Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFASPOR BİSMİLLAH DEDİ!

Bismillahirrahmanirahim diyerek bu sezonun ve Lig maratonun ilk karşılaşması olan, Şanlıurfasporumuz kendi evinde bu ligin köklü kulüplerinden, Adanaspor'u konuk etti. Bu karşılaşmaya gelene kadar Şanlıurfaspor birçok olumlu olumsuzluklar yaşadı. ŞANLIURFA SPOR CAMİASI ÜÇ ELİM VEFAT YAŞANDI. Şanlıurfasporun Eski Başkanlarında 17 ve 18.Dönem Milletvekili sayın Mustafa Demir, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Genel Başkanı Sayın Bahattin Canbeyli ve Amatör Kulüp Başkanlarımızdan İbrahim Halil Canbeyli abilerimin vefatını yaşayarak bu sezona giriş yaptık. Şanlıurfaspor Teknik direktör Osman Özköylü'den boşalan kısma Engin Korukır getirildi. Şanlıurfasporun yeni patronu Engin hoca sezon hazırlık maçlarında çarpıcı ifadelerde bulunarak, Şanlıurfaspor'u açık ara Şampiyon olacağını ifade etti. Bu konuşma tabi ki benim ne kadar hoşuma gittiğini sözlerle ifade etmem mümkün değildir. Şanlıurfaspor için bu sezon Şampiyonluk sözleri son kez söylenmiş olur ve sezon sonunda ŞAMPİYON, ŞAMPİYON, ŞAMPİYON nidaları yükselir. Şanlıurfasporumuz Lige başlamadan önce Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Sosyal Güvenilk Kurumuna borcu olması nedeniyle Lisansları çıkarılamadı. Son anda Şanlıurfasporlu yöneticiler tarafından bu borç ödenerek, tüm futbolcuların lisansı çıktıldı. Bu kara kabusta yok edilerek ortadan kaldırıldı. KÖTÜ HABERLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR? Şanlıurfasporun umut vaat ettiği güçlü yeteneklerinden olan Kubilay Sönmez için, kötü denilecek bir haber geldi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Geçen sezon Almanya'nın Schalke 04 takımın alt yapısında iken Çanakkale Dardanelspor'a transfer olamuş. Daha sonra Kubilay bu transferden vazgeçerek takımımıza gelmişti. Geçen sezon oynadığı futbola hem bizim ve hemde Şanlıurfalı taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bu sezon için 10 maç ceza vermiştir. Şanlıurfasporlu yöneticilerinin girişimleri sonuçsuz kaldı. Futbolcumuz Sönmez 10 hafta sahalardan uzak kalacaktır. Yani kısacası Şanlıurfasporlu taraftarlar 10 hafta kubilay'ı seyretme fırsatı mahrum kalacak. Hep kötü kötü söylemeyelim. Tabi ki Şanlıurfaspor içinde iyi şeyler yapıldığı görmekteyiz. Şanlıurfaspor'a Passolig desteğinde bulunan Eski Belediye Başkanımız ve Şanlıurfa Milletvekili Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba taraftarlara Passolig'ini aldı.Şanlıurfa Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Kamu kurum ve kuruluş amirleri ve tüm Şanlıurfalı taraftarları passolig alarak, takıma destek vermelerini diliyorum. Her sezon olduğu gibi değil bu sezon mutlaka takımımızı süper ligde görmek istiyoruz. Bir sonraki karşılamaya kadar mutluluklar dilerim.
Ekleme Tarihi: 17 Ağustos 2015 - Pazartesi

ŞANLIURFASPOR BİSMİLLAH DEDİ!

Bismillahirrahmanirahim diyerek bu sezonun ve Lig maratonun ilk karşılaşması olan, Şanlıurfasporumuz kendi evinde bu ligin köklü kulüplerinden, Adanaspor'u konuk etti.
Bu karşılaşmaya gelene kadar Şanlıurfaspor birçok olumlu olumsuzluklar yaşadı.
ŞANLIURFA SPOR CAMİASI ÜÇ ELİM VEFAT YAŞANDI.
Şanlıurfasporun Eski Başkanlarında 17 ve 18.Dönem Milletvekili sayın Mustafa Demir, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Genel Başkanı Sayın Bahattin Canbeyli ve Amatör Kulüp Başkanlarımızdan İbrahim Halil Canbeyli abilerimin vefatını yaşayarak bu sezona giriş yaptık.
Şanlıurfaspor Teknik direktör Osman Özköylü'den boşalan kısma Engin Korukır getirildi. Şanlıurfasporun yeni patronu Engin hoca sezon hazırlık maçlarında çarpıcı ifadelerde bulunarak, Şanlıurfaspor'u açık ara Şampiyon olacağını ifade etti. Bu konuşma tabi ki benim ne kadar hoşuma gittiğini sözlerle ifade etmem mümkün değildir.
Şanlıurfaspor için bu sezon Şampiyonluk sözleri son kez söylenmiş olur ve sezon sonunda ŞAMPİYON, ŞAMPİYON, ŞAMPİYON nidaları yükselir.
Şanlıurfasporumuz Lige başlamadan önce Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Sosyal Güvenilk Kurumuna borcu olması nedeniyle Lisansları çıkarılamadı. Son anda Şanlıurfasporlu yöneticiler tarafından bu borç ödenerek, tüm futbolcuların lisansı çıktıldı. Bu kara kabusta yok edilerek ortadan kaldırıldı.
KÖTÜ HABERLERİN ARDI ARKASI KESİLMİYOR?
Şanlıurfasporun umut vaat ettiği güçlü yeteneklerinden olan Kubilay Sönmez için, kötü denilecek bir haber geldi. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Geçen sezon Almanya'nın Schalke 04 takımın alt yapısında iken Çanakkale Dardanelspor'a transfer olamuş. Daha sonra Kubilay bu transferden vazgeçerek takımımıza gelmişti. Geçen sezon oynadığı futbola hem bizim ve hemde Şanlıurfalı taraftarların gönlünde taht kurmuştu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bu sezon için 10 maç ceza vermiştir.
Şanlıurfasporlu yöneticilerinin girişimleri sonuçsuz kaldı. Futbolcumuz Sönmez 10 hafta sahalardan uzak kalacaktır.
Yani kısacası Şanlıurfasporlu taraftarlar 10 hafta kubilay'ı seyretme fırsatı mahrum kalacak.
Hep kötü kötü söylemeyelim. Tabi ki Şanlıurfaspor içinde iyi şeyler yapıldığı görmekteyiz.
Şanlıurfaspor'a Passolig desteğinde bulunan Eski Belediye Başkanımız ve Şanlıurfa Milletvekili Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba taraftarlara Passolig'ini aldı.
Şanlıurfa Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Kamu kurum ve kuruluş amirleri ve tüm Şanlıurfalı taraftarları passolig alarak, takıma destek vermelerini diliyorum.
Her sezon olduğu gibi değil bu sezon mutlaka takımımızı süper ligde görmek istiyoruz.
Bir sonraki karşılamaya kadar mutluluklar dilerim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.