Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFA'NIN SPOR CAMİASI 2. KEZ SARSILDI

Şanlıurfaspor bu haftayı Milli Maç nedeniyle boş geçirdi. Şanlıurfaspor Teknik Patronu Hüseyin Dağ bu kısa arasının kendileri için çok iyi olduğunu zikretti. Şanlıurfaspor için Milli Maç arasını ne kadar iyi olduğunu tabi ki! Bilenlerdenim. Dileğim Sarı yeşilli ekip ve hocası bu arayı iyi değerlendirir. İyi bir hazırlık çalışmasının ardından, Akdeniz seferine Alanya'ya uçarak tüm puanları alacağının kanısı bende hasıl oldu. Haydi hayırlısı diyelim. Şanlıurfa spor camiası üst üste iki depremle sarsıldı. İlki uzun yıllar Şanlıurfa futboluna hizmette bulunan, A'dan Z'ye tüm yer'lerde yer alan, Osman Eskici geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu yaşamını yitirmiştir. Tüm Şanlıurfa spor camiasının ve kederli Ailesine Baş Sağlığı dilerim. Şanlıurfa spor camiasının duayenlerinden, Hizmette sınır tanımayan spor camiasının her kademesinde hizmet eden, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Genel Sekreteri (II.Başkanı) Mehmet Aktaşoğlu'nun Oğlu Hacı Aktaşoğlu takriben 3 Ay önce (90 Gün) geçirmiş olduğu kaza sonucu yaşamını (Cumartesi Günu saat:14.30'da) yitirdi. Üç aydır hayata tutunma mücadellesine yenik düştü. Merhumlara Allah'tan rahmet dilerken, Tüm Şanlıurfalı sporseverlerin, Spor Ailesin (Şanlıurfa ASKF) ve Mahmet Aktaşoğlu'na Allah Sabırlar ihsan etsin. Şanlıurfa spor Camiası 5 Ay aradan sonra ikinci kez ölümlerle bu yıl sarsıldı.
Ekleme Tarihi: 16 Kasım 2015 - Pazartesi

ŞANLIURFA'NIN SPOR CAMİASI 2. KEZ SARSILDI

Şanlıurfaspor bu haftayı Milli Maç nedeniyle boş geçirdi.
Şanlıurfaspor Teknik Patronu Hüseyin Dağ bu kısa arasının kendileri için çok iyi olduğunu zikretti.
Şanlıurfaspor için Milli Maç arasını ne kadar iyi olduğunu tabi ki! Bilenlerdenim.
Dileğim Sarı yeşilli ekip ve hocası bu arayı iyi değerlendirir. İyi bir hazırlık çalışmasının ardından, Akdeniz seferine Alanya'ya uçarak tüm puanları alacağının kanısı bende hasıl oldu.
Haydi hayırlısı diyelim.
Şanlıurfa spor camiası üst üste iki depremle sarsıldı.
İlki uzun yıllar Şanlıurfa futboluna hizmette bulunan, A'dan Z'ye tüm yer'lerde yer alan, Osman Eskici geçirmiş olduğu kalp krizi sonucu yaşamını yitirmiştir.
Tüm Şanlıurfa spor camiasının ve kederli Ailesine Baş Sağlığı dilerim.
Şanlıurfa spor camiasının duayenlerinden, Hizmette sınır tanımayan spor camiasının her kademesinde hizmet eden, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Genel Sekreteri (II.Başkanı) Mehmet Aktaşoğlu'nun Oğlu Hacı Aktaşoğlu takriben 3 Ay önce (90 Gün) geçirmiş olduğu kaza sonucu yaşamını (Cumartesi Günu saat:14.30'da) yitirdi.
Üç aydır hayata tutunma mücadellesine yenik düştü. Merhumlara Allah'tan rahmet dilerken, Tüm Şanlıurfalı sporseverlerin, Spor Ailesin (Şanlıurfa ASKF) ve Mahmet Aktaşoğlu'na Allah Sabırlar ihsan etsin.
Şanlıurfa spor Camiası 5 Ay aradan sonra ikinci kez ölümlerle bu yıl sarsıldı.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.