Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFA'NIN SPORUNDA MUTLU'NUN, MUTSUZLUĞU

Şanlıurfa'da sporumuza ve özelliklede salon sporlarına yaptığı hizmetleri göz ardı etmek bizler yakışmaz. Salon sporlarımızın yani Basketbolumuzun değerli ve duayenlerinden İSMAİL MUTLU' dan bahsetmek istedim. İsmini büyük harflerle yazdığım bu değerli şahsiyeti isterdim ki, Altın harflerle yazmayı. Spordan iştigal etmeyen insanlarımız diyecek ki! Bu kadar lütüfü hak ediyor mu? Acaba?İnanın ki!Bu söyledikleri sporla ilgilenen şahsiyetler çok az ve eksik söylemişiniz derler. İsmail Hocanın istifasının e-mail 'im den öğrendiğimde adette şok oldum. E-mail'i aynen siz spor severlerle paylaşmak isterim. "BASKETBOL İL TEMSİLCİ GÖREVİMİ DÜN İTİBARIYLA İSTİFAMI HEM GENCLİKSPOR İL MÜDÜRLÜGÜNE HEMDE BASKETBOL FEDERASYONUNA SUNDUM 1980 YILINDA SPORCU 1993 DEN SONRA ANTRENÖR OLARAK 2000 YILLARDAN SONRADA ARA ARA İL TEMSİLCİLİGİ YAPMIŞ VE URFAMA VE BASKETBOLA HİZMET ETMEYE CALIŞTIM. BASKETBOLDAN ÖNCE ŞAHSIMI TANIDIM BANA VE CEVREME COK FAYDASI OLMUŞ GENEL SPOR SİHHAT KATKISININ HARİCİNDE BANA SOSYAL OLARAK COK ŞEYLER KATTI COK GÜZEL DOSTLAR COK GÜZEL ARKADAŞLAR EDİNDİM COK İNSANLAR BU CEMBERİMİZDEN GECTİ HİC KİMSEYLE KÖTÜ OLMADIK SIRF BASKETBOL İCİN BU SAATTEN SONRADA YAŞIMIZ İTİBARIYLA OLMAMIZ MÜMKÜN DEİLDİR... HEM İŞLERİMDEN HEMDE BENİM YILLARCA HİZMET ETTİGİM BASKETBOL CEMBERİNİN SARSILMAMASI İCİN DAHA DA ÖNEMLİSİ SEVGİMİN AZALMASINDAN DOLAYI İSTİFAMI SUNDUM. Not olarak son maçta küfreden sporcu olması, antrenör arkadasın her basketten sonra küfür edin demesi, hakemimin özellikle bir hakemimin düdüğünü iyi kullanmaması beni derinden üzmüştür. çok üzüldüm... Bence hepimiz Urfa basketbolu adına ders çıkarmamız gerekir. Kimse kızmasın bir ağabeyi olarak lütfen bu yazımı sporcu arkadaşlarım 2 defa okusun herkese hakkımı helal ediyorum." Dedi. ve sözünü tamamladı. Kısaca Şanlıurfa spor camiası bir yıldızını daha kaybetti. Açık kapı bırakarak Şanlıurfa sporunun öksüz kalmaması dileğiyle diyerek Şanlıurfa sporumuzun kazanmasına bakalım. Şanlıurfa spor bu Pazar günü haftalar sonra kendi evinde kazanmasını bildi. Şanlıurfa spor, Karşıyaka spor karşısında ilk devre doğan bir penaltıdan yararlanamadı. Karşılaşmanın ikinci devresinde oyunun sonlarına doğru hocası Osman'ın yerinde yaptığı değişiklikler neticesinde 1-0 öne geçmesini bildi. Şanlıurfa spor haftalar sonra kendi evinde galip gelmesini bilerek 3 altın değerindeki puanları hanesine yazdı. Darısı bu hafta yene kendi evinde oynayacağımız Osmanlı spor karşılaşmasında taraftarımızın sahaya gelerek destek vermeleridir.
Ekleme Tarihi: 25 Şubat 2015 - Çarşamba

