönetici Abdülkadir Badıllı bazı durumlardan dolayı Tv'de istifa ettiğini açıklayarak istifasını ertesi gün göndereceğini söyledi.
YANİ ŞANLIURFASPORUMU BU KADAR HIRPALAMAKTA NEDEN?
Bizim tek duygumuz, bizim tek düşüncemiz ve bizim tek sosyal yaşantımızı bu kadar kötü yönetmektense daha iyi yapacaklara bırakılmalıdır.
İnternet Medyasından bazı alıntıları da sizlerle paylaşmak isterim.
YETER, YETER YÖNETİM İSTİFA...!!!
Bugün gündemimiz Şanlıurfaspor, Şanlıurfa'mızın sosyal aktivitesi olan bir tek sevgimiz aşkımız olan Şanlıurfaspor 'dur. Şanlıurfaspor Fethi Şimşek başkanlığında bu 4. Sezondur kulübü idare etmeye çalışıyor.
Sayın Bakanımız Faruk Çelik'in ve eski Belediye Başkanımız Celalettin Güvenç'in oluşturduğu listeyle Fethi Bey bu görevin başına geldi.
Has bel kader Şanlıurfaspor'a bir şeyler yapmaya çalışıyor ve çalışıyorlar.
Biz Şanlıurfaspor taraftarlar Derneği, bugüne kadar hiçbir yönetimin ne yanında olduk karşısında olduğumuz kadar, Şanlıurfaspor'un yanında olduk. Bizler taraftarların isteği bu takımın biran önce süper lige çıkmasıdır ama maalesef her sezon taraftarımız hüsrana uğruyoruz ve üzülüyoruz.
Şanlıurfaspor Fethi Şimşek yönetimi ile beraber bu sürece kadar bir şeyler yapmaya çalıştı, Şanlıurfaspor taraftarının şuan tek istediği var, Şanlıurfaspor yönetiminin istifa etmesi. "dedi.
Bir diğer İnternet Medyasının paylaşımını da aktarmak isterim? Çarşambanın gelişi Salıdan belidir…!
Haftalar öncesindeki paylaşımlarım da Şanlıurfaspor bu sezon ligi 11 veya 13. Sırada bitireceğini belirtmiştim.
Böyle giderse Şanlıurfaspor dua edelim ligde düşmesin.
Bugün oynanan maç sonucunda Alanyaspor (4) Şanlıurfaspor (0) Şanlıurfaspor bu skorla beraber 16'ıncı sıraya geriledi.
HİÇ KUSURA BAKMAYIN ŞANLIURFASPOR BİTMİSTİR...
Peki Şanlıurfaspor'un bu kötü gidişlerinin en büyük nedenleri nelerdir? Şanlıurfaspor'un ligden düşmemesi için neler yapılmalı? Görüşlerinizi aktarırsanız sevinirim.
Birçok yakınmanın yazısı vardı. Ama! Ben süzeğimden geçirerek, aynen aktardım. YİNEDE ŞANLIURFASPORUMUZUN YANINDA OLALIM.
Yapılan yanlışlıkların düzelmesi dileğiyle. Buğun 24 Kasım Öğretmenler Günü Değerli öğretmenim Ağabeyim Merhum Mehmet Canbeyli'nin aramızdan ayrılışının dördüncü yıllını onsuz geçirmenin burukluğu içinde olarak Tüm Öğretmenlerin bu güzel gününü kutlarım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.