Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR BU LİG DE TUTALIM

 Şanlurfa spor’u ve Şanlıurfada sporun seyircisiz olarak aylardır sesi ve sedasız devam etmektedir. Şanlıurfa sporumuzu geçen yıl başarısızlığını kurbanı olarak bir alt lige gitti gidecek derken, puansal olarak düşen takımımız Dünyayı kasıp kavuran Koruna virüsünü illetinden etkilenmenin nedeni olarak 2.Ligden düşürülmedi Şanlıurfa spor bu sezon Şanlıurfa Valimiz Abdullah ERİM, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımızın katkılarıyla Şanlıurfa sporun bu ligde kalmaları için büyük çaba sarf ettiler. Bir Şanlıurfalı olarak, teşekkür ederim. Yıllardır söylediğim gibi kilişe bir söz olarak taşıma su ile değirmen dönmez. Şanlıurfa sporun kalıcı gelirlere ihtiyacı var. Bu yıl yine ligin son sırasında yer almamıza rağmen başarıl beklemek biraz zor gibi. Yine de Şanlıurfalı olarak Şanlıurfa spordan vaz geçemiyoruz. Şanlıurfa spor bir ilin ta kendisidir. Örnek olarak vermek istersek. Adana’da Adana Demir Spor, Mersin’de  Mersin İdman Yurdu Spor ve İzmit’te Kocaeli Spor O taraftar için ne ise Şanlıurfalı içinde o dur. Şanlıurfa sporu aylar sonra ilk kez ulusal televizyonlarda izlemek fırsatı yakaladık. İnanın ne kadar mutlu olduğumu çocuklarım gördü. Hata 10, 11 Yaşlarında oğlum Muhammed Emin Baba ilk kez seni bu kadar şen ve cıvıl cıvıl gördüm. Oğlum aylardan sonra Şanlıurfasporu Ulusal Televizyonda Ziraat Türkiye kupası 3. Kadem maçımda Atakaş  Hatayspora konuk oldu. Şanlıurfaspor iyi futbol oynamasına rağmen, sahadan 2-1 mağlup oldu. Şanlıurfaspor yine de futbolu ile göz doldurdu. Her zaman olduğu gibi gönül ister ki kazansın. Ama olmadı ligin alt sırasında olmasına rağmen yükselmesini isterim. Bu sezonu ligden düşmemesini isteriz. Şanlıurfa sporu kupa maçımdan dolayı iyi gördüm umarım ki bu ligde kalıcı olur. Halk olarak kenetlenmemiz gerekir. Bu kötü durumda bulunan Şanlıurfa sporu yavaş yavaş yükselmesine katkıda bulunuruz. Mülki İdaremize, Yerel yönetimlere, Şanlıurfaspor Yönetimine, Taraftarımıza ve özellikle halkımaz teşekkür sunarım. Bir bir daha ki sezonda iyi bir başlangıç yapmak dileğiyle.     
Ekleme Tarihi: 09 Kasım 2020 - Pazartesi

ŞANLIURFASPOR BU LİG DE TUTALIM

 Şanlurfa spor’u ve Şanlıurfada sporun seyircisiz olarak aylardır sesi ve sedasız devam etmektedir.

Şanlıurfa sporumuzu geçen yıl başarısızlığını kurbanı olarak bir alt lige gitti gidecek derken, puansal olarak düşen takımımız Dünyayı kasıp kavuran Koruna virüsünü illetinden etkilenmenin nedeni olarak 2.Ligden düşürülmedi

Şanlıurfa spor bu sezon Şanlıurfa Valimiz Abdullah ERİM, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İlçe Belediye Başkanlarımızın katkılarıyla Şanlıurfa sporun bu ligde kalmaları için büyük çaba sarf ettiler.

Bir Şanlıurfalı olarak, teşekkür ederim. Yıllardır söylediğim gibi kilişe bir söz olarak taşıma su ile değirmen dönmez. Şanlıurfa sporun kalıcı gelirlere ihtiyacı var. Bu yıl yine ligin son sırasında yer almamıza rağmen başarıl beklemek biraz zor gibi.

Yine de Şanlıurfalı olarak Şanlıurfa spordan vaz geçemiyoruz. Şanlıurfa spor bir ilin ta kendisidir. Örnek olarak vermek istersek. Adana’da Adana Demir Spor, Mersin’de  Mersin İdman Yurdu Spor ve İzmit’te Kocaeli Spor O taraftar için ne ise Şanlıurfalı içinde o dur.

Şanlıurfa sporu aylar sonra ilk kez ulusal televizyonlarda izlemek fırsatı yakaladık. İnanın ne kadar mutlu olduğumu çocuklarım gördü. Hata 10, 11 Yaşlarında oğlum Muhammed Emin Baba ilk kez seni bu kadar şen ve cıvıl cıvıl gördüm. Oğlum aylardan sonra Şanlıurfasporu Ulusal Televizyonda Ziraat Türkiye kupası 3. Kadem maçımda Atakaş  Hatayspora konuk oldu. Şanlıurfaspor iyi futbol oynamasına rağmen, sahadan 2-1 mağlup oldu.

Şanlıurfaspor yine de futbolu ile göz doldurdu. Her zaman olduğu gibi gönül ister ki kazansın. Ama olmadı ligin alt sırasında olmasına rağmen yükselmesini isterim. Bu sezonu ligden düşmemesini isteriz.

Şanlıurfa sporu kupa maçımdan dolayı iyi gördüm umarım ki bu ligde kalıcı olur.

Halk olarak kenetlenmemiz gerekir. Bu kötü durumda bulunan Şanlıurfa sporu yavaş yavaş yükselmesine katkıda bulunuruz. Mülki İdaremize, Yerel yönetimlere, Şanlıurfaspor Yönetimine, Taraftarımıza ve özellikle halkımaz teşekkür sunarım.

Bir bir daha ki sezonda iyi bir başlangıç yapmak dileğiyle.     

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.