Yakup CANBEYLİ
Köşe Yazarı
Yakup CANBEYLİ
 

ŞANLIURFAMIZ HER ZORLUĞU, BERTARAF ETMESİNİ BİLİR

Şanlıurfaspor engelleri bir, bir geçerek puanları toplayarak, hanesi yüceltmeye devam ediyor.             Şanlıurfaspor geçen sezon kendi evinde Komşu ilin (Gaziantep) Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk ederek sahadan mağlup ayrılmasına rağmen, tüm yöneticilerini kutlayarak yolculadık.             Şanlıurfalı her zaman bölgenin dünyanın taktirle karşıladığı misafirperverlikle (Halili) zihniyetle karşılarız.             Ama gelin görün ki, dışarıda görev yapan bürokratlarımız hiçte öyle rahat değiller.             Şanlıurfasporumuz Cuma gecesi Gaziantep’te misafir olmasına rağmen, yöneticilerimiz bu misafir perverliği görememiştir. Hata Şanlıurfalı Başarılı Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürü Urfalı Ömer Şiran’e yüklenmeye başladılar. Kendi mağlubiyetlerine kılıf aramaya başladılar. Bu konuda en mahsum ve saygılara kimse ona yüklenelim ki, Gaziantep halkı bize karşı her hangi bir atıfta bulunmasınlar. Birde sorumlu oldukları Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin bizi azarlamasın yükleniminden yola çıktılar. Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanımız Fatma Şahin olanları bitenleri çok iyi bilmektedir. Lütfen Şanlıurfalı kendi işine baksın, yolunu kesmek isteyenler tabi ki olur.             Bu arada Şanlıurfalılar olarak, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i İkici devre de Şanlıurfa’da yapılacak karşılaşmaya davet ediyoruz. Şanlıurfalıların ne kadar Halili ve Rahman sahibi olduğunu tribünde (MAĞLUP OLSAKTA, GALİP OLSAKTA)  yaşayarak görecektir.             Bu nedenle…!              Şanlıurfaspor yönetimi, Taraftarı ve Medyasıyla bu tür çirkinliklerle hep karşı karşıya gelecektir. lig uzun bir maratondur yolda kalmamaya bakalım. Şampiyonluk istiyorsak şehir olarak var gücümüzle takımı sahiplenmeliyiz.             Şimdi gelelim kazanılan güzel Gaziantep galibiyetine.             Şanlıurfaspor - Gaziantep Büyükşehir’e misafir oldu. Sonuç neticesiyle Pekte güzel misafirlikle sonuçlanmadı. Şanlıurfaspor ilk devreyi ev sahibi ekibin şuursuz ataklarını bertaraf etmeye başladı. Karşılaşmanın  ikinci devresinden itibaren oyunun üstünlüğünü ele alarak birde Youssef güzel oyununu golle süsleyince galip gelerek sahadan tüm puanları toplayarak, ayrıldı.             Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik direktörü Nurullah Sağlam istifasını verdi. İkinci günah keçisi de seçildi. Bu seri devam edeceğe benziyor. Kızgın sular durulur takımı biran önce toparlayarak kaldığımız noktandan devam ederler.             Gelelim Bu hafta oynanacak olan, Manisspor karşılaşmasına Lütfen tüm Şanlıurfalı Çocuklarını ve sarı-yeşilli bayraklarını alarak, Gap Arenanın Tribünlerini doldurmalarıdır. Tüm Şanlıurfa’ya, Türkiye’ye ve özellikle Tüm Dünya ya Şanlıurfa da maç nasıl izlenir bunu göstermeliyiz.  
Ekleme Tarihi: 27 Ekim 2014 - Pazartesi

ŞANLIURFAMIZ HER ZORLUĞU, BERTARAF ETMESİNİ BİLİR

Şanlıurfaspor engelleri bir, bir geçerek puanları toplayarak, hanesi yüceltmeye devam ediyor.

            Şanlıurfaspor geçen sezon kendi evinde Komşu ilin (Gaziantep) Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u konuk ederek sahadan mağlup ayrılmasına rağmen, tüm yöneticilerini kutlayarak yolculadık.

            Şanlıurfalı her zaman bölgenin dünyanın taktirle karşıladığı misafirperverlikle (Halili) zihniyetle karşılarız.

            Ama gelin görün ki, dışarıda görev yapan bürokratlarımız hiçte öyle rahat değiller.

            Şanlıurfasporumuz Cuma gecesi Gaziantep’te misafir olmasına rağmen, yöneticilerimiz bu misafir perverliği görememiştir. Hata Şanlıurfalı Başarılı Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürü Urfalı Ömer Şiran’e yüklenmeye başladılar. Kendi mağlubiyetlerine kılıf aramaya başladılar. Bu konuda en mahsum ve saygılara kimse ona yüklenelim ki, Gaziantep halkı bize karşı her hangi bir atıfta bulunmasınlar. Birde sorumlu oldukları Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin bizi azarlamasın yükleniminden yola çıktılar. Gaziantep Büyükşehir Belediye başkanımız Fatma Şahin olanları bitenleri çok iyi bilmektedir. Lütfen Şanlıurfalı kendi işine baksın, yolunu kesmek isteyenler tabi ki olur.

            Bu arada Şanlıurfalılar olarak, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i İkici devre de Şanlıurfa’da yapılacak karşılaşmaya davet ediyoruz. Şanlıurfalıların ne kadar Halili ve Rahman sahibi olduğunu tribünde (MAĞLUP OLSAKTA, GALİP OLSAKTA)  yaşayarak görecektir.

            Bu nedenle…! 

            Şanlıurfaspor yönetimi, Taraftarı ve Medyasıyla bu tür çirkinliklerle hep karşı karşıya gelecektir. lig uzun bir maratondur yolda kalmamaya bakalım. Şampiyonluk istiyorsak şehir olarak var gücümüzle takımı sahiplenmeliyiz.

            Şimdi gelelim kazanılan güzel Gaziantep galibiyetine.

            Şanlıurfaspor - Gaziantep Büyükşehir’e misafir oldu. Sonuç neticesiyle Pekte güzel misafirlikle sonuçlanmadı. Şanlıurfaspor ilk devreyi ev sahibi ekibin şuursuz ataklarını bertaraf etmeye başladı. Karşılaşmanın  ikinci devresinden itibaren oyunun üstünlüğünü ele alarak birde Youssef güzel oyununu golle süsleyince galip gelerek sahadan tüm puanları toplayarak, ayrıldı.

            Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik direktörü Nurullah Sağlam istifasını verdi. İkinci günah keçisi de seçildi.

Bu seri devam edeceğe benziyor.

Kızgın sular durulur takımı biran önce toparlayarak kaldığımız noktandan devam ederler.

            Gelelim Bu hafta oynanacak olan, Manisspor karşılaşmasına Lütfen tüm Şanlıurfalı Çocuklarını ve sarı-yeşilli bayraklarını alarak, Gap Arenanın Tribünlerini doldurmalarıdır. Tüm Şanlıurfa’ya, Türkiye’ye ve özellikle Tüm Dünya ya Şanlıurfa da maç nasıl izlenir bunu göstermeliyiz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yeniurfagazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.