ŞANLIURFA'NIN SPORUNDA MUTLU'NUN, MUTSUZLUĞU

Şanlıurfa'da sporumuza ve özelliklede salon sporlarına yaptığı hizmetleri göz ardı etmek bizler yakışmaz.
Salon sporlarımızın yani Basketbolumuzun değerli ve duayenlerinden İSMAİL MUTLU' dan bahsetmek istedim. İsmini büyük harflerle yazdığım bu değerli şahsiyeti isterdim ki, Altın harflerle yazmayı.
Spordan iştigal etmeyen insanlarımız diyecek ki! Bu kadar lütüfü hak ediyor mu? Acaba?
İnanın ki!
Bu söyledikleri sporla ilgilenen şahsiyetler çok az ve eksik söylemişiniz derler.
İsmail Hocanın istifasının e-mail 'im den öğrendiğimde adette şok oldum. E-mail'i aynen siz spor severlerle paylaşmak isterim.
"BASKETBOL İL TEMSİLCİ GÖREVİMİ DÜN İTİBARIYLA İSTİFAMI HEM GENCLİKSPOR İL MÜDÜRLÜGÜNE HEMDE BASKETBOL FEDERASYONUNA SUNDUM 1980 YILINDA SPORCU 1993 DEN SONRA ANTRENÖR OLARAK 2000 YILLARDAN SONRADA ARA ARA İL TEMSİLCİLİGİ YAPMIŞ VE URFAMA VE BASKETBOLA HİZMET ETMEYE CALIŞTIM. BASKETBOLDAN ÖNCE ŞAHSIMI TANIDIM BANA VE CEVREME COK FAYDASI OLMUŞ GENEL SPOR SİHHAT KATKISININ HARİCİNDE BANA SOSYAL OLARAK COK ŞEYLER KATTI COK GÜZEL DOSTLAR COK GÜZEL ARKADAŞLAR EDİNDİM COK İNSANLAR BU CEMBERİMİZDEN GECTİ HİC KİMSEYLE KÖTÜ OLMADIK SIRF BASKETBOL İCİN BU SAATTEN SONRADA YAŞIMIZ İTİBARIYLA OLMAMIZ MÜMKÜN DEİLDİR... HEM İŞLERİMDEN HEMDE BENİM YILLARCA HİZMET ETTİGİM BASKETBOL CEMBERİNİN SARSILMAMASI İCİN DAHA DA ÖNEMLİSİ SEVGİMİN AZALMASINDAN DOLAYI İSTİFAMI SUNDUM. Not olarak son maçta küfreden sporcu olması, antrenör arkadasın her basketten sonra küfür edin demesi, hakemimin özellikle bir hakemimin düdüğünü iyi kullanmaması beni derinden üzmüştür. çok üzüldüm... Bence hepimiz Urfa basketbolu adına ders çıkarmamız gerekir. Kimse kızmasın bir ağabeyi olarak lütfen bu yazımı sporcu arkadaşlarım 2 defa okusun herkese hakkımı helal ediyorum." Dedi. ve sözünü tamamladı.
Kısaca Şanlıurfa spor camiası bir yıldızını daha kaybetti. Açık kapı bırakarak Şanlıurfa sporunun öksüz kalmaması dileğiyle diyerek Şanlıurfa sporumuzun kazanmasına bakalım.
Şanlıurfa spor bu Pazar günü haftalar sonra kendi evinde kazanmasını bildi.
Şanlıurfa spor, Karşıyaka spor karşısında ilk devre doğan bir penaltıdan yararlanamadı. Karşılaşmanın ikinci devresinde oyunun sonlarına doğru hocası Osman'ın yerinde yaptığı değişiklikler neticesinde 1-0 öne geçmesini bildi. Şanlıurfa spor haftalar sonra kendi evinde galip gelmesini bilerek 3 altın değerindeki puanları hanesine yazdı.
Darısı bu hafta yene kendi evinde oynayacağımız Osmanlı spor karşılaşmasında taraftarımızın sahaya gelerek destek vermeleridir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.